МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,момичета Simple Smile,
тук е дъждовно,но вали приятно...само за сън,но няма... Laughing,
след малко ще будя Васко,двете девойки са станали преди час ooooh!,
аз разбира се също.....,
сега ще пия кафе  и денят започва.....

Цоци,при нас София е най-забавна,извънредно темпераментна,бърборива,артистична,музикална,
вчера една позната не беше в кондиция,София успя да я развесели за има няма пет минути,устата и бълва бисери,така са забавляваме.......,
Вако е по-прозаичен,говори само за компютърни игри,всичко в къщи е на "нива" Laughing....,
а Вярата ,тя е извънредно тиха,прилича на баща си,кокори очи и се усмихва,с часове си лежи и се занимава.....
Усмихнат ден,момичета
п.п. докато пиша и суийт е поднесла кафето....благодаря,ще го опитам,
Мишела-донт уори Wink,гледай да си добре и спокойна Simple Smile

# 676
  • София
Добро ви мъгливо утро и от мен!
Малко ви почерпвам и изчезвам - честито на именнниците днес (мъжа ми, свекъра, братовчеди, живи, неживи, един куп Димитровци у наш'та рода Crazy)!
http://www.onestylishbride.com/wp-content/uploads/2010/09/tea-party-food2.jpg

# 677
Добре дошли на новите мами!  bouquet Чувствайте се като у дома си - сервирайте, разтребвайте, усмихвайте се, споделяйте...

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много харесвам името Димитър...

Наде, не си слагай на сърце инцидента. Това си е направо задължително в началото на шофьорската кариера. Вярно, че е неприятно, но в края на краищата това сам само едни тенекета. А на съседа ще му мине - все пак, поела си отговорността, не си се скрила. Най-важното сега е да не се уплашиш и отчаеш. Ама ти си мъжко момиче, няма да се дадеш на една драскотина.

Аз пък снощи бях на гости на племеника ми. Имат си бебе на 3 месеца и батко на две години и три месеца. Та си напълних душата... Grinning А и снаАта е категорична, че ще имат още едно поне - малко по-нататък. Племеникът ми е л-е-еко резервиран по въпроса, но нали знаете как се решава този въпрос, когато жената е от нашата порода... Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 08:52 от Кабо Алма

# 678
  • София
Добро Утро!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ!!!

Ванче мерси а кафенцето. Аз изпратих момичетата на детска и училище, накърмих малкия и сега си допивам кафето с вас.

При нас най-интересна е Маги, възрастта и е забавна- 4г.И е голяма хитранка. Тези дни я пращам да си измие ръцете,и от дивана в хола я наблюдавам - тича към банята , качва се на стъпалцето , пуска водата , обръща се през рамо навеждайки се да види дали я гледам и като се увери че не я виждам спира водата и хуква към детската, без да си е измила ръцете, като си мисли, че ме е измамила с шума на водата  Joy
Вяра в момента се увлича по рисуването, в училище се справя добре. И двете са големи кокетки. Сега каката ми е задала задача да и купувам бушки такива"едни по кракА, до коляното, РОЗОВИ"  ooooh!
Светли ми е много добричко бебе, много енергичен, но и спокоен , някак  Heart Eyes

# 679
  • София
Добро утро Simple Smile

Тъкмо привършвам кафенцето, момичетата вече са на градина, а бебчо го чакам да му се доспи за първия сутрешен сън. В момента лежи на активната гимнастика и си общува с играчките. Ей, страхотен кротушко е този малкия.

Каките са в период "искам да уча". Най-обичат да си играят на детска градина, да си дават задачи и да ги изпълняват, учат букви, цифри, искат да пишат... Много са горди, че могат да си пишат имената (е, буквата И и двете я пишат като N, ама няма да придиряме сега  Wink).

ЧЕСТИТО на всички именици и от нас!

# 680
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Tanija, и моята дъщеря правеше същите номера. Веднъж питам я :"Изми ли си ръцете?" и тя :Дааа. Поглеждам  #Crazy отгоре мокри, отдолу сухи, а пък сапун никакъв  Joy. Е, научи се детето.
В неделя сутрин излежавам се с всички деца на спалнята и Ани, ми казва :"Мамо, защо не ми роди сестричка, а не второ братче?", казвам, че вече е късно да го връщаме. А тя: "Аааа, не е късно, може още едно бебе да родиш, даже две, защото като порастнат Влади и Дани, и кошарите ще останат свободни."  Mr. Green
Владко - "големия", днес сутринта стана рано-рано и сега твори хаос в хола  Crazy. Добре, че бебе Дани е кротичък и спокоен. Плаче само когато му е мокро или е гладен.
Хубав и усмихнат ден, мамчета  Hug. На пук на сивото време.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 09:17 от antonia

# 681
  • София
Дааа, явно миенето на ръцете е голяма мъка. Аз по този повод въведох инспекция след миене - двете идват и аз душа дали ръчичките миришат на чисто. Така са много горди като ги похваля и вече не забравят сапуна  Laughing

А и Юли ме кандардисва за още едно бебе - да си имали и двете със Стаси какво да си гушкат, че сега трябва да чакат ред  hahaha

# 682
Честит имен ден на всички Митковци и Димитринки! Да са живи и здрави и с гордост да носят това хубаво име! Hug

# 683
  • София
Днес е празничен ден, но не за всички нас.
Слагам тук един линк към блога на Lilibon, която е една силна, скъпоценна за нас многодетна майка, която много обичам.
Много радости има в живота ни, за съжаление има и неизживяни такива.
Четивото не е леко и не е подходящо за бременни и за това предупреждавам.
Криси, винаги ще те помним, мило дете.  Flowers Rose Flowers Rose
http://xpucmo.com/blog/?p=313

# 684
Честито на всички именници!1

Лилибон,  Hug
За Криско, бебето на форума, което завинаги ще остане в сърцата ни.
Flowers Rose Flowers Rose

# 685
 Cry Cry,не знаех историята на Криси,
почивай в мир,мило бебе,
............................................

# 686
  • Пловдив
Lilibon  Hug

Krisko  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 687
  • София
Lilibon поздравления за силата ти, да споделиш ,желанието да помагаш информирайки .  bouquet Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за Крис

# 688
За Криси Flowers Rose Flowers Rose и за всички дечица, с неговата история Flowers Rose Flowers Rose

Ели, не намирам думи, прегръщам те Hug Hug

# 689
Rose Rose за Криси и за жестоката му болест..Lilibon,..ти си невероятно силна жена..Поздравлявам те за храбростта с която си понесла това понесла това огромно изпитание  Hug Hug Hug..

На всички именници и на всички, които имат близки с прекрасното име Димитър (и производните му) - честито и наздраве!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт