Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
ДД

Днес такъв мързел ме е обхванал, а и цял ден спим с Дребла. Явно и на нея и действа това време.
Да я похваля - откри крачето като залагалка и сега и непрекъснато в устата, не признава нищо друго  Laughing е, разбира се когато не се върти - с това ме влудява - върти се, върти се, ядосва се и така заспива.

Отивам назад да чета.

# 526
Неви,как запомняш всичко,да пишеш за всяко нещо,авно си от оправните Peace

Меги, не запомням, открай време и работя, и се забавлявам с повече от един отворен прозорец  Mr. Green. Иначе няма оправия...

Току що убих една бълха...Отивам да разследвам... smile3548

За активната гимнастика мога само да вметна, че Деа не й е фен. Да откарва по 5 минути дневно, пак е файда. Тип килимче със шумящи,висящи и музикални играчки е. До дете е! Тя се радва най-много на живи играчки - мен, например Twisted Evil!

Понякога, ама ти си за завииждане  Whistling.

By the sea ами като си хапва Бо, що да не бързаш, лошо нема...

# 527
  • York
Аз мисля да взема едно такова на Анета скоро. Мисля, че много ще му се забавлява.

http://direct.asda.com/VTech-First-Steps-Baby-Walker/000714372,default,pd.html

# 528
Бобиш това, което показваш на тази цена ще ме накара и аз да купя, я дай още инфо... (нямаме грам място в на'шта къщичка на джуджетата, а вече складирам, кошници, шезлонг, столчета, бънджита, проходилки ....  Crossing Arms)
Честно казано не знам каква информация да дам newsm78.Има няколко положения на височината(2 за по точно) и горната част също се настройва според потребностите на етето.В момента нашата е обърната с тази част,която е на снимката отгоре,надолу,за да може да се виждат светлинките.Има доста мелодийки,като се активират освен от бутоните и от висящите играчки.Има част с лосчеа и формички за по-големи деца.

# 529
  • София
Аз мисля да взема едно такова на Анета скоро. Мисля, че много ще му се забавлява.

http://direct.asda.com/VTech-First-Steps-Baby-Walker/000714372,default,pd.html
Баш едно такова, ама немарково, замина вчера у близнаците. Голяма игра падаше у нас с това чудо, за прохождане иначе е чак след като детето ходи стабилно хванато за една или две ръчички. Но за игра ни свърши доста работа, но детенцето трябва да може да седи стабилно на дупето пред него и да се занимава.

# 530
Ради, честит рожден ден, много да си обичана и щастлива  bouquet
Шаманче благодаря ти много аз имам координатите на Микка
Неви не мога да им го засиля на бабичките, щото са "заети", едната гледа на сестра ми детето, а другата на етърва ми, щото те са младички и трябва да си поживеят, а аз като съм дъртанянка мога и сама да се оправям. Но не се свенят и акъли да ми дават как се гледат деца #2gunfire, та скоро ша ме четат по новините, но се чудя с моята майка ли да почна или със свекървещика #Cussing out
Дами да ви питам нещо: Този месец за първи път взех майчинство и парите ми бяха със 70 лв. повече от очакваното. Сега говорих с една друга мама и тя има толкова пари в повече от предишния месец. Някой да има идея защо се получава това?

# 531
  • York
Мии, сумата зависи от работните дни в месеца. За Май те са 19, а за Юни 22  Peace
Ника, нямам идея колко струват тия джаджи тук по магазините. Това ми хареса, че има много цветни копчета.  Wink

Пак заваля и пак ми се доспа  Crazy Ще взема да пия една бира по случая  Mr. Green

# 532
Привет  Hug
Днес водих Тин на ваксина Sad Радина повърна два пъти по пътя и така повръщанията станаха 3 за двете слизания до София тези дни  Cry  Сложиха ни Пентаксим,Синфлорикс ще слагам от 6-ти до 11-ти месец между другите ваксини.
Резултатите на моя кърмак са 7380 / 64  Shocked плюс килограм. Според док. трябва да го захранвам след 19-ти, ама на мен ми е толкова хубаво да си го кърмя,че  Rolling Eyes
Стар, гледах ги тези в Пигисхаус и доста се чудих, но в крайна сметка габровското ми сърце не даде 50 лв. за втора вана  Blush
Честит празник на   bouquet
Аз имам една масичка на Чико, уж занимателна за прохождане ,но Радина предпочиташе да пълзи след мен вместо да играе на нея  Tired ще видим Тин какво ще каже  newsm78
Слънчогледе нЕма да се даваме  Naughty
Оххх, Радина е "чичу доку" и  ме боде с боклуците си от китайския си лекарски комплект, те наистина са опасни тези  неща Shocked
До скоро, че имаме творчески спор как да продължат игрите Close

# 533
Мий и аз съм на твоето дережде.Хайде майка докато можеше идва на няколко пъти да ми помага,но свеки въпреки,че е болнични от март месец веднъж не дойде поне да си види внучката Confused Хич не я интересува,за нея съществуват децата на девера само.
Браво за паричките-хубаво е когато са повече.Аз в този дъжд не успях да изляза и не зная моите колко са.
Марги браво на малкия юнак.Дано и как Радинка не повръща повече Hug

# 534
  • Бургас
имам чувството че ще си докосне главата с петите някой ден
И аз имам същото чувство за моя бебок  Mr. Green Късмет със захранването .  Hug

Амика,за активните гимнастики. Аз имам първата на Чико, Димана наистина се занимава, особено в началото откарваше по час там. Но с времето почна да и омръзва.
Има много звуци и свети ,наистина привлича.
Сега и отделя 5 минутки и вече я изтритва с крачета,даже веднъж я събори.
А има бебоци и които хич не се занимават с активни гимнастики.
Във фейса имам снимки как се занимава с нея,ама май те нямам за приятел  Thinking

Струва ми се,че идеята на Бобиша не е зле, хем става и за по-големи дечица. Докато тази на Фишер Прайс/3-тата снимка/ примерно няма да й е интересно като почне да се върти много.

Оф, аз има място,ама благодаря на Ника за идеята да държа играчките в надуваемото басейнче на Диманка  Hug . Така практувам  Mr. Green Колко време търсих нещо ,в което да ги събирам,ама или беше огромно или малко.

Д-Роз, наистина хуабви неща пише в тази книга !
Мии,почвай със свекито !  Mr. Green Hug

Пухич, да ти пратя моята да помага?   Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 19:44 от SuNnY SkY

# 535
Момичета колко е нормално да се покачи Т от зъбки?
От 36,5 стандартна на 2 часа се покачва с по някоя десета и вече е 37,2, а беше облечена и я съблякох по тениска
 Tired Кога се дава панадол и да се притеснявам ли от друго? Пфуу, че съм и пак сама!

# 536
  • Бургас
Виде,незнам колко е нормално,ама стискам палци Бо да го изкара безпроблемно зъбчето и бързо да й спадне Т.  Hug

# 537
Уф, Деси, и аз се моля - поне да бях сигурна че е това  ooooh!
Но дъвче усилено всичко, криви се и тн.

# 538
  • София
 by the sea , давай смело Панадол за твое успокоение... Peace
И не се шашкай,  до 38 докторите не го считат за повишена температура...  Wink
Дано да не вдига повече... Praynig
За активната гимнастика - аз се отказах категорично още преди месец...според мен е поредната излишна щуротия, в която да се спъвам...много бързо им омръзва на бебоците - всяко чудо за три дни... Wink
Тя има шезлонг с грифт(на който и закачам играчки, като ги сменям отвреме на време), има кошара пак с грифт, над леглото и висят играчки...ай стига толкова... Simple Smile...но както е писала s.newa най-много и харесват живите играчки(мен и кака и)...  Laughing

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 19:59 от Karolin@

# 539
by the sea дано бързо ни излезнат тези зъбки че и у нас е така. Моята докторка казва че тази температура изобщо не е температура а може да му е топличко на детето, но и моето майчино сърце се притеснява. Дано не се вдига повече Hug Hug
puhich ще си ги отгледаме децата  Hug те са си наши, но добре че ви има да се оплача на някой че мъжо и той се ядосва, а не ща да се тормози че без него съм за никъде.
Съни скай за жалост първо майка го отнесе, ама тя поне си сдъвка отговора и си го глътна колкото и мъчно да и стана пък тя хич не е от мълчаливите. Ама свекито хем хрисима хем се опита и да ми казва кво да правя и на кой да си оставям детето, та се наложи да и напомня че се намира у нас на гости и акъла и го неща ни за хубаво ни за лошо. Детето потно в количката, аз и казвам че няма да го вдига, тя му пляска с ръце и му вика - ей сега баба ша та вдигне. #2gunfire #2gunfire
Моето дете пълзи като раците- назад и на страни Joy

Общи условия

Активация на акаунт