МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 037
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Сузи, просълзих се. Да ти е жива и здрава смелата състезателка и да печели още много награди. От разказа ти е ясно, че освен талант тя има и хъс да се бори, да не се спира пред трудностите, да не се плаши от труда и болката и да не се предава докрай. Честита ти и принцеса на Есента. Виждам, че и Мери върви по стъпките на сестра си. Страхотни дъщери имаш и с право се гордееш с тях. И се реадвам, че на този конкурс са оценили именно труда и таланта, а не кое дете на кого е дъщеря.

Цоци, честито на патерица. Много здраве и щастие, много сили и издръжливост, много любов и топлина - всичко това ще ти е нужно, за да се  грижиш за голямото си семейство. И, между другото, вече в време да станеш отново себе си - не ми казвай, че Сами е изсмукал (буквално и преносно  Mr. Green ) вдъхновението ти.   bouquet

А това стихотворение го четох някъде вчера и сега не помня къде.  Embarassed Ще си го копна, че да не се чудя пак.

# 466
  • Canada
Сузи, Hug Страхотни дъщерички имаш наистина! И аз бих се разплакала на твое място...    bouquet  bouquet  bouquet

# 467
  • София
Сузи, браво на децата и на вас, че ги насърчавате!  Hug

mishelaa, страхотна е котката ви! Laughing

И аз днес не бях на кеф, но пък имам повод да ви метна една почерпка, че малката ми племенница Боряна днес навърши една годинка!

Цоци, освен рожден ден сте имали годишнина, така че, много романтични, любовни и спокойни дни ви пожелавам с възлюбения!   txtloves Two Hearts

# 468
Карелиа 79 , Фейчке -благодаря ви за хубавите думи мили момичета Hug
Ето линка за конкурса        http://www.facebook.com/pages/Mini-Mis-i-Mini-MistarMini-Mis-i-Mini-Mistr/139347266089797
Там може да видите моите принцески- на Михаил Дончев. На втората снимка моето момиченце е това с роклята  Simple Smile
Хубава вечер ви желая на всички вас и прекрасен ден утре!
Маминкаваня благодаря и на теб! И да ти е жива и здрава малката племенничка.Да расте весело, лъчезарно и щастливо детенце! Да носи радост на всички ви!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:25 от МАМА СУЗИ

# 469
  • София
Мама Цоцоланка ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК ! С малко закъснение , но от сърце Hug   bouquet

Сузи браво на момичетата!
maminkavania да ти е жива и здрава племеничката!

и аз така, много точно отразява и моята метаморфоза.

# 470
  • София
Облачна сутрин, капучино, ранни раздумки по скайпа с търкалящи се от смях емотикони....
Почти успях да напомпам изкривените си усмивки с оптимизъм и да си подредя мислите за деня (естествено, заседяването пред компютъра ще провали всичко, но пристрастяванията към разни хубави занимания си имат цена  Wink ), но пък напазарувах и държа под контрол писането на домашни, докато Кати щастливо ръси "лунен пясък" навсякъде (там умишлено съм отхлабила контрола, освен това  ще имам причина да не бързам с чистенето). Mr. Green

Отдавна не съм черпила НеАнонимните бебехолички - веднага се поправям - утолете бебехоличната жажда с едно малко Laughing:

Хубав ден! Hug

# 471
Напоследък съм настроена меланхолно-носталгично-романтично...........
Няма нищо едновременно толкова красиво и толкова тъжно като есента......
Мирише на листа, на огън, на дъжд и на ... смърт.....
Навява ми тъга......
Това не е моето време......

# 472
Ауу, аз пък обожавам есента, това ми любимия сезон.
Мъгли, дъжд, вятър, сутришната слана....празния плаж. Всичко ми харесва. Винаги я чакам с нетърпение. Обичам след зверски топлото лято да си облека топъл пуловер, да се разхождам с кучето в гората, вечер да запаля камината...и да се сгуша на топло.

# 473
И аз нещо хич не я харесвам есента,много ми е мрачна,студена,гадна....А на мен мрачното време ми влия зле,все някой ми е крив,все съм намусена...Абе...
Аз съм с хрема,главоболие,гадене,направо вече....Дано да е само това и да не се налага да пия лекарства...
Я да ви покажа едно коремче от днес Grinning

# 474
Здравейте мили момичета Grinning
Tanija благодаря ти мила Hug
Маминкаваня, благодаря за почерпката-прекрасна е  Simple Smile
Фейчке, колко тъжно. Пожелавам ти въпреки настъпващата есен на вън, в душата ти да е топло и слънчево! Усмивката да не слиза от лицето ти и да грееш от щастие!
Мишелаа колко хубаво описваш есента.Човек и да не я харесва, покрай теб ще я заобича Grinning
Хей Суит Мони благодаря за хубавата гледка Hug Ей това -е нещо ,което винаги може да ме накара да се усмихна! Бързо оздравяване ти желая  love001
А при мен не съм сигурна дали е есенно или зимно времето.Не навън, а в самата мен.Децата порастват, започват да си имат собствен характер и понякога ни нараняват със непослушанието си,поради неуважение или просто защото са деца. Надявам се да е второто. Скоро една съвсем обикновенна случка ме натъжи. Монито-голямата ми дъщеря дойде при мен в кухнята и поиска да и направя мляко с какао.Аз и казах, че млякото е свършило, а тя се опита да мине зад мен, за да провери.Аз се натъжих и и казах, че съм и майка и никога досега не съм я лъгала и щом казвам, че няма, значи  е така.Обясних и колко ме е обидило недоверието й. 1о минути по късно трябваше  да изляза до книжарницата и я помолих да дойде да заключи.Тя каза, че идва, но докато дойде мина малко време.Аз се сресвах в банята, зачудих се защо не идва и точно тогава чух вратата на хладилника. Проверяваше за млякото.Толкова ми стана тъжно, ама толкова много smile3518 Попитах я защо.Тя нищо не каза.Винаги сме били чстни с децата, за каквото и да става въпрос.И това , че тя подлагаше под съмнение думите ми и дори след като знаеше че ме е натъжила отиде, не знам... Може би е нормално. Пишете при вас как е. ще съм ви благодарна.
Ххбав ден желая на всички майчета. Нещо поспряхте да пишете, може би сте заетички.Но се надявам да намирате по няколко минути да пишете Hug

# 475
  • София
Сузи, поздравления за успеха на момичетата!  bouquet Много мило си описала състезанието!  Hug

Според мен дъщеря ти не че не ти вярва, ами се е надявала, че грешиш и все пак някъде дълбоко в хладилника е останало мляко. Wink И аз понякога приемам с голямо огорчение подхвърлени реплики на децата, тълкувам ги с по-дълбок смисъл, отколкото носят в действителност, но открих, че това води до ненужни конфликти и се старая да не съм мнителна и да се отнасям с повече хумор и разбиране.

sweet monii, една целувчица за коремчето!  love001

Аз пък се чувствам странно уютно тази есен, особено като има слънце, което приятно притопля. А по принцип не съм почитател на есента....Изникват ми много интимни спомени от детството- не нещо конкретно, по-скоро спомени за усещания и настроения.....

# 476
  • София
Ауу, аз пък обожавам есента, това ми любимия сезон.
Мъгли, дъжд, вятър, сутришната слана....празния плаж. Всичко ми харесва. Винаги я чакам с нетърпение. Обичам след зверски топлото лято да си облека топъл пуловер, да се разхождам с кучето в гората, вечер да запаля камината...и да се сгуша на топло.
Мммммм, още една сродна душа  Hug ...само за празния плаж и камината ти завиждам от сърце. Mr. Green

