Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 363
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • offshore & overseas
Поздрав от нас! Не мога да ви прочета, защото Калина си е вкъщи -- със спазъм... Люсил също е сАполива... Иначе сме добре. Joy

Снимката е линк!

# 541
Мяу бързо да оздравяват и Халюша и Люсил  Hug

# 542
  • София
Мдааааа......много сте добре...  Thinking
Бързо да се опрявяте и повече да не съм ви чула, че сте болни... Hug Hug Hug - на всяка мома по едно гуш... Grinning

# 543
Мяу да оздравяват бързо и двечките Hug

Съни аз да си кажа честно зор нямам,но не знам не я ли гложди,че не е виждала детето.А,виждала го е-на снимки във фейса,етърва ми и  показала снимките във фейса Mr. Green

# 544
  • До Балкана
Ех, какви са хубави момиченца, бе! Hug

# 545
  • София
Мяуче, бързо оздравяване и на двете госпожици!  Hug Радвам се, че иначе сте добре!  Crazy
Пухче, ама свеки нито веднъж ли не е виждала Сияна?  Rolling Eyes Моята е напред значи - видя Макс веднъж!

by the sea, можеш да изчакаш още, ама аз примерно към 37.5, особено вечер, бих дала нещо, защото много ме е страх от циркове по нощите, всички сме наясно за каква дежурна медицинска помощ иде реч. Иначе в моята книга пише, че нормалана Т сутрин е 36.5, а вечер 37.2, но ти ако си я чувстваш топла си знаеш най-добре.

На Борис му се размина. Laughing Нашите се отбиха за час за по кафе и разведриха обстановката. Плюс това малкия заспа и вече даже не се караме, то как да се караме шепнейки.  Laughing

Марги, поздрави за добрите мерки на Тин!  Hug
Съни скай, дано не ти е скъпо басейнчето, че нашето все пак се спука от ползването му като кош за играчки. Сега купихме ново, да си го пълним с дъжд на морето, според прогнозите!  Mr. Green

# 546
  • София
Другарки, тази вечер ще ме дават в късните новини - мъжо ш`мъ убий! Супата е тръгнала да ме търси, половината кухня е преминала, блокирала е котлоните, фурната....... Отивам да чистя докато не се е прибрал.  Embarassed

# 547
Ника не дей така ме стресирай, че кой ще ме разсмива до сълзи после.
Мъжо е на работа, големия син е на компа, малкото дзвери заспа сладко сладко newsm68 newsm44 имам едни чинии да измия и си е мое времето и телевизора и най-вече дистанционнното, че и лаптопа няма кой да ми взема да зяпа кучета newsm44
Момичета миналия месец на 10 ми дойде нещо като цикъл, което трая точно 2 дни, та се чудех какво е това, но цикъл си е било щото днес пак се оциклих най-после newsm53 и започнах да свалям килограми -5, но има още .... newsm12 20

Понякога мерси за бързия отговор за майчинството   bouquet явно децата на националните празници са на самоиздръжка  newsm12 ша го държа на диета в такива дни, щото той и без това вече ми тежи доста smile3508

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:50 от mii

# 548
  • София
Така, чисто е, горе-долу!  Mr. Green Остана издайническото загоряло по котлона и един пръст черни зеленчуци в тенджерата. Бобиш, ей тва е шматка, за кой пореден път забравям яденето, и аз не знам.  ooooh! ooooh! ooooh!
Обадих му се да си купи нещо отвън, запаметих си номера на Защита за жени, преживели домашно насилие и сега чакам.  hahaha

# 549
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Само да разясня защо някой момичета имат повече пари за майчинство.
Месечната сума се смята като се умножат работните дни по дневното обезщетение. А юни имаше повече работни дни-22. Досега е нямало толкова и никога не сме получавали повече.

# 550
 Hug
Благодаря за инфото Ника, поуспокоих се. Заспа мрънкотейки без панадол за момента (Т е леко спаднала).

А като каза за новините имам една мъка за предаванията по телевизията днес, но ще преглътна и ще отворя май jobs.bg
 Rolling Eyes

Ама много яко си го измислила НИКА!

# 551
Само се каня да пиша и все стигам до четене по диагонал, а детето ми е кротко уж. Честито на всички празнуващи.
По това време ми е най - спокойно , Васко спи блажено , а аз се опитвам да позяпам ТВ поне 10 мин по-често без успех. За гърди четох ,че си говорите - аз съм изпаднала в ужас вече ,последно ми доставиха след двуседмично чакане чашка G на триумф и едва ме събира ,и аз сериозно мисля за операция за намаляне , но мъжо е много против.Тормоз си е такъв огромен бюст , боли ме гръб изглеждам като слон и т. н. , не ми се мисли какво ще стане след като спра да кърмя.Иначе и аз съм повече от разсеяна , само детето не съм забравяла пази Боже!
Аз все още се ослушвам за захранване , така сме си добре за сега , новото при Васката е ,че се върти на всички посоки , мести се и не смея да го оставя сам никъде  , и той откри палците на краката си , и звучно ги смуче когато му дотегнат ръчичките.
Пожелавам на всички дечица бързо оздравяване и без повече болести StopЛека нощ!
Понякога чрез посредник ли става поръчката от асда?

# 552
Мяуче, защо така тез красавици са се поразболяли бе...? Нагушкай ги силно, силно от на с Деа  Hug!

Ника, к'ви са тез черни мисли  Mr. Green? Не ти ли стигат черните зеленчуци  Joy?

By the sea, дано са зъбки и дано не вдига повече Т Бо...

Силвъри, как си? Ели слушка ли те повечко днес?

Мии, как ти завиждам, моята Змейка тепърва ще се размърдва поне 3 пъти с крясъци... А зщо го прави и аз незнам  newsm78.

Дами, лека нощ ви пожелавам. Мен ме чака още и цедене и чинии и разни други нещица, та пак в полунощ ще си легна...

Hug Hug Hug

# 553
  • Бургас
запаметих си номера на Защита за жени, преживели домашно насилие и сега чакам.  hahaha
Mr. Green Mr. Green hahaha

Ника, 2,99 от Кауфланд , и да се спука,няма да ме е яд Mr. Green А вие кога заминавате,може пък да е хубаво времето тогава?

Мяуче,бързо оздравяване !  Hug

Мии
, много добре го описваш и те разбирам напълно  Hug

Радост ,нещата отиват надолууу( по мои наблюдения) ,ако се сещаш  Whistling

Аз гладих до преди малко и май ще отнасям плувката.

Лека!

# 554
ее, най-после едно предимство на липсващия при мен бюст - няма къде да ходи, щоТ го няма  Joy
И да искам няма как да си отгледам шницели - и преди и сега съм си вълшебница ( вие се сещате  Whistling)

Общи условия

Активация на акаунт