Попитай козметичката 2

• 61 587
  • 594
  •   1
Отговори
# 375
Аз искам ако може да ми препоръчате продукт за пъпки,не много но пак избиват често,Eucerin дали е подходящ ? Благодаря предварително!  Hug
Bioderma Sebium AKN,или Sebium AI.А преди крема,хубаво измиване на лицето с гел-пяна,след това пръскане с термална вода вместо мазане с тоник и накрая крем.

# 376
Какво мислиш за това кремче: 

Това кремче е за хора с проблемна кожа.Активен лечебен крем за хора,при които в този момент по кожата има пъпки и възпаления от пъпки.

# 377
Здравей Йори,
на 18 съм, кожата ми е смесена - Т зоната ми е мазна, другата част е нормална. Майка ми по принцип е с много разширени пори, сега гледам, че и моите са започнали да се разширяват. Предполагам е генетично, но има ли начин да се справя с този проблем? Почиствам редовно, ексфолирам 2 пъти в седмицата, рядко слагам грим, но винаги го свалям вечер, опитвала съм ефекта на контрастния душ, но резултата е само за кратко.
Благодаря   bouquet
Ако нямаш други проблеми по кожата освен широките пори по лицето си,би могла да пробваш едно кремче на Биодерма за широки пори.Казва се Sebium Pore Refiner.Предполагам,че ще ти помогне.А относно поддържането на лицето,да не забравяме,че освен домашните грижи и почистването на лицето всяка вечер е хубаво и поне веднъж в месеца да отделим време за почистване на лицето при козметик.

# 378
Привет, красавици! Имам въпросче - кожата ми е смесена, към суха. Напоследък забелязвам, че вече се отпуска - около гънките встрани от устата, към брадичката. Препоръчайте ми крем /да не е мазен и тежък, а нещо като флуид/, който да подхранва и най-вече да стяга контурите Praynig. Пропуснах да кажа, че съм на 41 г.

# 379
Привет, красавици! Имам въпросче - кожата ми е смесена, към суха. Напоследък забелязвам, че вече се отпуска - около гънките встрани от устата, към брадичката. Препоръчайте ми крем /да не е мазен и тежък, а нещо като флуид/, който да подхранва и най-вече да стяга контурите Praynig. Пропуснах да кажа, че съм на 41 г.
Здравей,
не искам да те обезкуражавам,но само с кремче няма да се мине.Трябва да започнеш да си правиш серии от масажи или поне един масаж на лицето веднъж седмично при козметик.Това ще стимулира мускулатурата на лицето,обновяването на колагеновите връзки и ще помогне за забавяне на стареенето на кожата.Кремът,който би трябвало да използваш е задължително с Q10 и колаген,витамин Е и други силни антиоксиданти.Марката зависи от финансите,които човек е готов да даде за това.Също трябва да използваш и крем за околоочният контур.

# 380
Здравейте, мами  Като една съвременна жена и аз мисля да се възползвам от това чудо на технологиите, а именно - лазерната или фотоепилация. Искам да помоля тези от вас, които са пробвали, да споделят мнение. Кой от двата метода е по-безболезнен и какъв точно е ефекта.

# 381
Благодаря, Йори ! Ще се взема в ръце!

# 382
Благодаря, Йори ! Ще се взема в ръце!

Пожелавам ти успех,ако не заради другите поне за лично удовлетворение:) Peace Hug  Simple Smile

# 383
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ:)
ЙОРИ, може ли да ми препоръчаш нещо ефикасно за заличаване на белези:)

# 384
Имам много сериозен проблем... на 19 години съм и не мога да си намеря никакъв подходящ крем за лице - от всички, които съм ползвала се изприщвам ooooh! кожата ми е мазна - дали да не се обърна към медицинската козметика Thinking

# 385
Здравейте, мами  Като една съвременна жена и аз мисля да се възползвам от това чудо на технологиите, а именно - лазерната или фотоепилация. Искам да помоля тези от вас, които са пробвали, да споделят мнение. Кой от двата метода е по-безболезнен и какъв точно е ефекта.
Лазерната е много по-добра и по-ефективна. Само че зависи какви са ти косъмчетата и какъв вид е лазера.  Еднакви са на усещане-леееко парене се усеща и това е.
Аз имах по брадичката много, ама много лоши косъмчета-черни, твърди и доста. На 5-я път вече останаха само десетина рехави и тънки, светли.

# 386
Здравейте!
Не знам дали точно за тук ми е въпроса,но все пак ще попитам.Търся добър стягащ крем,лосион за тяло,за обсластта на корема.След едно раждане и остслабване,за съжаление кожата е отпусната и започва да се сбръчка в определена поза.Знам че не е панцея крема,но все пак....
Благодаря ви предварително!!!  bouquet  bouquet

# 387
Здравей,Йори искам да попитам какво мислиш за химичният пилинг?

Съвсем скоро посетих дерматолог,и той ми го препоръча,в момента нямам възпалния по кожата,но проблема е,че брадичката ми се омазнява имам черни точки и ситни пъпчици там,като цяло кожата ми изглежда неравна,като проблема е само в зоната на брадата,другата част от лицето ми е гладка и чиста.
Изписа ми крем на Уриаж АНА за 15 дни и след това евентуално химичният пилинг,но все още се двоумя по въпроса.

# 388
Здравейте!

Имам тази машинка http://prikachi.com/images/598/4215598N.jpg
Може ли някой да ми обясни как да я използвам най-ефикасно, обаче точно като на начинаещ кое след кое и т.н.
Ходя на козметик и никога не следя какво ми правят и как, а ми се иска да я пробам тази машинка след като я имам.
Благодаря!   bouquet

# 389
Йори, здравей  Simple Smile Имам два въпроса, първо искам да попитам как е най-правилно да си почиствам лицето ? На 16 съм, имам мазна кожа, особено в т.нар. Т зона, често лъщи, по носа имам МНОГО черни точки, пъпки също излизат доста често, особено подкожни... Сутрин и вечер се мия с измиващ гел за мазна кожа, изплаквам хубаво и минавам с тампонче с розова вода вместо тоник, после слагам крем (nivea soft), но от него като че ли още повече ми се омазнява лицето... Ексфолиант слагам веднъж седмично, както и маска с хума. Преди да си измия лицето, махам грима с тоалетно мляко. Като цяло има ефект, но пъпките и черните точки не изчезват. Забравих да кажа, че от време на време си слагам ленти за нос против черни точки, от тях като че ли има ефект, но само за кратко... Сапун и спирт не ползвам никога, защото знам, че прекалено изсушават кожата   ooooh!
Другия ми въпрос е какво мислиш за този крем?

Общи условия

Активация на акаунт