Ларингит

• 4 764
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета ,моля някой да ми каже каво да правя в чудо се видях вече Sad
Дъщеречката ми е на 2г и 2 мнесеца на 14 юни трагна на ясла и на 19 юни(събота)
 вече бяхме с температура
и зачервено гарло,педиатарката ни изписа Цевзил на 12 часа + витамин Ц,нямаше кашлица,
но профилактично и давах сироп!В понеделник си беше добре нямаше Т ,но от вторник се появи лека кашлица в последствие се усили
и се преварна в ларингит!3 пъти посещаваме алерголог той ни изписа  Вентолин Сироп,Кетотифен,Калций,Преднизолон Кортико и Хустагил(това от миналия четвартък го пием),но резултат никакав!Вече много се притеснявам
Кашлицата и е лаеща и има леки спазми!Днес пак бяхме на лекар прати ни на снимка ,показа че има лек спазам бихани урбазон и ни смени антииотика с друг Клацид и каза утре пак да ходим и ако прецени ще ни остави в болница       
Та  искам да ви попитам някой сблъсвал ли се е с подобно нещо подобно и дали сте оставали в болница?
Много ще сам  ви благодарна !

# 1
Имате бронхоспазъм доколкото разбирам
Ако няма бронхит или пневмония и спазъма е лек, може да се лекувате в къщи
Все пак лекар трябва да предцени.В много от случаите след неовладян навреме бронхоспазъм се развива и пневмония

# 2
Ами днес правихме снимка , дробчетта са чисти
Боже много се притеснявам Cry
а и няма темература,храни се добре повече и от преди

# 3
Дано педиатърът ви е добър и съвестен
С моето дете съм лежала два пъти в болница заради бронхоспазъм, без пневмония
Специалист УНГ  който лекуваше детето ми, ми каза че бронхоспазъм не е за болнично лечение(ако не е тежък, кислород, инхалации и др.)При  следващите проблеми съм настоявала за домашно лечение.По правило до три дни трябва да има значително подобрение в състоянието на дететоБързо оздравяване  ви желая, и добре помисли за яслата.Всички деца пребуледуват, обаче бронхоспазмите често се повтаряти водят до пневмонии и астма.Ако имаш възможност , нека стои в къщи

# 4
  • София
Да не те плаша, но когато нашият получи лаеща кашлица почти винаги сме в болница за венозен урбазон. Пристъпите му са много тежки. Нито инхалации, нито мускулен урбазон му помагат  #Crazy
Никога не са ни казвали, че е бронхоспазъм, а субхордален ларингит. Да не дава Господ  Praynig

Ако започне да лае, опитай  да диша в много запарена баня  или инхалатор с физиологичен разтвор. Помага и студеният въздух /пъхали сме му главичката във фризера при топло време  ooooh!/.

Дано вашият случай да е от леките. НО ВНИМАВАЙТЕ ! Лаещата кашлица не е от безобидните!

Пиши как е детенцето!

# 5
Никога не ни се беше случвало , но скоро го преживяхме и ние ... ConfusedУжасссс...Нищо му нямаше , дори предната вечер стоя с мен до 23 часа , а на сутринта някаква лаеща кашлица и температура ..ей, така ...изведнъж стана - ларингит ... Ние от почти година сме със постоянно запушен нос и заден секрет , но все някак го овладявах с хомеопатия , но явно прави някаква алергия и този ларингит , който пипнахме сигурно е бил на алергична основа ..не знам , направо като спеше така свистеше - хъркаше горкото ..Много се уплаших , но слава Богу пихме АБ и температурата спадна , но кашлицата още я лекуваме ..вече с трети сироп , но започнах да му давам хомеопатичните Цинабсин и Ринитал , като че ли нещата се поуспокоиха...Аз и преди това му ги бях давала и Беконазе спрей за пръскане в нослето , но ги бях спряла и на 10 ден получи ларингит... CryЧестно казано много се уплаших  ooooh!Дано се оправите по - бързо , че знам какво е... SadХайде , скорошно оздравяване и целувки   bouquet

# 6
Ами днес правихме снимка , дробчетта са чисти
Боже много се притеснявам Cry
а и няма темература,храни се добре повече и от преди
Не се притеснявай , миличка  HugЩе се оправите скоро ...Ние някъде седмица като пихме Клацид вече беше значително по - добре ....  bouquetЛека и спокойна нощ ви пожелавам !  Wink

# 7
Много благодаря   bouquet за това че веднага ми пишете!
Горе долу смощи бяхме по-добре кашляше,но помалко от предишните нощи!
Следмалко пак отиваме в болницата
Аз се чудя вече ако ни оставят какво ще е лечението ни newsm78

# 8
  • София
Абе, да си кашля, но да не лае.
При лаене, както казах, венозно урбазон и някакви специални системи.
Казвам го от дългогодишния си опит - по-добре в болница, отколкото да ти направи криза през нощта, да почне да се задушава от лаенето...............
При последната ни криза му сложиха в болницатата урбазон , но тя беше от по-леките и се прибрахме в къщи - антибиотик, инхалации...
Има вирусен ларингит, но има и алергичен.
Хайде и от мен - скорошно, безпроблемно оздравяване   newsm10

# 9
Осланяйте се на компетентността на лекаря ви. Не правете самоинициативни акции, щото при децата тези състояния бързо се променят.

Дръжте ни в течение!

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 10
Благодаря на всички ви   bouquet
пак ходихме на доктор,преслуша я и каза ако вдигне
температура веднага да отиваме ако не в понеделник отново на преглед
Дано вече се оправяме че ми идва да се #2gunfire ,но днес като я слушам кашля много по-малко

# 11
  • София
Да споделя..
Големия син никога не ми е правил субхордален ларингит, той веднага го изкарваше на бронхоспазъм. ooooh!
Малкия ми прави вече 3-ти такъв. До сега сме минавали без метилпреднизолон или урбазон венозно. Само последния път пи АБ иначе се е оправял само с инхалации с физ.р-р (имаме инхалатор от баткото), противоалергично и сироп за кашлица, а и калциев глюконат.

# 12
Да споделя..
Големия син никога не ми е правил субхордален ларингит, той веднага го изкарваше на бронхоспазъм. ooooh!
Малкия ми прави вече 3-ти такъв. До сега сме минавали без метилпреднизолон или урбазон венозно. Само последния път пи АБ иначе се е оправял само с инхалации с физ.р-р (имаме инхалатор от баткото), противоалергично и сироп за кашлица, а и калциев глюконат.

Браво,по думите ти май бързо сте се оправили

# 13
  • София
Просто исках да те успокоя, че нещата могат да бъдат и по "розови".  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт