Дограма Кьомерлинг от Комстил?

• 4 943
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
изчетох всички теми за дограми и фирми,които ги поставят,но не срещнах отзиви за фирма "Комстил" , а тяхната оферта много ми хареса.Офиса им е хубав,в центъра на София,разговаряхме на дълго и на широко с една много любезна жена,която ни обясни всичко подробно и единствено ме притеснява,че не намирам никакви отзиви за тази фирма,нито добри ,нито лоши...,може би са нови на пазара. Rolling Eyes Та, ако някой има някакви впечатления,нека сподели,моля.Става въпрос за дограма Кьомерлинг.Офертата им е с около 250 лв по-ниска от тази на Унипласт,които разбрах,че са така да се каже, лидери на пазара.

# 1
  • София
Никой ли не ги е чувал....?  Rolling Eyes

# 2
  • На един клон
Я дай размери и т.н. какво ще се отваря и мога да ти напиша каква е нормалната цена за тази дограма.

# 3
  • София
 Simple SmileАмиии...добре.
Значи,става въпрос за 4 стаи.Прозорците са с размер 230 см. широчина/170 см. височина.Искам да са разделени на 3 крила ,като се отваря само средното с двуосов механизъм.Профила да е заобления - elegance,бял.Стъклото да е високоенергийно или всесезонно,не помня точно как го водеха,това дето е малко по-скъпо от Ка-то.Да е с противовзломен обков и с дръжка с бутон за заключване и да има и вътрешни первази.Това е!

# 4
  • На един клон
Ами ще ти дам цени ориентировъчни,които смятам че са с нормални надценки  и около които би трябвало да  са "нормалните" оферти.
Прозорецът футур елеганс бяло  със стъклопакети 6мм енерджи и 4 мм ниска емисия ,обков "секюрити" = 730 лв.
Дръжката зависи каква е,да сложим още 20 лв.
Перваз вътрешен ПВЦ ако е с 20 см. ширина-към 40лв.

# 5
  • София
Ами значи по твоите цени офертата излиза общо 3 160. По тяхната е 3097 лв. и правят 12% клиентска отстъпка и излиза 2 725.За това се чудя сега....по-евтиното  да не ми излезе по-скъпо Rolling Eyes

# 6
  • На един клон
Не е нормално.
Цените дето ти давам са на база  тези за дистрибутори плюс ок.120 лв труд и далавера,тъй като си много специална,хаха.
Не виждам как,като не са производител,ще слязат на тая цена,а и да са производител никога няма да го направят,щото не са примрели за 1 прозорец,не знам...
Провери в Агнесика също и тогава реши!
П.С. Аааа,пардон!
Ставало въпрос за 4 стаи,тогава може някаква отстъпка да направят от монтажа,верно.Но чак пък 400 лв.   #Crazy
Направи последна проверка ,дето ти казах и атакувай!

# 7
  • София
Добреее  Thinking
Благодаря ти  Hug ,и мен ме съмнява,че нещо не е читава работата...

# 8
здравейте, и аз се чудя дали Комстил или Унипласт? мнение да дадете?

# 9
  • Варна
А бе, какви са тези високи цени?
Да ти кажа с РЕХАУ Евро 86 една цена- профил бял 86 мм широк, стъклопакет троен с едно К и едно Енерджи + дръжка с бутон = 675 лв. Ако си в апартамент няма никакъв смисъл от секюрити обков.
Защо е толкова скъп Кьомерлинга? Какви са му параметрите на този профил?

# 10
стъклопакет троен с едно К и едно Енерджи + дръжка с бутон .............

Извинявам се за намесата, но бихте ли ме ориентирали, защото четейки и аз темите за дограми малко започвам да се обърквам. Blush

Какво е всъщност "стъклопакет"? Не са ли броя стъкла в прозореца? И ако е така защо често се  среща изразът "троен стъклопакет", а се споменават две стъкла в описанието? Ето както е поста на Северина. Мисълта ми е: да не би за трети слой да броят самия аргон между стъклата? Защото както и да го гледам това са две стъкла, а не три... newsm78

Да не ми се смеете на въпроса, но много често срещам такова описание и се чудя аз ли съм в грешка или е рекламен трик. Защото по пътя на простата логика троен стъклопакет би трябвало в напречен разрез да е нещо такова
А двойният такова  

# 11
  • Варна
Стефче, това е браншови жаргон. Simple Smile Споменават се различните от бяло стъкла, другите са ясни какви са (по подразбиране). Троен стъклопакет значи такъв с три броя стъкла. Стандартният вариант е да са бели, но може да са в най- различни комбинации. Средното обикновено е бяло, менят се вътрешното и външното, спрямо изискванията на клиента.

# 12
  • СОФИЯ
Някой сложи ли вече дограма Кьомерлинг? Коя фирма избрахте? Доволни ли сте?

# 13
Наща е на Кьомерлинг, от Ивал.Хубава е дограмата.Но аз държах на вратите пистолет, да няма от тези двойнете механизми, как точно се казват незнам - обикновено да се отваря и по вертикалата ли ...леле ужас, ами термини, термини.... защото не ми харесват.Майка ми си сложи на рехау от Валда, и се прецакаха веднага.Та ако имаш възможност съветвам те на вратите не слагая никъкви механизми, хубавото е че те слагат едни дръжчици откъм външната страна на балкона, и врата се затваря - е чупят се, но ти дават нови....  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт