На колко месеца захранихте бебетата си и с какво?

• 40 884
  • 491
  •   1
Отговори
# 135
На 5 месеца, със зеленчуково пюре - морков  Peace

# 136
На 5 месеца и полувина със зеленчуково пюре

# 137
след 6-ти месец със еднокомпонентно зеленчуково пюре!!

# 138
  • Sofia
На 4 месеца и половина с плодово пюре, но ако трябва сега да захранвам, по рано от шестия не бих захранила и не бих избрала плодово пюре. Така постъпих, защото личната ме посъветва. А и тогава ранното захранване си се тачеше още. Дъщеря ми в момента е на 8 години.

# 139
На 4 месеца с пюре от моркови.Сега на този акъл ще захраня на 6 месеца. Crazy

# 140
Дъщеря си захраних на 6 месеца с еднокомпонентно зеленчуково пюре, мисля че беше тиква, а сина си, преди 10 години, на 2 месеца със сокчета. Но тогава нямахме никаква информация и се доверявахме изцяло на педиатрите.

# 141
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Миналият понеделник (т.е. на 3 1/2 месеца ) с плодово пюре.

# 142
На пет и половина месеца с безмлечна оризова каша.

# 143
Миналият понеделник (т.е. на 3 1/2 месеца ) с плодово пюре.

Уф, много рано  Naughty

# 144

Не, не е .

# 145

Не е според коя схема??? И според кое правило?

Хипер рано е, хипер погрешно е, хипер навреждаш на детето си. Но - твой избор - то ще страда.

# 146
Не е според коя схема??? И според кое правило?

"Правилата" на захранването не са изсечени на камък.Те са препоръки,защото всяко дете е различно.
Дори любимата на някои съфорумки American Academy of Pediatrics упоменава, че в зависимост от индивидуалното развитие на бебето захранването може да започне около началото на четвъртия месец.

Хипер рано е, хипер погрешно е, хипер навреждаш на детето си. Но - твой избор - то ще страда.

Честно казано не знам що за човек може да направи такъв коментар....

# 147
Дори любимата на някои съфорумки American Academy of Pediatrics упоменава, че в зависимост от индивидуалното развитие на бебето захранването може да започне около началото на четвъртия месец.

От началото на 4-тият месец се има предвид бебето да е навършило 4 месеца. А не да е на 3 месеца.

# 148
  • Видин
Всеки разбира и чете нещата така че да чете това, което иска  Laughing
Супер странно ми е как "на 4 месеца" означава "на цели 3 и започнало 4-я"  ooooh!

# 149
1. "Правилата" на захранването не са изсечени на камък.Те са препоръки,защото всяко дете е различно.

2. Честно казано не знам що за човек може да направи такъв коментар....

1. Не е всяко дете различно, еднакви са! Различен е апетитът, различно може да е количеството милилитри мляко, което изпива, но различно дете -  Naughty
Не съм видяла препоръки за бебе за ранно захранване, освен остарялата опитна руска схема, която отдавна е доказана, като погрешна.

2. Такъв, който е загрижен бебетата да са добре и да не им се наврежда  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт