МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 346
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Ванюш,благодарско за кафето Simple Smile,
Цоци,не ги разбирам аз така екскурзиите,всичко на тъгъдък...като коне...и малки кончета Laughing,
да се отметнат нещата възможно най-бързо,обяд в два и половина ooooh!,
от Варна нищо не видяхме Confused,сега както казваш ПАК ще трябва да ходя Laughing
Усмихнат ден,момичета....

# 661
  • София
Момичета, гледам, че в другата тема ( по организацията на празника ) никой не е писал скоро. Имаме въпроси за решаване. Моля да се включите. Някой писал ли е на Tanija  дали ще присъства на празника? Трябва да се уточни бройката възможно най- скоро, мястото на събитието, мотото. Аз ще се обадя на аниматорите от миналата година и ще пиша в другата тема какъв е резултата. Но за да започна да пращам молби до фирми за сладките подаръци, трябва да знам за колко деца става въпрос.Моля ви за активно записване и до края на другата седмица да знам.

# 662
2.   Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

УСПЕХ!!!!

# 663
  • София
Аз пратих на Таня имената на децата за празника. Peace

Пелини, добре дошла! Hug Наистина след раждането всяка помощ ще ти е ценна. Щом сте близки вече с това момиче, нека тя да помага, когато има възможност. За денонощна помощ- след като майка ти не може да остане за по-дълъг период, малко се съмнявам, че ще ти е съвсем приятно и удобно постоянното присъствие на чужд човек у вас. Като се завъртят дните с трите деца, ще видиш получава ли се или не.....ако трябва допълнителна помощ, ще го мислите тогава. Hug

sweet_monii, такива са децата- намират начин да си получат допълнително внимание дори с непослушанието си. Wink Може би като се въртят много хора около тях, смятат, че повече неща са им позволени? Rolling Eyes

# 664
Здравейте и от мен в тази хубава темичка!
Аз съм на 36, имам дъщеря Ивета на 12, син Георги на 10 г. и две близначки- Лора и Кристина на 1 г. и 2 мес. Третата ми бременност беше планирана, но чак двойна не съм си помисляла, че може да е! Справям се, не е лесно, но пък е весело! Ето малко снимчици от нас:
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000838327846&v=photos
Досега само ви четях, винаги ме зареждате с оптимизъм, особено когато ми е трудно!
Много ми се иска да се присъединим към срещата декември месец, на кого да пиша? Може и на лични.

# 665
  • София
slavina_S добре дошла и тук  Hug

# 666
  • София
slavina_S , добре дошла  Hug На Tanija трябва да пишеш имената на децата и възрастта им.

# 667
Добро утро!

# 668
  • София
Докато съзерцавам червените облаци, които правят път на слънцето тази сутрин, гледам Мони вече сложила кафенцето и закуската! Мерсиии! Hug Heart Eyes

slavina_S, страхотни чаровни дечица имаш (сега остава и рецепта за близнаци приложиш, за да не точим лиги само пред чуждите двойни радости, ами да вземем да си направим свои такива Mr. Green)! Пратила съм ти покана за приятелство във фейсбук - да не се чудиш "коя е па тая" Mr. Green Hug

# 669
Хей, откъде ги намирате тия вкусотии! Толкова много обичам таквиз неща....
Добре дошла на Славина! Hug Много ми се иска да видя семейството ви, но не ми се отварят снимите.
Как само отново замириса на бебешко и то прясно, прясно!
Нали ви споменах за мои планове за събота. Е направих ги, подкарах сама колата ни. Таткото ни замина за Белгия, и реших, да се пробвам. Имах някои фалове, като това че тръгнах на ръчна, но като цяло мина добре шофирането. Отидох и се върнах без поражения. И тъкмо се бях успокоила, че съм се прибрала и реших да паркирам на същото място, от което бях излязла. А то най-вътрешното. И...кошмарите ми се сбъднаха. Така паркирах, че одрасках колата на един съсед от край до край. Ужас, още чувам трясъка, който се чу. Помислих, че съм смляла половината коли на паркинга. Одрасканото не е много дълбоко, на нашата кола нищо й няма, само драскотина на огледалото. Но усещането, че си направил нещо на някого , аууу.....от два дена съм като болна, не мога да подхвана нищо, нито ми се яде , нито ми се говори, ужас. Естествено казах на съседа. Той беше нещо между ядосан и обиден. Извиних му се хиляда пъти, казах му че ще му платя, но.....усещането си остана. Много ми е кофти, не знам кога пак ще се престраша да карам.
Иначе другото хубаво е че ходих на каланетика и се чувствам много добре. Остава и да бъда постоянна в ходенията си. Само че ми се иска и Вики нещо да я запиша да тренира. Но каквото и да й предложа все отказва. Почнахме с карате, но понеже треньора е мъж/ всъщност много симпатично момче/ се отказа.
Е, оплаках се , похвалих се! Айде стига толкоз засега!

# 670
Здравейте, здравейте. Ехеее, има и нови попълнения и куражлийки за много детни майки  Hug толкова е хубаво, и дето вика nadiaeuro замириса на бебешко и то прясно, прясно! 
maimp Дължа ти извинение. Обешах среша, а после не се обадих. За съжаление тези дни ми е една такова разбъркано, все едно съм все оше 2-3 месец и до обяд съм като парцал. Уж се хвалех, че нямам никакви "екстри" с бремеността, а пък напоследък нешо...излагам се. И малкия като вилнее наоколо, ми идва двойно.
Иначе днес доки се изказа отново в полза на мъжкия пол, макар и малко резервирано. Не се виждало добре...така че ше чакаме, пък ако е момче, винаги има 4-ти път, нали  Laughing
nadiaeuro най-важното е, че си се престрашила с колата. Че кой не е имал такива изпълнения в началото... а е добре съседа да си е направил "каско" Thinking А относно каратето - и на моя големия хич не му хареса, викаше на треньора "кашкавал пане" (даже не знам от къде му беше дошло на ума) и непрекъснато беше наказан да прави разни клякания, скачания...луда работа. Сега тренира плуване и тенис и е мнооого доволен. Просто трябва да я улучиш.
Досадих, а. Спирам. Хубав и усмихнат ден на всички.

# 671
  • София
Здравейте!
slavina_S   Hug
sweet_monii хубаво е,  че сте се забавлявали с момичетата . Обичам веселбите  Laughing
nadiaeuro няма да се отказваш, ще справиш, шофирането е най-фасулското нещо . Не забравяй че си МНОГОДЕТНА майка . А защо не паркира на друго място? Аз винаги гледам на лесното за паркиране мясти и съобразявам как ще изляза сутрин  Peace
Мише миналата година по това време и аз бях бременна  ooooh! разбирам те напълно  Hug

Момичета как сте справяте с нервите? Много избухвам напоследък- умората , стреса и недоспиването ме сдухват. Ученичката го отнася най-много  Embarassed

# 672
Mомичета още веднъж благодаря за куража и топлото посрещане!  bouquet
Аникси стархотни са ви снимките....толкова трогателни и вдъхновяващи  Hug
Всички мами сте толкова позитивни и готини, а после се чудите че било "заразно"  Laughing Хайде до скоро!   Heart Eyes

# 673
Честито на всички, които празнуват днес! Митковден е! Да са живи и здрави, и да почерпят!!!!!! Hug

Славина, добре дошла! Засичали сме се с теб, ако не се лъжа......

Как сте, момичета? Напишете повече за дечицата - Теди, Ванче, Мони, Таня, Мише, Айла, Сладка, Маимп(ама че кирилица), Славина......Нещо интересно да е станало, любопитно, смешно....Това ме подсеща да кажа и на Цвет ако Дивнето е сътворило нещо хубаво да го покаже и на нас, да не е егоистка.........

# 674
Добро утро!

Тук вали ужасен дъжд и е мнооого студено ConfusedАма трябва да ходя да заведа Ивон на градина...Ще се замръзнем направо SadМного кофти време,не ми влияе добре,в кофти настроение съм....
По-късно днес ще попиша повечко Wink

Честито на именниците,да са живи и здрави,и много,много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт