предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 047
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцето на любимия човек
... относно Х-препа ми е странно защо ви го назначават при положение, че след хистероскопията се събуждате след 10 минути ...
В клиника Щерев хистероскопията се извършва със спинална упойка. Слагат и катетър, защото нямаш контрол над долната част от тялото докато не премине действието и  Peace

# 466
  • София
х-преп, клизма, катетър  Crazy

# 467
Всички екстри за модела  Joy

# 468
Момичета, вчера всичко мина. Да ви кажа самата операция не беше страшна, защото буквално нищо не се чувства. Хпреп-а, клизмата и катетъра, както и ръчкането за вени, ми бяха доста мъчителни. След като свърши операцията доста се тресях - казаха, че е от упойката. Не ми беше лошо, но днес много ме боли гърба. Дано следващото ми влизане в болница да е за по-хубаво събитие...

И малко финансова информация - около 770 с включена здравна каса и без преспиване.

# 469
Браво Кукумицинке  Hug За гърба - и мен ме болеше малко, особено, ако по-дълго стоях права или се опитвах да вдигна нещо по-тежко. На другия ден нищо ми нямаше вече. Опитай се днес да не го натоварваш и ако имаш възможност да полежиш  Peace

# 470
пънче-мънче   bouquet

Почивам си цял ден. Лежа си, гледам си филми... Радвам се, че всичко свърши.
Пак благодаря за подкрепата!  Hug

# 471
   Искам да попитам в Надежда упойката при хистероскопия същата ли е като при цв.снимка?
Поради факта,че никой не ми отговори да питам пак  Joy

# 472
Здравейте момичета:) Предстои ми хистероскопия след 2 дни. Моля тези, които са преминали през това да споделят, правили ли са ви преди процедурата микробиология на влагалищен секрет? Налегнаха ме лоши мисли, аз имам правена само цитонамазка преди 20 дни II гр., лекаря ми каза само ПКК в деня при приемането

# 473
  • София
МБ за хистеро не са ми правили  Peace

# 474
  • София/Стара Загора
А колко дни дават болнични в болница Надежда след хистерото???

# 475
Благодаря ти  smile3525, малко ме успокои:) може би трябваше да отбележа, че ще е оперативна за премахване на ендометриален полип.

# 476
  • София
Да, точно оперативна съм правила за премахване на полип и съм пускала само вирусология и ПКК изследвания

# 477
Най-накрая мина и моята хистеросопия, която отлагах цяла година (оперативна за махане на полип). Много ме беше страх от упойката, но всичко мина идеално. Все още чакам резултатите обаче... Иначе ми я правиха в Токуда, бях с направление и доплатих 200лв. Приеха ме сутринта след преглед, направиха ми кръвни изследвания и урина, абокат ми сложих точно преди процедурата. Под упойката даже и сънувах нещо. Около час след това вече бях съвсем освестена, понаболваше ме като при цикъл. Хапнах и пийнах малко (след цял ден глад и жажда) и ме изписаха. Стоях в болницата от 9 сутринта до към 17:30.

Само дето сега вече над седмица кървя. Първите дни и си ме понаболваше долу, а и кръста яко. А кървенето не е е баш кървене, по-скоро белезникава течност, но сменям около 2-3 превръзки за денонощие. Дали е нормално или да звъня на докторката преди да е станало време за контролния ми преглед?

# 478
Епона,  и аз бях така - дълго ми кървеше розово някакво. Кръста ме боля 3-4 дена след това, ама много като първите 2 направо не можех да седя изправена. Така че е нормално. Аз всъщност съм на контролен преглед сега в понеделник - ще ми е 11 ден след първия цикъл след операцията. Но ако се притесняваш може да се обадиш и да се консултираш за собствено спокойствие. Peace

# 479
ketti аз правих хистероскопия в надежда, упойката е пълна, общо взето не разбираш кога те успиват и след манипулацията се свестяваш бързо. Същата е като при пункция, аз цветната снимка е правих без упойка, затова не мога да ти кажа дали е същата.

Общи условия

Активация на акаунт