През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома с любимите си хора
Еск,добре че се разписа. Hug

# 196
Анири, честито! Да е много здравичък, весел и послушен малкия Тимо!
Брейви, честито ти коремче! Лека бременност до края ти желая!

Честит рожден ден на Поспаланка, на мноооого патерици! С пожелание за много здраве, любов и успехи!
ДаниМакс, приятна почивка!
Ески, разби ме с тази "невестулка"  Laughing
На батута и Яна е голям фен, но не се тръшка по принцип. Аз доста бързо пресичам подобни опити в зародиш и тя се е понаучила че няма смисъл да се тръшка, защото не става на нейното.  Иначе опитва и ако някой поддаде започва с глезенето. След двуседмичен престой при баба сега за пореден път минаваме курс на обучение "Тези номера не минават пред мама". Малко е изнервящо, но поне няма да ми е скучно докато мъжа ми е на Световното по боулинг - тази сутрин го изпратих със самолета. //Може да стискате палци на националният ни отбор от 12.08 до 22.08. Момчетата едва ли ще завоюват някакви челни позиции, но поне се надявам на достойно представяне, все пак участват страни които са къде-къде по-напред от нас в боулинга.//
Да се похваля и аз най-после махнахме памперса на Яна. Докато беше във Велинград, на разходките в гората често са поливали и наторявали тревичките  Party. Предпочита да ходи на тоалетната, което за мен е идеален вариант.  Все още и слагам през нощта памперс, който е сух сутрин. Пробвах една вечер, но тя се напишка (а иначе почти не се напишква доста отдавна) и е стояла напишкана до сутринта, понеже не се буди нощем. Ще трябва май пак известно време да будувам, за да я следя нощем, и да взема още един протектор за матрака Simple Smile
Нашата почивка се измести във времето, ще ходим на море в началото на септември, но още не се знае точно кои дати. Понеже от федерацията уговаряли състезание във Варна на 10-12.09. ако се договорят вероятно ще отидем първо там и после ще се върнем към Приморско. Ако се уредят така нещата може да се видим и с мамите и дечицата от Варна. Но ще пиша, ако стане Simple Smile
Лека нощ и приятни сънища Heart Eyes

# 197
Анири, честит ти малък мъж в къщи.  Hug
Много да те радват твоите съкровища  Heart Eyes

Ескаринка,  голям смях с мама "невестулка", хубаво те е наредила Деси  hahaha

# 198
Аз да похваля моето момиче как тази нощ е станала самичка в 2:30, защото имала пиш. Отиде и си взе гърнето, донесе го в спалнята и започна да се събува. Само й помогнах да разкопчее бодито. Направо ме разби! Да ми е жива и здрава!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ади, браво за памперса! Всяко нещо с времето си. Хиляди пъти сме казвали, че децата са различни и на всяко му идва по различно време да прави едно или друго  Hug

Смеете се вие за невестулката, ама вчера пък ми сервираха следното. Ядем си на балкона сладолед с Деси и татко й се прибира от работа. Идва при нас на балкона и пита Деси: "Ти защо си гола?" (тя беше без блузка, защото беше адски горещо и я оставих само по панталонки). А тя му отговаря: "Защото нямам цицки, затова! Като имам цицки и няма да стоя така гола, мама ще ме облече. Мама има цицки и затова е облечена." И всичко това се обяснява на висок глас на балкона. Направо умрях от срам, въпреки че ми беше и доста смешно  Embarassed  hahaha

# 199
  • София
 Laughing Laughing Екси, голям майтап около твоята сладурана!  Grinning

Дани, ако успее да се събуди като му се пишка, става, отива в банята (държим лампата светнала там) и се изпишква на малкото гърне - случвало се е да чуваме само как влачи гърнето по пода  Laughing. Обаче, ако много му се спи, имаше няколко случая, се опикава здраво; та затова сега не давам много течности преди лягане, Naughty нищо, че мрънкат понякога.

Вчера в градината като се събудил от следобедния сън много плакал за мен  Rolling Eyes, или е сънувал нещо, или сега преживява това, че мин. седмица бяха без мен на лагера.

# 200
  • София
Анири, добре дошло на малкото човече  Hug ! Да расте здравичък и много лъчезарен!
Да се разбират и много да се обичат с батко Алек  Heart Eyes !
Надявам се, че ти си добре и се радваш пълноценно на новата си рожбичка!
Пиши, когато имаш време, а и Алек не сме го виждали на снимка от бебешкия му период.
Прегръдки от мен и Тони  Hug !

Ески, съчетанието между "невеста" и "булка" наистина е "невестулка"  Laughing!
Браво на Десито за гърнето, а как те е наредила вчера...  Joy... умница е тя  Heart Eyes!

Ади, много се радвам, че писа  Hug ! Хубаво звучиш, надявам се, че всичко при теб е добре!
Браво и на вас за памперса! Знам колко на мен ми тежеше, че се бавим с това приучаване, но ето, че всяко нещо с времето си, както казва Ески - нямаме нито един инцидент досега. Нощният няма да бързам да го махам, защото Тони пие страшно много вода + мляко вечерно време и сутрин памперсът прелива. Но и до махането ще стигнем  Wink !
Прегръщам те и ще стискам палци на мъжа ти!

Аня, прекрасна ти е лентичката  Heart Eyes !

Аз още се "боря" със снимките от морето! Толкова са много, а трябва да ги намаля по размер и да им изчистя червените очи! С две думи - Сизифов труд!
Анитке, ще ме почакаш още малко, ама после ще си заслужава  Wink ! Извинявай за забавянето, знам, че нямаш търпение.
Качих три клипчета на Тони в Мултито, на който му се гледат. Едното е как се храни сам, другите две са от тържеството в яслата по случай завършването на учебната година.

От вчера репликата на Тони  Crazy ! Скарах му се, че с мръсните обувки тръгна да се качва на леглото; ревна и хукна при баща си да се жалва. Разговорът:
- Тони, защо плачеш?
- Защото мама ме ядоса!  Shocked doh

# 201
  • София
Привет и от нас! Вече може да се каже, че приключихме с пътуванията и се готвим за РД.

Анири, честито ти синче, много да ви слуша и да бъде здравичък!

Брейви, честито ти коремче. Няма да се оплакваш, знаеш как е. Лека и безпроблемна.

Поспаланке, с голямо закъснение, но от сърце, бъди жива и здрава и много обичана!

Ески, голям образ си отглеждаш Simple Smile)

При нас новото е, че също приключихме с памперса, то крайно време беше, че бяхме за срамотите. На морето с децата изкарахме добре, поне случихме на време и на хубав плаж, но малкият е толкова изтрещял напоследък, че доста ми пили нервите. Вече приключихме с оставянето при бабите и смятам да затегна юздите. Правихме и още едно море за кратко, но такъв вирус хвана Дани, а после и ние с баща му, че ни развали цялата почивка. Сега вече превключвам на вълна рождени дни, защото на шега или наистина, наближават със страшна сила.

# 202
И като стана въпрос за рожденни дни-давайте идеи за подаръци,че направо не зная какво да взема.

Краси,не се е разписвала скоро.Някой знае ли как е тя? Rolling Eyes

# 203
ахам, наближават рожденните дни  Rolling Eyes при нас са точно на границата - от ясла към градина, та мисля да си празнува в яслата, пък освен и още един празник в ДГ за сприятеляване с децата  newsm78 пък няма да правим детски център, а само по домашному с роднините освен ...

Мейче, само наште Убавци ли останаха с нощното мляко  Mr. Green аз затова нямам напъни да махам нощния, че да си пие детето каквото иска, пък и дневния, че сега много диня се яде наобяд и така ...

незнам, Вилиан, задоволени са ни децата, незнам какво да се взима вече  newsm78

Краси пише във Фейса, готвят се за още едно море мисля ... и на мен ми се ходи, макар и за 3-4 дни - морските дайте спешни идеи за нещо в/около бургас, че не ми се пътува надалече за толкова малко ... Може и в самия Бургас? Лекси? някакво хотелче нещо  Laughing

# 204
  • София
Мейче, само наште Убавци ли останаха с нощното мляко  Mr. Green аз затова нямам напъни да махам нощния, че да си пие детето каквото иска, пък и дневния, че сега много диня се яде наобяд и така ...

Същата работа - и за динята и за млякото  Laughing ! На следобеден сън и през нощта си е с памперс, иначе няма начин.
Моя по една чаша мляко си изпива преди лягане, след вечеря, след всичко!
А после колко пъти се става за вода, да не ти казвам. Ама нека - щом иска!
Ще свикне и за през нощта да се буди за пиш все някой ден  Laughing !
Засега ми стига удовлетворението, че махнахме дневния памперс!

Ох, и на мен пак ми се ходи на море, ама... няма  Sad !
Кали, чудни снимки разглеждах! Много са сладки двамата ти юнаци  Heart Eyes !
За РД още нямам никакви идеи! Ще трябва да помислим  newsm78 !

# 205
  • София
И аз се замислям за подарък. И ще е май нещо от типа на някоя по-скъпа книжка, гледах едни със светофар, колички, хем интересно, хем образователно. Wink От играчки си имат всичко, даже онзи ден му продадох колелото, че сега имаме и без педали и тротинетки.... И съм в голяма чуденка в къщи ли да го празнуваме или на клубче; Дани упорито твърди, че иска в къщи. Laughing А Емко наскоро ей тъй както си стоеше си пожела за 6тия рожден ден да си имаме бебе. Laughing

# 206
А Емко наскоро ей тъй както си стоеше си пожела за 6тия рожден ден да си имаме бебе. Laughing

Ами ощастливете го детето.Имате време. Mr. Green

# 207
  • София
Ами аз преди 6г. по това време тъкмо бях разбрала, че съм бременна. Mr. Green Тъй, де, то и ти си била така, нали са в един месец големите. Wink

Аня, прекрасна ти е лентичката  Heart Eyes !
Hug Hug

# 208
За рождените дни и аз не знам къде и как ще го празнуваме, че то роднини, детска градина, приятелчета и става циганска сватба направо  ooooh! Обаче за подарък питах Деси какво иска и тя каза Дракон. Сега тряба да търся дракон, някой ако има идеи за нещо по-красиво и не много дребно, ще са добре дошли  Grinning Пробвайте и вие да ги питате, те ще си кажат дечицата, вече си знаят какво искат.
А докато бяхме в Ямбол, бяхме на един рожден ден и Деси естествено искаше да духа свещички и я накараха да си пожелае нещо, а тя: "Пожелавам си... МЕД" и се ухили доволно, все едно си е пожелала цялото щастие на света  Heart Eyes

# 209
  • София
хихи, сладурчо, като мечо пух. Wink  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт