Да се включа пак преди да е свършила темичката.Мноооого пишете ....не мога да ви изчитам

Четох отгоре отгоре.
Честито на всички месечинки , и всички , които са имали повод за празнуване
.Браво на всички бебоци за хубавите резултати, които имат след консултацийките и че сравнително добре си понасят ваксинките.Ние сме чак на 27 на консултация.
Мимак, направо се втрещих за това с количката ви.Голяма простотия е това , което са направили

Моят малчо от вчера следобед голямо пищене прави на моменти
.Незнам какво му става.Мисля си че са колики, но понеже досега бяха сравнително леки и това ме разби.Все едно го колят милото - няма такова пищене та чак въздуха не му стига
.Дали някой не ми го урочаса незнам.. 
Вчера излизахме с Мирчо и си направихме страхотна разходка в морската и естествено не ни се размина без дъжд .Писна ми с това скапано време вече .Дано поне в петък е хубаво, че съм рожденничка и мисля да си седнем подобаващо на двора , че вътре ще изпукаме от жега..Ще правя и торта утре пък да видиме дали ще ми се получи.

Хайде момичета до скоро

Преди малко я оставих в леглото, порева си, загледа се в една точка и си заспа 
Ето сутринта това ме спря да използвам хладничкото време към 9ч.

карам го да пише, че какъвто е застрелчо... ще забрави как става това:)
идваше ми да ги утрепам една по една (да ме извинят почитатеите на котки).
. Струва ми се доста порастнал. Ще ни слагат и ваксините. Обаче аз съм в голямо напрежение - онзи ден гледах на Гала предаването и една лекарка такива ги наговори за вреди и странични реакции, че направо съм втрещена. Както и да е, ще се ходи
.За този период дали има се събира час спане толкова разпокъсан и за по малко от 10 мин.Към 16 си виакм хайде заспа но уви звънна телефона -тати и това беше поредния опит .И стана толкова кривичка хем й се спи а не заспива-абе луда работа.И хапна сега и гроги заспа вече и аз сега цедя се (кога се напълниха

то не беше мрънкане, то не беше чудо, спи й се, а не може да заспи, ядосва се, мрънка, реве,.... ужас