МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 952
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • Не съм от тук и съм за малко
Мила Пролетна Фейче, да ти е живо и здраво порасналото момче, повече да те радва, по-малко да те ядосва. Hug   bouquet

GI, честит малък Питър, да расте здрав, умен и красив за радост на цялото семейство.    bouquet  Големи сладури са всичките ти малчовци.  Hug

# 721
  • През девет земи в десета
Ванче,за оцветител ползвам боя за яйца,тя е сладкарска,безвредна Peace

# 722
  • София
Момичета, пиша и тук, за да няма не разбрали. Таня, моля те да ми дадеш бройката на децата, които са записани при теб. Ако някой има намерение да кани семейства, които не пишат тук, моля до ден- два да ми пишат колко още деца да включа в списъка.

# 723
Здравейте майчета Grinning
Включвам се само за да се похваля : Днес моята най-голяма принцеска стана на 8 годинки!!!! Гледам я, тя е вече една малка дамичка Simple Smile, сутринта докато излизахме дойде до мен и  ми каза:" Мамо , аз днес се чувствам по висока,май дето пораствам''- такъв сладкиш, че си и вярва Grinning Да ми е жива и здрава и Господ да ми я пази от всичко лошо! Гледам ги децата и им се наслаждавам (е това ,когато не са ме ядосали прекалено много Joy), гледам ги колко са прекрасни и колко добри деца са и се радвам със цялото си сърце. Днес съм щастлива! И благодарна на Бог за дечицата които ми е дал! Кога ми казаха , че няма да можем да имаме деца, кога плаках заради това,сега имам три прекрасни момиченца, а днес моята най голяма принцеска стана на 8 годинки newsm59  newsm67   Gift   ura   bigdance2  newsm18   Party Time  Tada  bdbaloni

Хубав ден милички ви желая утре. И много щастие!
Скоро ще пиша повече, защото имам доста да си споделям- и хубаво и лошо Simple Smile
Честито и на всички които са имали повод за празнуване!
Феичке Hug да ти е живо и здраво и много щастливо твоето малко-голямо момче Simple Smile
Gi прекрасно малко слънчице си имаш!
За сега от мене чао!

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 00:52 от МАМА СУЗИ

# 724
Здравейте мамчета,
Аз съм мама на тризнаци родени през юни и заченати по естествен начин. Имам и кака на 5г и половина . Не ми остава много време за компа през деня и това е моето време за писане.Опитвам се да следя публикациите на мамите с юнчета , че са на една възраст и можем да си даваме съвети. Има ли друга мама тук с тризнаци? Как се пътува с много деца и повечето малки, мечтая си за море другата година ама може да си остане мечта от финансова гледна точка. Ох лека нощ ! ! ! !

# 725
  • София
Честито порастване на момиченцето ти, Сузи, все така да те вълнува и радва!  bouquet  bouquet  bouquet

Да, боята за яйца става (само дето като мине Великден я покриват някъде  Laughing). Аз вчера намерих във "Фантастикото" някакви немски боички - в тубички, 4 цвята, готови - направо с тубичката се рисува върху сладките - не съм си купила още, но изглежда супер лесно. Mr. Green

А, да, бях обещала да ви покажа джедаите /кофти снимки и не се получиха костюмите точно, както исках, но се радваха децата/
Оби Дан Кеноби и Крис Вейдър.  Mr. Green Малката още си чака "йозовата йокля" на принцеса...

Добре си ни дошла мама по три, намерих те във фейсбук и ти видях тризначетата - направо се опияних от гледката! Laughing Да са ти здрави и послушни всичките дечица! Hug
За ходене на море ви трябва голяма кола, много търпение и резервация на място, на което да се чувствате като у дома си, понеже децата ще си полудуват, тоест ще си починат хубаво, но вие едва ли. Laughing Laughing  Laughing

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 11:09 от maminkavania

# 726
  • Варна
Честито на порастналото ти момиче Сузи, да е все така талантлива и много щастлива!  newsm59 newsm67
maminkavania, костюмите са страхотни и момчетата изглеждат супер доволни.

# 727
Честит рожден ден на малката госпожица. Много късмет в живота.    newsm18

maminkavania страхоитни костми, сама ли ги направи???

Добре дошла на мама по три  Hug Всъщност ти си мама на 4, нали  Sunglasses с каката... лелеее, дано помага. Не знам за пътуване догодина, те ще са на 1 годинка тогава, нали... не че е невъзможно, но като знам моя звяр и мислено го умножа по 3 ... и ми се завива свят  Joy

Хубав ден на всички.

# 728
мама по три  ,добре дошла!   bouquet Направо ти се възхищавам как успяваш да се справяш с три бебета и една кака Shocked Браво! Hug Пусни,ако може някоя снимка да ви видим.
Сузи,да ти е жива и здрава принцеската!Много да те слуша,да те радва и да помага!Да има прекрасно,безгрижно и весело детство!  Gift  bigdance2
Ние сме добре,днес бях на преглед,бебо е добре.Каките беснеят,Ивон ходи на градина,Бела не се отлепва от мен,когато ме няма такива сълзи рони,че направооо.....Явно сега е в такъв период.

# 729
здравейте , от януари тази година и аз съм многодетна мама. Имам три  моми . Голямата завърши миналата година гимназия, втората е в детска градина и изтърсака Мики е бебе .
Приятно ми е да се запознаем.  Hug

# 730
  • Пловдив
Добре дошла nella!
Много се радваме, че се присъединяваш към веселата ни компания!

Очакваме снимков материал!

Сузи - да ти е живо и здраво детето!   bouquet

# 731
Здравейте, момичета!!!!!

Абсолютно нищо не съм чела, прибрахме се преди няколко часа(часовниците в къщи не бяха коригирани и не знаех по едно време на кой часовник да вярвам), ще чета в най-скоро време, ще допълвам нови мами......

Само да кажа -

Честито на всички, които са имали повод за празнуване!!!! Живи и здрави, щастливи, обичани и усмихнати да растат!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли и на новите мами!!!!! Hug

Н О В А   Т Е М А, ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт