предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 867
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик
Така си е но пък като си кажа да си го имат в предвид.

# 646
Така си е но пък като си кажа да си го имат в предвид.

И аз така мисля, иначе за какво те пращат при анестезиолог, нали двамата трябва да решите каква упойка да се използва.Според мен твоето мнение е важно пък и няма начин да не те попитат какво предпочиташ, ако не друго то поне ти си човека с парите нали?  Money

# 647
  • Пазарджик
Така мисля че след като споделя колко ми е било зле предния път и как съм се чувствала ще се вземе предвид и може да се използват др медикамент. Предната която ми правиха си беше ок чувствах се много добре даже не ми се спеше.Но тази беше просто кошмар.

# 648
Така мисля че след като споделя колко ми е било зле предния път и как съм се чувствала ще се вземе предвид и може да се използват др медикамент. Предната която ми правиха си беше ок чувствах се много добре даже не ми се спеше.Но тази беше просто кошмар.

Възможно е да са ти сложили някакъв медикамент към който да си алергична, права си че трябва да се сподели с анестезиолога защото той няма как да знае а и за да избегнеш хокането им после затова че не си им казала  Whistling Тези неща са опасни ти си го изпитала така че всичко се казва на лекари.

# 649
Съгласна съм с вас. на мен секциото ми беше по спешност, съответно отидох добре похапнала. И най-вероятно това е била причината да отнеса кофти варианта на упойка.  Tired На другия ден се скъсах да драйфам, а сещате се как се повръща с разрязан на две корем и какви неописуеми болки са от спазмите.

# 650
  • София
аз на секцио също отидох добре похапнала, дори пийнала няколко глътки вино, че беше празник.
абсолютно никакви проблеми нямах.
според мен не зависи само от вида упойка, но и от състоянието на организма в момента.
имам много упойки, може и към 40 да са вече, уж са еднакви, но всеки път се чувствам различно след тях. понякога е все едно току що ставам от сън, друг път съм зле поне 3 дни.

# 651
Да, от много неща зависи.  Peace Пък и в нашите болници не знам изобщо кой и как преценява наистина. Или консултацията с анестезиолог е само отбиване на номера.

# 652
  • Sofia
Оставам с впечатлението, че повечето от вас са правили хистероскопия с пълна упойка. На мен ми предложиха единствено спинална. Как преценяват дали да е пълна упойка или не? Практика в болницата, причина за хистероскопията или нещо друго  Crazy

# 653
Оставам с впечатлението, че повечето от вас са правили хистероскопия с пълна упойка. На мен ми предложиха единствено спинална. Как преценяват дали да е пълна упойка или не? Практика в болницата, причина за хистероскопията или нещо друго  Crazy
Практика на болницата.  Peace

# 654
  • София
май само в щерев правят със спинална.  Rolling Eyes
аз нея не я предпочитам, половин ден като инвалид хич не ми допада.
пък и между пълна и пълна има разлика.
моята хистероскопия беше с пълна, ама леката пълна, без тръби в гърлото и подобни, само леко подремване.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 14:05 от бамбарадамбара

# 655

моята хистероскопия еше с пълна, ама леката пълна, ез тръби в гърлото и подобни, само леко подремване.

Така беше и моята. Но секциото няма как да е с венозна, защото ще се упои бебето. Там задължително е дихателна.

# 656
  • Пазарджик
Двете ми упойки на пункциите бяха много леки и както казвате все едно съм си спала.
А как да се разбере дали са ти слагали тръби в гърлото, защото аз като се събудих ме болея гърлото и езика но никой нищо не ми спомена за тръби. Имам епикризи от анестезиолога но там не пише нищо конкретно, само че всичко е било нормално и стандартните неща. Та ще се поинтересувам а трите процедури са ми правени в една и съща болница.

# 657
Двете ми упойки на пункциите бяха много леки и както казвате все едно съм си спала.
А как да се разбере дали са ти слагали тръби в гърлото, защото аз като се събудих ме болея гърлото и езика но никой нищо не ми спомена за тръби. Имам епикризи от анестезиолога но там не пише нищо конкретно, само че всичко е било нормално и стандартните неща. Та ще се поинтересувам а трите процедури са ми правени в една и съща болница.

Щом те е боляло гърло и език значи е била и дихателна...от интубирането и обдишването боли гърлото и се губи леко и гласа понякога...

# 658
Момичета, някой да е правил хистероскопия вьв Варна? Не мога да разбера защо едни от най-прехвалените специалисти препоръчват само кюретаж а не хистерото....при мен за сега не е ясно какво е точно ...и ми предлагат само кюретажа като вариант

# 659
  • София
защото трябва апаратура затова  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт