Son bahar - Любов назаем - Тема 17

• 25 839
  • 748
  •   1
Отговори
# 15

ТОВА СА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ!

Тъжни, но все още влюбени един в друг!

# 16
# 17
# 18
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хайде банда...нарде сте?

# 19
Мацкииииииии, Hug Hug Hug wavey wavey wavey

# 20

Тук сме , ама рабооооотим !

# 21
Тук смееее...и си почиваме. Релакс брат...Кеееееф Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 22
Све, да си сложиш букета във вазата,че да не увехне!
Цял ден те чака - стихчето ти е ..ВЪРХА!
Много си талантлива! Направо ти  Sick

# 23

Тук сме , ама рабооооотим !

и аз така, хвърлям по едно око на нашите сладури, ама и в раб. време трудна хава, не дават

# 24
А така ,работете Joy Joy Joy Joy
Аз се наработих вече newsm44 newsm44 newsm44
Дита ,Белче БЛАГОДАРЯ за китките !!!! Натопих ги ДИта и .....как ухаят ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Зизке ,ти няма ли да ми дадеш китка ,ма душоооооооооо. newsm78....аз толкова се старах ooooh! ,чак  #Crazy  Joy Joy Joy

# 25
Благодаря на всички сладурки newsm03  love001  love001  love001

# 26
Светлеееее... как приятелски ни дразни, че още работим,

много хубаво си потопила китката, ама и тя хубава кат теб Hug Flutter

я да ви попитам горе долу някой в превод да разкаже от новия сезон Praynig, днес ме осени мисълта, че може брата на Мерве да отвлича Сабиха и детето, какво ли му е приготвил на Галип, гаден Close е този Ердан ли беше,  Close, как натриса и комшийката в интригите, а тя принудена.. Какво ли каза на Сабиха в стаята, не я остиваха на спокойствие и в болницата, как си влизат и то все като го няма Гальо...

# 27
Роси ,какво по точно те интересува мила??? newsm78Ако мога да помогна! Hug

# 28
Да ,Ердал отвлича Сабиха и бебчо ,но това става накрая ooooh!
Преди това Ердал изнудва Еда ,съседката на Галип и я изпраща при Сабиха в болницата .
Явно Еда казва на Сабиха ,че има връзка с Галип и затова сабито решава да замине .
Но този път Галката е МЪЖ НА МЯСТО Peace Heart Eyes Joy и гони Сабиха и я връща .
Отначало Сабиха не му казва защо заминава ,но след като Реза подхвърля на Галип ,че е видял
Еда в болницата Галип отново говори със Събка и тя му казва.Отиват заедно при Еда и Галката  ooooh!
само дето не я наби .И ....после Еда си признава ,че е заплашена от Ердал ,който държи брат и .Но защо незная newsm78
Така мисля аз ,но може и нещо да греша newsm78 Все пак не разбирам турски ,но толкова пъти съм гледала сериите
напред ,че това разбрах.Малко объркано стана ,но дано си ме разбрала. newsm78 newsm78 newsm78

# 29
Светле, за тебе душо!

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 14:17 от Зизу

Общи условия

Активация на акаунт