Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 581
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Вики,и на мен ми се ходи някъде.Ама още увещавам мъжо за нова кола.Пф,да сме пазили парите,да имаме заделени. Аз му казвам"Ти не ме разбираш".Той ми казва:"Не,ти не ме разбираш!"  Crossing Arms

Иначе ви пожелавам лек път и мнооого весело изкарване и както казва Рали да има много снимки !

Рали, кожния лекар на Димана похвали точно това на Daylong,но аз не можах да го намеря.

Маргарете,дай повече инфо за тази козметика,аз за сефте я чувам.

В момента мажа Димана с Bioderma.Добре се разнася,незнам по какво може да се прецени дали един слънцезащитен продукт е добър,при условие,че никога не е на пряка слънчева светлина. На А-Дерма също е много добре кремчето.

Менюто на Димана е същото като на вашите бебоци-картоф,морков,тиква,следва карфиол,броколи и т.н.
Кога се почва с плодовите? След като имаш цяло заместено хранене със зеленчуково ли?
Уж чета,чета,ама стотици мнения...  ooooh!
Но и аз мисля,че тряба донякъде да се водим и по бебето.

# 151
SuNnY SkY ето линк към сайта на Лавера
http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c1_Natural-nbsp-cosmetics.html
http://www.sante.de/
Съставът е растителни масла и минерали и е без нано частици
Ел Пи , знам и съжалявам за загубата ти/ви  Sad Видях във фейса,че скърбиш) Hug
Викторита, искам и аз при Неси, вчера го мярнах по Дискавърито Laughing  Приятно прекарване...
Ника, като те прочетох се сетих,че ко съм се закъхарила тука за наще пишки, ми ко да кажат арабчетата, еврейчетата, че четох някъде,че в Америшко имало и мода на обрязване с хигиенни и естетични подбуди  Crazy Спомням си сега циганчетата на моето село как ходеха с полички милите докато им се оправят пишоците Mr. Green
Пак дъжд, никоя приятелка не мога да излъжа в това време да дойде на гости  Tired А Гадина от няколко дни обикаля в къщи със спасителна жилетка и водните очила на баща си hahaha
Мяу, Халята да не да те ревнува Wink Много стЛах много нещо бе  newsm78 Радина снощи гони дъжда, щото ни спряха тока заради гръмотевиците и тя като му се ядоса "Макай се дъш, макай се от тука, чувас ли дъш" Shocked hahaha

# 152
Доста сте изписали ,ама ще ме извините минах м/у редовете,че съм циклежна и ми е мн лошо  #Crazy .
Честито на принцеската на Бръмби!!!Жива,здрава и много щастлива.
Порастващите днес да се чувстват също поздравени от нас!!!
SUNNYTA мога да си представя какво ти е,на моя много близка приятелка майка и от 1 година има сериозни проблеми с психиката.Звъни в полицията и казва,че мъжа и иска да я убие и всякви подобни.Той се изнесе човека заради това,но тя почна да се само наранява.Абе зле са нещата,но ходи на психиатър и като си пие хапчетата е ок.Пожелавам ти най-искренно да намерите баланса и да се оправи бащата ти!!!! Praynig
Слънцезащитен ползвам Клоран,но мисля,че всички са еднакви стига да е 50 + фактор
victorita по въпроса за промяна на режима,аз мн търпеливо всеки ден му измествах яденето с 30 мин на пред,та за около седмица от 7 започна да си ляга в 9:30.

# 153
  • York
 wavey
Сънита  Hug
Викторита, приятно пътуване. Ще чакаме снимки  Peace
Аз не мажа още с нищо Анета, но май е време да се засмиля по въпроса  newsm78
Мъжо каза, че днес следобяд ще ни прави компания в разходката и го чакам да се завърне, че ще ходим и на мерки и теглилки. Докато го чакам си отметнах един куп домакинска работа, а и успях да сложа да се готви мусака с тиквички. Днес съм доволна от себе си  Mr. Green

Ще правя първата разходка с новата количка днес. Дано да му хареса на детенцето.  Sunglasses

# 154
Понякога,как я правиш мусаката Embarassed  Да видя ако има някаква по-интересна рецепта да разнообразя,че с това готвене вече ми иде да сА ФърлА  Crazy

# 155
  • София
Бръмби, да е жива и здрава Алекс!   bouquet
Вики, приятно прекарване, ех, ще се нагледате на красоти!  Hug
Особен сантимент имам към Шотландско, едно гадже отиде там /и още си живее в Глазгоу/ и аз трябаше да го изчакам да се устрои за да се съберем, ама пусти сърбел...  hahaha Както и да е, далеч от очите, далеч от сърцето, дет се вика.  Embarassed
Марги, на наш Борис пишока му залепна тамън два пъти заради умните му родители, щото все ни беше страх да дърпаме.  Blush Значи процедурата му е правена общо 3 пъти.  Mr. Green Много сме виновни пред него. Последния път беше на 10 месеца и си бяхме решили ако пак залепне да го обрежем, дори ни похвалиха някакъв уролог-чужденец в 17-та п-ка работеше по него време, и се занимаваше с децата на чужденците мюсюлмани, живеещи в София.

Аз още малкия не см го мазала с нищо слънцезащитно, гледам и да не го излагам на слънце. Големия, като стана лято, беше на 7-8 месеца и е мазан с Мустела 50+.

Тоя моя мъж ще ми докара нервен срив на млади години. тая сутрин стана осенен от гениалната мисъл, че на 15.07. заминаваме на море, да съм намерела къде.  #Crazy Тоя човек не е у ред, къде да търся сега?  #Crazy И като пари не сме цъфнали и вързали кой знае колко...

Понякога, сподели рецептата, не се стискай!   chef
Аз в момента правя зеленчукова крем-супа - картоф, морков, тиквичка, грах, броколи, пресен лук, магданоз и накрая прясно мляко. И крутони с чеснова сол ще направя.

# 156
  • York
Рецептата:
Предварително нарязвам тиквичките и ги осолявам малко, за да си пуснат водата. След това ги мятам в тавата с
кайма, копър, чесън, настъргани моркови. За овкусяване слагам заленчукова подправка /вегета/.
Правя и заливка с кисело мляко, 1-2 яйца и брашноили сода бикарбонат.

# 157
Ника, тъй като обмислям да основа твой фенклуб и на Борис - заповядайте да си нагледате феновете покрай морето Simple Smile
Скоро търсих квартири и пакети за мои приятелки и наистина в Турцияя излиза по-евтино, а и сте избрали висок сезон, но все пак ако искаш погледни вариантите от моите работодатели ( бее нее най-доброто от към пари, но има екстра шезлонг и чадър на плажа Simple Smile)
 1. Мажа с Чико 50 + ( чаках 2 месеца слънцезащитния на А-дерма, ма не...) Хваля го, защото се размазва лесно, без парабени и минерални масла (вредни под 1 год) и с опита от бебе, което пропътува 3000 морски мили мин. лято преди да проходи и си остана точно толкова бяло сиренце именно с този крем и бебешки очила ( нямаше как да е все под чадър). Моето БО има и чадърче с фактор и е все завитичка (освен краката, които пери гордо в шпагат напоследък
2. Захранването всяко дете си показва - на мен ми се е паднало лесно дете пу-пу (сигурно съм низша душа и още няма смисъл да страдам Wink ), та и с храненето е така. Лесно минахме на цяло пюре и оттам нататък не съм давала по 1-2-3 лъжички, щото първо давам готови пюрета със знак А (неалергенни), второ нямаме никаква обремененост и трето давам едно и също тип пюре по 2-3 дни, виждам че го яде и почвам некст, което да е близко (примерно и двете да са с картоф и тн.). Вече яде - картоф, морков, тиква, а тъй като почна да и оранжевее носът също и пащърнак, карфиол, броколи, алабаш, тиквичка, както и смес от зеленчуци, в които влизат и грах, а от утре/вдругиден ориз/спанак до след седмица или две когато почвам месните. Един път е яла и ябълкова каша на Хумана за следобедно хранене - така се облиза, че пак си я дадох директно (още пита за нея)
3. Резултата на дебеланка този месец е 64 см и 7 600 гр. или + 2 см/+ 300 гр. (дано вече наддава по-толкова малко, че върви напред доста... Снимки ще види само който има ФБ и моя милост като другарче Simple Smile

# 158
  • София
Ясен направи такъв фасона на броколите ooooh! Като му дадох първата лъжичка направи ужасена гримаса и позиви за повръщане Joy. Утре ще му дам да пробва пак, може да размисли.
Докато си ядях пъпеша почна да точи лиги и аз му дадох Embarassed... много му хареса, дано не съм сгрешила много че му дадох да пробва.

Вики
, гледките са невероятно красиви. Ще направиш страхотни снимки, ти обичаш да снимаш. Аз съм ходила в Шотландия преди няколко години ама чудовището нещо се беше покрило и не го видях Wink

SuNnY SkY, и ние с моя не можем да се разберем кой кого не разбира. Особено за пари Crossing Arms Аз съм си леко прахосница ама от де тоз късмет на такъв спестовник да попадна. И се цени коментира ooooh! а много мразя да коментирам по магазините- това било по-евтино, онова било по изгодно...ужас ( дано не чете Mr. Green)

# 159
Ел, аз запчнах захранването с зеленчук с броколи, после каквото и да й дадях беше супер доволна Twisted Evil
by the sea , а очила каква марка бе ?  newsm78 Искам да купя на малката, но се колебая каква марка да взема newsm78

Ама вие още ли не сте разбрали, мъжете които разбират жените си лъжат  Crossing Arms Те не го могат това  Naughty

# 160
Е точно за очилата не знам, пък и за Радина можеш да имаш по-голям избор. Тоо този пример (Филип де) си беше бебешок като нашите под годинка, та бяха такива с ластик лента (виждала съм по детските магазини, но марки не знам).
За детски очила няма ли производство на някоя по-утвърдена марка ( поне да е сигурно, че имат защита, а не са само розови... примерно), не че понякога не плащаме само заради тъпото им име... както със столчето за хранене smile3534

# 161
  • София
По принцип Чико имат детски очила. Peace

# 162
Ами все нещо ме спира, ама е крайно време вече да я оборудвам,че обича да носи а и ще й пазят очичките  Confused И аз все се притеснявам да не са фалшиви,че аз моите ги купих от реномирана оптика и при проверка в друга ми казаха,че нямат хубав  УВЕ филтър, ама на кого да вярвам, как сама да си проверя филтъра  Crazy Та за малката съвсем не ми се иска да й купя нещо некачествено,че наистина е вредно да се носят фалшиви снайпери  Sad  Аз съм фен на Германецът като цяло и ще взема да й поръчам на някоя немска фирма, там по-принцип се държи на качество май  Mr. Green уф...пак нещо се закъхарих Embarassed

# 163
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Честито на всички празнуващи днес бебета и по-големи каки и батковци.

Аз се сдобих с уред за готвене на пара. Много готина придобивка. За половин час приготви екопюре на Ники.
Сега ровя за разни рецепти. Срещала съм едни таблички, в които пише кой продукт от кой месец може да се дава на бебе. Някой срещал ли е нещо подобно.
Търся ги защото се замислих за праскови. В магазините продават плодово пюре от ябълка и праскова още за след четвъртия месец. А тук някой писа, че заради мъхчето може да предизвика реакция. Аз си мислих да ги обеля и направя на пюре с новата придобивка. Как мислите дали е може да им проблем.

# 164
Момичета, много ви благодаря за пожеланията, стана ми много мило Hug

А и да се похваля!Днес както си храня Калоян започна да ми се закача лъжичката за нещо!какво да видя-зъбче!Яко съм зле...даже и не съм разбрала, че ще му излиза, много е смешно, едно такова къдравко отгоре Laughing Дай боже всички да излизат така, без да разбираме с баща му Mr. Green

Сега се връщам да ви изчета, че туко що се прибрахме от разходка и съм изтървала доста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт