Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 38

• 32 952
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Може ли малко помощ-къде е този пъзел Rolling Eyes?

# 586
# 587
За мен Неджля е най-силния и борбен член от сем.Текин, защото само нея видяхме как се справя сам-сама в живота, за Фикрет не зная-винаги се прикача към семейство, на което прислужва, но е винаги на сигурно място newsm78

# 588
Определено има силни моменти ,които си струва да се видят и занапред,но днес ми е "траурен" ден заради серията довечера и затова съм" яхнала метлата"....
И аз не разбирам сценаристите. ББСкараха двете сестри отново и върнаха Лейля при Оуз. Гледайки напред дори не виждам да е чак толкова щастлива с него. Вярно, че отношението му е друго, но нейният поглед е празен. Няма го сиянието, което имаше с Назми. Заради Оуз зарязва семейството си, а той си играе игрички с мафията, за които тя не знае. А, бе все нещо не е както трябва. Не, че нямат и хубави моменти, ама някак изкуствено стои всичко. Поне аз така виждам нещата.

Отговорите ми на загадката.
1. Това е част от тялото на Лейля
2. Това е част от лицето на Джанер Куртаран
3. Това е част от тялото на Неджля
4. Това е част от лицето на Джем
5. Това е лицето на Ферхунде

# 589
Ехеее,с тоя пъзел ме разбихте направо Laughing!Аз се имам за наблюдателна,човек който забелязва подробности,но това е трудно дори за мен Laughing.Даже 3-тата снимка,не мога да разбера каква част от тялото е  Rolling Eyes.Последната е ясно,няма друго такова мини челце  Mr. Green.

# 590
Snejka и аз така виждам нещата,но нищо не мога да направя.

Кралице,H0uSse_Baby
1.Лейля
2.не мога да преценя
3.Неджля
4.Седеф
5.Ферхунде
Решаването на пъзела ме успокои малко.
Благодаря!

# 591
rozi-maxi аз мисля че е ръката на неджля

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 19:53 от nedkaangelova

# 592
Ох, вече тези депресии на Лейля ми омръзнаха. Да, разбирам, още един удар за нея, предвид нестабилната й психика, но тя се хвана за Назми като спасителен пояс и при най-малката трудност го пусна. Не може да се очаква толкова истини да останат скрити. Ама не, дай да го залъгвам докато се ожени за мен, пък после вече няма значение.. никой не казва на първата среща да почне да разкрива всичко от миналото си, но можеше да намекне, че има какво да каже, но не и да лъже. Назми определено има чувства към нея, и ако му беше разкрила истината смятам, че би проявил разбиране и че даже ако трябваше, би се противопоставил на родителите си. (нещо, което от Лейля не може да се очаква - да се бори за него)
Ситуацията в ареста определено беше сконфузна, да, но можеше да каже просто "сега не мога да говоря, после ще ти разкажа.." Друг е въпросът, че `истината`, разказана и разбира се доукрасена от Ферхунде, звучи още по-потресаващо.
И какви са тези родители? Цитирам Хайрие: "Не я слушай какво ти говори, заведи я в клиника." Как пък не седнаха веднъж като родители с дъщеря да си поговорят, как не се опитаха да проявят разбиране, да й вдъхнат малко увереност, да предотвратят враждата между двете сестри за сетен път? Как пък когато Неджля за пореден път с куфарите в ръка се изнасяше, не й казаха, че това е нейния дом, как не я й прегърнаха за сбогом даже?
И вината отново пада върху Неджля. Ами Шефкет? Точно той игра комар, ограби банка, лежа в затвора, заради него се принудиха да ипотекират къщата - единственото, което им остана.. но Неджля, като най-силна, пак трябваше да понесе последиците.
Да видим в днешната серия какви ще ги надробят пак.  Laughing

# 593
rozi-maxi аз мисля че е ръка

Laughing Joy.Хубаво,ама коя част от ръката  Laughing?Явно трябва да се разпознае по единствената бенка Laughing.

# 594
И аз така мислех. Поне ми звучеше по-добре, но навсякъде в турските сайтове го намирам, написано така: http://video.eksenim.mynet.com/hay_axi_sheytan/Ferhunde_nin_sevismesi/74464/

# 595
Моля ви кажете, коя оригинална серия е когато Ферхунде блъска Хайрие с колата?

# 596
  • Пловдив
Моля ви кажете, коя оригинална серия е когато Ферхунде блъска Хайрие с колата?
Ако не се лъжа - в 150 турски епизод  bouquet

# 597
Sylver_Orchid  може ли такива фенове на филма да не знаем, че се казва Ферхунде  Wink
В един сайт беше сгрешено и сега се шегуваме, затова го пишем ФерхОнде и О-то е голямо.
Не е нищо лично, само ти казвам защо така го пишем.   bouquet

# 598
Не те обичам толкова, че да се боря за нас.
Ех, Лейля, Лейля...... Embarassed

# 599
Laughing Joy. Хубаво,ама коя част от ръката  Laughing? Явно трябва да се разпознае по единствената бенка Laughing.
Неджля я разпознавам и по бенка даже. Wink

Общи условия

Активация на акаунт