Отговори
# 150
Страхотни сте!

Аз не само, че  не можах да дойда ами и да пиша не остава време. Никакво развитие по темата с двете справки. И защо ли - те добре знаят, че днес е второто класиране, нямаше как да не си подадем заявление за второ класиране вчера, естествено по данните на първата справка, сега чакаме от РИО - поредната мистификация. Аз от ранни зори, нея не исках да я будя рано и си измъкнах от къщи без да я будя. Поне да се наспи, ако не друго.
Прочетох услужливото интервю на Стандарт с г-жа Кастрева - цветя е рози просто, направо на розов облак да се понесеш!!! Не знам как спят тези хора, но живи и здрави да са!

На всички вас благодаря за съветите, подкрепата и куража. На всички дечица днес - успешно и по-добро класиране, на мамите - повече спокойствие!

До писане

# 151
Разгледах снимките! Всички сте в страхотно настроение!Записвам се още от сега за следващата среща, макар да не съм от най- активните мами!
Стискам палци на всички на 2-ро класиране!

# 152
Здравейте мами, стискам палци на всички чакащи.   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
И аз много искам да видя снимките, но не успях.  newsm45Не мога да намеря линка на първа страница. Моля Ви, помогнете ми.  newsm17 newsm17 newsm17

# 153
http://sedmoklasnici.snimka.bg/Паролата е под този линк на първата страница,изписана с бяло.Трябва да я маркираш,за да се види.

# 154
Благодаря ти eni33 . Снимките са чудесни и като Ви гледам много сте се забавлявали.   bigdance2

# 155
Наистина добре си изкарахме, личи и от снимките. Благодаря на фотографите Simple Smile

# 156
Здравейте, мами.

Вижда ми се малко рано да се зареждам отсега да чакам, но какво да се прави - не издържам и ще хвърлям по едно око.

Снимките са хубави, как да кажа - истински - уловили са истинското настроение.

Lyusi, Rumilota, благодаря. Обаче проблемът при нас е, че старата докторка по някаква причина е отлъчена от НЗОК или сама се е отказала. Няма как да ида при нея. Не ми се ще и да избера първия доктор от скапаната мръсна поликлиника /никой не познавам/.

И понеже към момента имам някакъв здравен картон, даден ми от училището, реших, че поне за записването не ми е толкова спешно. Така че засега спирам да го мисля. Първо ще се ориентирам, ако мога, и после ще избирам.

Единственото, което се чудя /въпреки че не е по темата/, не е ли редно, когато НЗОК прекрати договора си с някой лекар, да бъде така добра да уведоми пациентите, а не те да го разбират при спешна нужда. В момента цялото семейство сме без личен лекар, но никой нищо не ни е казал.

# 157
  • София
Здравейте момичета!

HugСрещата беше невероятна! Hug

За мен беше чест да се запозная със всички вас!
Толкова позитивни, усмихнати и готини майки!
Благодаря Ви за отношението, за настроението и ,.. за черпенето!

На работа съм, ще ви чета по-късно, сега само снимките:

http://fantasti4na.snimka.bg/friends/sreshta-30-06-2010g-sofiya-7-8kl.514291

паролата - на лични - пишете ми и връщам отг Hug

Какво става с 2-ро класиране?
 Thinking

# 158
Здравейте, извинявам се за малко тъпия въпрос, но ако резултатите не излязат в Нет-а, в училищата-гнезда (в които са подадени документи за 1 класиране) ли трябва да се гледат или в училищата, където са подадени молбите за 2 класиране? newsm78 (В сайта на РИО пише "Училищата-гнезда")

# 159
Какво става с 2-ро класиране?
 Thinking

Какво да става. Чакаме.
Вече започвам да се притеснявам.
Мисля си дали изобщо ще качат ІІ-ро класиране в интернет.
За разлика от предния път няма никаква следа в сайтовете - и на МОМН, и на РИО, и в "къдедауча"
Стои старото.
А предния път имаше поне готова формичка.
Остава да ни пратят в 8 пред училищата, където сме подали заявления за второ.  #2gunfire
Какво мислите? Възможно ли е? Или просто в последния момент ще сложат линка.

Липиум, мисля, където подавахме заявления за второ.

Ха, наистина така пише:
9   Обявяване на резултатите от ВТОРИЯ етап на класиране.   на 1 ЮЛИ 2010 г. след 20.00 часа   В училищата - "гнезда".

Ама няма логика.

# 160
  • София
Браво на фотографките!!!!  Hug   bouquet

# 161
  • ВАРНА
Невероятни снимки с невероятни мами!Успех на всички, които чакат 2-ро класиране!!Медитирайте дами малко остана.

# 162
Това е на сайта на РИО София град  - за директорите.
Успех на чакащите!

ВАЖНО!!!

ДО ДИРЕКТОРИТЕ
НА УЧИЛИЩАТА – ГНЕЗДА ПО НАРЕДБА 11

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Днес, 01.07.2010г. (четвъртък), в НПГПТО "М.В.Ломоносов" от 16:00 часа ще получите списъците с класираните на втори етап ученици от Вашето гнездо.

Ваня Кастрева
Началник РИО, София – град

01.07.2010г.

ВАЖНО!!!

ДО ДИРЕКТОРИТЕ
НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА
НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ,
КОИТО ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИЕМ СЛЕД VII КЛАС

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Днес, 01.07.2010г. (четвъртък), в НПГПТО "М.В.Ломоносов" от 17:00 часа ще получите списъците с класираните на втори етап ученици.

Ваня Кастрева
Началник РИО, София – град

# 163
Значи може би ще ги има и на двете места.

А по часа се ориентирам - в Интернет ако има изобщо нещо - в 17

# 164
Благодаря, 2jana, значи зареждане пред компа в 17 часа - както предишните 2 пъти.
 Peace
Или после тичане до училищата-гнезда.
(Сега се притеснявам повече, защото следя резултатите на приятелско дете - моята вече си отспива спокойно.)

Общи условия

Активация на акаунт