МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 26 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
близо до ангина сме де... не точно ангина ... много й е червено гърлото - нямаме налепи, нямаме температура , вече и сополите изчезнаха, само кашлицата, която вече е отхрачваща и рядко ..

# 376
Момичета, вкъщи сме. Ще пиша после  Heart Eyes

# 377
dudunski, днес е Св.Неделя, а аз съм Нели  Peace

Мишенка, бързо да оздравявате  Hug

Облаче, страхотно е, че сте вече вкъщи, значи сте добре  Hug

# 378
Desex  Честит имен ден!  bouquet  party006 Бъди щастлива и обичана майка! Добре че каза да се сетя, че и моята приятелка има имен ден, а аз все забравям на коя дата е  Embarassed

# 379
охх търся одушник ... толкова съм притеснена  Cry

# 380
  • Sofia
Облаче,  Hug Heart Eyes толкова се радвам, че са ви изписали  Heart Eyes
mishenka, как те разбирам  Hug От първото боледуване на Габи разбрах, че няма по-лошо от това да ти е болничко детенцето  Cry
milkinis, мила, с теб сме. Ще се измъчите и ти и малкото мишленце. Много силно ви прегръщам  Hug
Свеки сега ми се обади, че Габи повърнал няколко пъти от сутринта. Може да е от АБ. Представям си тя колко е притеснена, на него колко му е лошо, а и аз като не виждам какво става, още повече се притеснявам. Споменах да отидем да ги вземем, но тя е категорична, че няма нужда, а и на мен с двамата ще ми е по-трудно да си го гледам  Confused

Иначе Крисе-дрисе е хитруша - все да е наредена до мен, ако съм на кафе - да е в скута ми, ако е на шезлонга - да съм до нея... Преди обяд поизлязохме да се видим с едни приятели от Банско и я разходих (доста ветровиот се оказа времето).

alex, честити 2 месечета на малката бузанка  bouquet Честито и на всички останали мишлета  Hug
desex, ДА ТИ Е СЛАВНО ИМЕТО!!! Бъди все така лъчезарна и отзивчива   bouquet
dilqnkaa, ако и ти се именничка днес - БЪДИ ЩАСТЛИВА  Heart Eyes

Гледах много снимки - не мога да изредя какви са ни сладурковци  Heart Eyes Силве, искам вече да го видя малкия муцун Миро  Heart Eyes

# 381
За изакването четох , че на кърма децата може да аката както 10 пъти на ден така и по 1 на 10 дена- усвоявали добре кърмата и няма почтио нищо за изхвърляне. Иначе ние от около 2 седмици сме акали само 2 пъти , но и каката акаше след вторичт месец на седмица по веднъж - вижте за това не се притеснявам вече ...  #Crazy

# 382
Мишенка , аз съм лекувала ангина на баткото само схомеопатични , ама баш ангина - като си отвореше устата и се виждаха налепи, така че не губи надежда - може да мине и без антибиотик . Аз при него прибегнах до хомеопатично лечение ,с лед като след година на ясла , постоянно боледуване и по два антибиотика н амесец накрая просто  започна да ги повръща само като им видеше шишетата............
Облаче! Hug
Милкинис , всичко ще е наред , много е банално  , но бъди силна ! Hug

# 383
Змейче, забравих да благодаря тези дни ще мина през някой магазин за левче да се снабдя с формички за лед, че ние все найлончета ползваме
Да се оплача - и  аз се сдобих с цикъл, много ми е любопитно колко ли дни ще ме кара. Преди имах щастието да имам супер редовен 3дневен цикъл, ама сега....  newsm78

# 384
.........  Преди имах щастието да имам супер редовен 3дневен цикъл, ама сега....  newsm78

Щастливка - на мен ми беше 5-7 дни .. сега втори път ми дойде и ще видим ...

meli_80, аз се усланям на това , че т вече няма тоест организма се е преборил в някаква степен ... дано съм права

# 385
  • Русе
desex , честит имен ден!
Не знаех, че Нели-тата празнуват днес. Моята кума носи същото име и празнува на Никулден. newsm78 Нищо де важното е празници да има. Grinning
Облаче, много хубаво, че вече са ви изписали.
milkinis, всичко ще е наред. Hug
krischana , на мен преди 2 седмици ми дойде за 2-ри път. 1-ят път ми тече 2 дни, а сега 7. 2-ят беше по-обилен и от лохиите ми .  #Crazy Но поне пак си идва редовно на 28-29 дни. Преди да забременея цикъла ми беше по 5 дни.

# 386
Облаче, добре дошли у дома ... повече да не липсвате...

Милкинис, стискам палци всичко да мине по мед и масло.

Десекс, честит имен ден, да ти се слави името Simple Smile

Днес ми е много ползотворен ден Simple Smile Сега отивам да готвя докато още Цветето спинка, че мъж ми рожденик днес ... та по случая - заповядайте една виртуална почерпка Simple Smile

# 387
  • София
Облаче, добре сте си дошли  Hug
Milkinis  Flowers Four Leaf Clover всичко ще е наред.
aniK, бързо оздравяване на Габи.
Десекс, честит имен ден!!!
Ето снимки и от нас - колко сме големи  Simple Smile http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19533496
А колко време трябва да се изчака за евентуална, не дай си Боже, реакция от ваксините, че плануваме другата седмица, след като ни ги сложат да пътуваме.

# 388
Е, Десекс, отново - бъди жива и здрава и ако има и други Нели-та които да празнуват и те да са живи и здрави

Славче, ЧРД на мъж ти, много да те слушаи глези и да помага за малкото цветенце

Облаче, добре дошли вкъщи  Hug

Ани, милата горкия Габчо, стискам палци да няма повече лоши новини около него и да оздравява

За цикъла, на мене вече ми идва да се гръмна, по-обилен ми е от преди бременноста а тогава беше ужасно обилен. Сега все едно някой ме е заклал и ми е ужасно болезнено вече 5-ти ден. Вече втори ден не мога да изведа детето защото след 1 час прокапвам по краката ooooh!

# 389
Да ви почерпя виртуално,  днес си имам двама рожденици мъжът ми и племенницата.  newsm38  cook  party023

Milkinis мила, стискам ти палци, всичко да се оправи с малчо в най скоро време. Бъди силна със теб сме! Praynig Praynig

Мишенка, бързо оздравяване Hug

Десекс, честит имен ден, бъди жива и здрава и много щастлива( от теб разбирам че и аз имам имен ден досега не съм знаела че днес празнуват Нелита) Hug

Ани, мерси мила за пожеланията, аз днес разбирам, че празнувам досега си мислех че нямам имен ден Simple Smile Heart Eyes
Бързо оздравяване на миличкия Габи.

Облаче, много се радвам, че вече сте си вкъщи, да пишеш как сте Hug

Общи условия

Активация на акаунт