ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Пипинка, той рИве ка Ало, те все рИват. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Нещо много ви дразнят Алонсо и Уебър. ЗАЩО???

# 361
пак трябва да се обяснявам ейййй......мен оттдавна си ме дразнят, чете бе хора  ooooh!

# 362
Казвам си го честно с ръка на сърцето: от едно време не харесвах Алонсо и Уебър, тва е....Ало преди имаше борба с Шуми, а Уеби беше някъдеееее назад по трасето 10 г се бори човека,....еми не ми дават жега тез двамата и това е.

Лана не се чувствай обидена и засегната от казаното от мен, то си е мое мнение и не го натрапвам с нищоооооооо.

Мир и дружба, Варшавски договор  Hug Mr. Green

ето Гери чети

# 363
  • КиТ

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Ем мен само Уебър ме дразни по принцип (не знам просто не ми допада  Rolling Eyes)Twisted Evil Алонсо приближава до тая линия,с бавни стъпки Whistling Whistling Whistling Whistling

# 364
Защо мислиш, че трябва да ми обясняваш. Недей. Чета всичко, макар че по-рядко обсъждам. Не винаги имам желание и не винаги мога да обясня, това което чувствам, но гледам да не се настройвам крайно. А доста крайни мнения и иронии чета тези дни -  newsm78

# 365
Алонсо на този етап ми е по - скоро безразличен ...Не ме дразни , харесвах го много когато караше за Рено ... сега само си мисля , че Ферари си скубят косите , защото заради него се отказаха от Кими  Rolling Eyes

Колкото до Уебър - този човек ми е най - антипатичния изобщо от както гледам Ф1 . Остава ми едно такова гадно чувство от изказванията му и съм на мнение , че заради него Ред Бул ще изгубят титлата - недопустимо и непристойно е подобно поведение към отбора който те измъква от тинята и към съотборника ти , който с нищо не е виновен . Все пак не Фетел взема решенията в отбора , но той си пати от плюенето в медиите и неизбежно е замесен в скандала ...
Другия тъпак , който ще си скубе косите е Хорнер ... и то много скоро .

Истински мъже , кво да ги прайш ...

# 366
  • Варна
Следващата анкета може да е - " Може ли Пипинка или не може да се вдигне до Хокенхайм и да смачка физиономията на австралийския ревлъо ... "  Thinking
Еййййй .... не спря да реве пред медиите и да плюе по Ред Бул и Фетел .
Ако бях на мястото на Д.Матешиц досега да съм му дала старт с ритник отзад ... ако желае може да е и с обдухване на задното крило  Close
хахахаха, искам да видя такава карикатура  

# 367
  • КиТ
Следващата анкета може да е - " Може ли Пипинка или не може да се вдигне до Хокенхайм и да смачка физиономията на австралийския ревлъо ... "  Thinking
Ако бях на мястото на Д.Матешиц досега да съм му дала старт с ритник отзад ... ако желае може да е и с обдухване на задното крило  Close
хахахаха, искам да видя такава карикатура  

Shocked #Shocked Shocked
Анели имам слаби нерви,като видях това и се уплаших #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тъкмо се чудех,кога ще го използват да предсказва в ф1 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 368
Защо мислиш, че трябва да ми обясняваш. Недей. Чета всичко, макар че по-рядко обсъждам. Не винаги имам желание и не винаги мога да обясня, това което чувствам, но гледам да не се настройвам крайно. А доста крайни мнения и иронии чета тези дни -  newsm78

Гери всеки има право на избор, аз моя съм си го направила.  Hug Гледам, че тук никой не ми се сърди, така че живота продължава.

# 369
Защо мислиш, че трябва да ми обясняваш. Недей. Чета всичко, макар че по-рядко обсъждам. Не винаги имам желание и не винаги мога да обясня, това което чувствам, но гледам да не се настройвам крайно. А доста крайни мнения и иронии чета тези дни -  newsm78

Гери всеки има право на избор, аз моя съм си го направила.  Hug Гледам, че тук никой не ми се сърди, така че живота продължава.

Да и на някой изборът е да харесват АЛОНСО, а на други да подкрепят поведението на Уебър, който не желае да е втория избор!!! И пак живота продължава -  Hug .

# 370

Да и на някой изборът е да харесват АЛОНСО, а на други да подкрепят поведението на Уебър, който не желае да е втория избор!!! И пак живота продължава -  Hug .
Е , и ? Някой да ти е направил проблем за това .
Нали точно това каза и Синеоч - всеки си пише каквото му е на сърцето  Peace

# 371
Ами дай да измислим нещо да се видим  Thinking
Мм, може, но не съм сигурна до колко ще ни е възможно. Ние ще гледаме възможно най-малко време да се мотаем, защото ще се притеснявам за малката. На квалификация и т.н. няма да ходим. А като си спомня Монца в каква гора беше хич не ми е ясно как ще се оправим. Иначе нашата трибуна беше 23 или 24, забравих вече ooooh!

# 372

Да и на някой изборът е да харесват АЛОНСО, а на други да подкрепят поведението на Уебър, който не желае да е втория избор!!! И пак живота продължава -  Hug .
Е , и ? Някой да ти е направил проблем за това .
Нали точно това каза и Синеоч - всеки си пише каквото му е на сърцето  Peace

а баш де Peace Пипинка  Hug Heart Eyes

Гери нещо си в грешка, аз по никакъв начин не ти преча да харесваш Ало или които и да било друг, аз изразявам СВОЕТО мнениеееееее.

# 373
  • София
Ами дай да измислим нещо да се видим  Thinking
Мм, може, но не съм сигурна до колко ще ни е възможно. Ние ще гледаме възможно най-малко време да се мотаем, защото ще се притеснявам за малката. На квалификация и т.н. няма да ходим. А като си спомня Монца в каква гора беше хич не ми е ясно как ще се оправим. Иначе нашата трибуна беше 23 или 24, забравих вече ooooh!

Има време дотогава, ще измислим нещо...

Какво е казал? Не съм чела снощи...
A Д. Матешиц, ако е умен мъж, ще даде един ритник на Хорнер, и ще му сложи снимката на Рон Денис като пример за лош мениджмънт и как се губят титли, когато имаш най-добрата кола...

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 09:23 от Lana

# 374

Какво е казал? Не съм чела снощи...
A Д. Матешиц, ако е умен мъж, ще даде един ритник на Хорнер, и ще му сложи снимката на Рон Денис като пример за лош мениджмънт и как се губят титли, когато имаш най-добрата кола...

Мда, мениджмънтът на РБР е под всякаква критика ...

Общи условия

Активация на акаунт