ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Фиате, стискай палци!
Айде успех на всички гарджоци...
Стискам, стискам... твоят човек е избрал да е с твърди гуми. Да видим в третата час ко ше става. Интересни квалификации за сега.

# 211
Леле ... какво стана с Бътънчо бе  Confused Иначе ми харесва Хамилтън на 7-мо място ...дано там да си остане  Laughing

# 212
Аз нещастна ...

# 213
  • КиТ

Браво на Фетелчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party

Фелипе бейби,що остана на 7-мо място  Cry Cry Cry Cry Cry,а ще го бия  Crossing Arms ooooh!

Утре,се очаква интересна надпревара
Wink Peace

# 214
# 215

Браво на Фетелчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party

Фелипе бейби,що остана на 7-мо място  Cry Cry Cry Cry Cry,а ще го бия  Crossing Arms ooooh!

Утре,се очаква интересна надпревара
Wink Peace
Ае, тез от "ред бул" с ко гориво карат, че тъй да им вървят каруците фе? Баси и времената...
Пламски, не тъгувай, мила - утре на старта още, Маса ще мине с две места напред и ще изкърти до 10-та обиколка Хамилтън. Не се тревожи, схемата на Фиатите е да застанат 3-ти и 4-ти и да накундят "ред булите" при влизанките в бокса...
Само глей утре ко става.. .
Цедесите са нестабилни и нямат шанс за 5-цата.. дори си мисля, че Ладата с Петров ще е пред тях.

# 216
Мечти , мечти Фиате  Crazy
Не че не давам мило и драго фераритата да изкъртят Хамилтън , ама  Rolling Eyes
И още нещо - какво е накундятLaughing Laughing Laughing

# 217
Мечти , мечти Фиате  Crazy
Не че не давам мило и драго фераритата да изкъртят Хамилтън , ама  Rolling Eyes
И още нещо - какво е накундятLaughing Laughing Laughing
Фетелчето може и да стане първи, ама Уебър ше се издъни.. и точно Себс ще му направи номер. Стой та гледай Wink
Накундят е нещо като нагъзят и прецакат, ама в по-мек вариант... и звучи някак по-... хентелегентно  Laughing

# 218
Мерси  Grinning Ще си го запомня този израз , кефи ме .
Сценарият с издънването на Уебър също ми допада ... дано да си прав . Ще гледам , къде ще ходя  Laughing

# 219
Мерси  Grinning Ще си го запомня този израз , кефи ме .
Сценарият с издънването на Уебър също ми допада ... дано да си прав . Ще гледам , къде ще ходя  Laughing
То е ясно, че пак ше сме си заедно (тука), ами дай да видиме с ко ше се черпиме докат любимците ни хвърчат по "Силвърстоун" Wink

# 220
  • Варна
уфф, мойто заточение му се вижда края  Mr. Green, надявам се утре да съм на линия пред компютъра и да пиша повече  Mr. Green

сега отивам да чета, дали съм изпуснала някоя клюка из нета, така като гледам, нищо не сте писали хмммм  newsm78
Успях да гледам малко от тренировките, поне основното  Mr. Green - излитанията на Хамалинчо и падането на носа на болида на Фетел  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green
Квалификацията малко смесени чувства, БатОн, много кофти стартира от 14та позиция, не знам защо не успяха да да му оправят колата, като се има предвид, че Хам имаше къде къде по-сериозни проблеми, заради стила си на каране, а и самата кола не е добре ... по-скоро очаквах Хам да е назад, не и Джиджо  Thinking .. ще стискам палци утре двамата да вземат максимален брой точки и силен старт на Джиджо  Naughty

Булите няма кво да ги мисля, те си знаят, че ако сами не се прецакат, за сега отново нямат конкуренция. Много ми се иска, Хам да остави Алонсо да се бори с тях  Whistling  .... ама не мисля, че това ще стане и много ме притеснява тая втора редица   Crossing Arms
Любопитно темпо на Уилямс (за съжаление, Хълк не е на мястото на съотборника си, а заслужава повече  Mr. Green).
И отново Заубер, но вместо Коба, Педро  Mr. Green в десятката - този път ще гледаме влакчето на испанеца, ако не дерайлира още на старта  Mr. Green
Очаквах повече от Рено  Thinking
Индиите също мислех, че ще се проврат в десятката.

Не знам, утре предполага да бъде интересно състезание, да се надяваме на такова .... като се има предвид, че там както пече, така може и да завали и да спаднат градусите и след това да  бъде отново с по-високи температури ..... стискам палци, освен личния сантимент към това трасе, за безаварийно каране на гарджетата, че 4ти и 11ти завои не са много доброжелателни   Crazy  Mr. Green  Crazy

ИзвинетИ, за по-дългия пост, ама не се знай кога ша са включа пак  Mr. Green

п.п. хммм ша ва ви видим Фиате, кармъзъ накундяни у бокса, ама от кого  ...я Ямамото, я Кобаяши  Twisted Evil

# 221
п.п. хммм ша ва ви видим Фиате, кармъзъ накундяни у бокса, ама от кого  ...я Ямамото, я Кобаяши  Twisted Evil
Мен ку мъ качат на един от тез червените Фиати - ше стана световен шампион - заклеам се!  Hug
Я кажи, ше викаш ли за мен?  Ше съм най-убавия у Ф1... ако не друго.  Crazy

# 222
  • Варна

Мен ку мъ качат на един от тез червените Фиати - ше стана световен шампион - заклеам се!  Hug
Я кажи, ше викаш ли за мен?  Ше съм най-убавия у Ф1... ако не друго.  Crazy
ти съмняваш ли се .... Ша си взема и вувузела, за всеки случай, ако прегракна от викане  Crazy 

# 223
Нещо не мога да ви прочета!!! Явно подписите ви са непосилни за моя Топ - лап.
Правилно ли разбрах, че Алонсо тръгва от 3 - то място.

# 224
Само заради онази снимка с Жива никога няма да викам за тебе  Joy, не че ме питаш де Simple Smile

Лоша квалификация за мойто гардже, много лоша ... И не мога да си обясня тая огромна разлика между него и Хамилтън.
Ся се присетих - потвърди ли на някоя от вас приятелство във Facebook  Joy

Общи условия

Активация на акаунт