Пролетна, ти си фея - можеш да вкараш душата си в който сезон си искаш и да ни полъхне и нас миризмата на цъфнали вишни посред зима. Grinning Hug

sweet_monii, спокойно може да се прекъстиш на sweet belly  Wink - дръж ни в течение, докато расте сладуранското окръгление със скъпоценен пълнеж.  Laughing

Сузи, ако я караш така свръхчувствително, душа няма да ти остане до баловете.  Mr. Green За мен винаги е било нещо нормално децата ми да поставят под въпрос всяка моя дума. Винаги са били упорити - големият и до ден днешен "ми дава акъл" и иска винаги той да е прав, дори, когато очевидно не е, малкия все мисли, че нещо го пързаляме или пренебрегваме, или подценяваме, щерката е по-доверчива, ама като кажа, че нещо няма (мляко, примерно Grinning) винаги проверява! Peace Не е въпросът ние дали ги лъжем или нещо подобно, за да се засягаме от тяхното отношение - те ни приемат за даденост, ние сме техният свят, пейзаж, в който са свободни да поставят под съмнение всичко, за да знаят могат ли да се доверят...правят го несъзнателно и понеже всяко дете се ражда със собствен темперамент и наклонности някои са по-доверчиви, други-не.
Е, понякога заболява....веднъж Дани съвсем чистосърдечно ни обвини, че не им позволяваме да скачат на батута в парка не защото нямаме пари за това в момента, ами защото имаме и нарочно не им позволяваме....може би пък ние без да искаме сме му дали повод да мисли подобни неверни неща....знам ли....в едно съм сигурна, че ни вярват - че ги обичаме и останалите неща можем да ги изясним доверявайки се на любовта си, така че никой да не е огорчен.

Хайде, хубав ден! Като по поръчка е слънчево, подозирам, че феята има пръст в тая работа! Laughing

# 477
Здравейте маменца, слънчев ден на всички,
Сузи  и аз мисля, че не трябва да се притесняваш- ами детенце си мисли, че може пък да не си видяла, че има мляко в хладилника  Wink, а на нея й се пие Simple Smile . Всички деца си имат странности, моя големия е много стиснат, направо някой път не мога да го понасям. Все още си пази парите от предната коледа...не знам за какво ги събира. Непрекъснато прави сметка на всичко, дали е евтино или скъпо. Когато сметне, че нещо е скъпо се противопоставя много упорито на покупката, дори стига до крайности - отказва да яде в ресторант, ако види, че цените са по-високи от нормалното и казва, че му е зле; не иска нищо да му се купува ново; води с мен яростен спор да не му слагам шини, защото чу колко струват; никога не е поискал нищо да му се купи, дори и дъвка. За мен всичко това е прекалено, опитвам се да обяснявам, че парите са за харчене, че човек трябва да си купува хубави неща, както и да се грижи за здравето и външния си вид, да се наслаждава на живота, а това става с пари. Надявам се с времето това да отмине, да е само някаква пуберитетска история...
Хубав, хубав ден.

# 478
Сузи,че то аз като съм "освирепяла" за сладко ставам по десет пъти да проверявам дали все пак нещо не съм пропуснала в хладилника или в шкафа Joy

Мишела,отглеждаш си спестовник,слагайте му парите на детото на депозит,така и лихви ще текат Simple Smile

# 479
  • София
 Grinning Сузи колко се радвам, че не е само у нас, дефицита с млякото. Момичетат ми може да изкарат само на мляко с какао. Няма мира докато не свърши млякото ,после се започва едно надничане в хладилника и тъжни физиономии съпроводени с реплики от рода:"Наистина е свършилооо" Cry Особено Магито......
Тя е в момента е в една забавна възраст. Всичко което прави и казва ни хвърля в смях. Например преди 2 седмици ме питаше с най сериозен тон "Кога ще слагаме зимните гуми на колата?" а вчера докато се оглеждах къде да паркирам , чувам едно гласче отзад: Ей тука има едно място, но няма да я събереш" Joy Joy Joy . Като го чуеш от 4-годишно момиченце..... Joy

Общи условия

Активация на акаунт