Шофъорски курсове в София къде ?

• 5 525
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте решил съм да карам курсове но имам няколко въпроса.
- Коя от многобройните фирми да избера ?
- 550-600лв ли са нормалните цени в момента ?
- Каква кола да избера ?
- Наистина ли инструктура ще идва да ме взима откъдето на мен ми е удобно или трябва да ходя където им е района ? Понеже повечето фирми които гледам са далеч от моя квартал. Ако знаете някоя фирма в квартал Дружба, Плиска или района кажете.

# 1
Мога да ти препоръчам конкретен инструктор. Той не идва до вас ти ходиш намира се на Хр. Ботев почти до гарата им е стоянката )така да се каже) До колкото си спомням при него цената е 650 лв., ноп мога да ти кажа, че този човек със сигурност ще те научи да караш и то без излишни нерви - на мен ми го беше препоръчала приятелка. Взех си изпита от първият път без да има каквито и да било незаконни искания, чесно и почтенно  bowuu . Ако се интересуваш ще ти дам тел на лични.

# 2
Аз фирма не мога да препоръчам,защото ще започвам курса при инструктор от моя град,но исках да споделя за цените-той ми каза 650лв. Simple Smile Хубавото е,че живее през една къща от нас и ще тръгваме от тук,а също така каза,че ще се съобразява с мойто свободно време,защото съм с  две деца и ми е малко сложно!
Успех!  Peace

# 3
Моят инструктор гледаше всеки да го вземе от някъде, където му е максимално удобно.
Идеята е, че всяка фирма си провежда изпита някъде в нейния си район и е хубаво да караш там.
До Плиска, по Коперник имаше фирма за шофьорски курсове. Точно зад трамвайната спирка, посока към завод Електроника.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 09:08 от galia_mi

# 4
някой има ли впечатления от http://www.idrive.bg или  http://avtokurs.eu те май са едни и същи както и за Василеви цени и впечатления

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:35 от frozone

# 5
  • София
някой има ли впечатления от http://www.idrive.bg или  http://avtokurs.eu те май са едни и същи както и за Василеви цени и впечатления

За "Idrive" aз лично не съм доволна. Печелят курсисти с многобройните си реклами и сравнително ниски обявени цени, но накрая като теглиш чертата се вижда, че дори ти излиза по-скъпо. А от начина на обучение има какво да се желае доста.

# 6
Приятелят ми кара в Idrive  и го мотат с часовете  Tired Не искат да го пуснат на изпит вече доста месеци .

# 7
idrive и скобелев едни и същи ли са ?

# 8
засега само лоши отзиви за тея idrive чувам
няма ли да похвалите някоя школа

# 9
# 10
това каква връзка има с темта ми че ги пускаш тия глупости

# 11
  • София
idrive и скобелев едни и същи ли са ?

Да, едно и също е! Имат доста лоша организация.
И от други неща съм недоволна, но са лични впечатления и ако ги напиша, ще излезе като злобеене, а аз не съм такъв човек Blush

# 12
Тулумба, отправям гореща молба да ме осведомиш на лични, защото Ай Драйв са ми на една ръка и мислех есента при тях... Shocked

# 13
Мога да ти препоръчам инструктор,
карах преди 5 години при него.
Тогава май беше школа, имаше и лекции,
но после се разделиха...мисля! Thinking
Доволна съм! Peace
Ако искаш, пиши на лични.

П.П. Става въпрос за района Слатина, Гео Милев, Редута.

# 14
В Дружба 1 има срещу езерото в двора на РПУ има една барака в нея се водят "лекциите"Аз карах моите курсове там понеже живея в дружба и ми беше много близко. Но ... не мога да ти го препоръчам с чиста съвест. Положителните неща - взех книжка, след един месец си купих една стара колица, качих се и досега си карам без проблем, преди курсовете не бях се качвала да шофирам, след като взех книжка нямаше никакви такива да ходя на полигон, да има някои с мен.... С една дума наистина ме научи човека. Отрицателните-мнооооооого викане много нещо, демек трябват ти железни нерви и да си пълен непукист. Вълков Комерс мисля се казваше фирмата. Но пак казвам, ти си прецени...

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 20:06 от ani12544

Общи условия

Активация на акаунт