Препоръчайте хотел/семеен хотел в Китен за сем. с 2 малки деца

• 2 729
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!

Извинявам се, ако моят въпрос е третиран наскоро.

Винаги съм получавала много полезна информация от Бг-мама и този път се надявам да е така.

Моля да споделите впечатления от /малък/ хотел в Китен, евентуално условията - вид стая /за 4-члено сем. с три годишно дете и бебе на 1г./, нощувка цена, както и какво включва цената от вашия опит.

Предварително благодаря на включилите се!

Приятна ваканция на всички!

# 1
  • София
"Орбита"в Китен е чист,доста евтин, храната мин.година беше прекрасна/което е много важно за малки деца/,на тихо място,на около 100м. от плажа/зона без платени чадъри/,които се взимат лесно.В стаята има хладилник и телевизор,чистят и сменят хавлиите и бельото,единствено имам забележка към банята-не,че не е чиста,напротив,но явно при ремонта не са им стигнали парите и е  с тапети,вместо с плочки,иначи постоянно си имаше топла вода.Ще Ви хареса,стига да не сте претенциозни.
Има доста приятни места в Китен,но аз пиша за там,откъдето имам лични впечатления!

# 2
Много благодаря!

# 3
Може би хотел Чиплаков!

# 4
мои колеги са доволни от http://www.marinakiten.com/

# 5
  • София
Били сме в Китен в Кооптурист: три звезди,нощувка +закуска,басейн,климатик,кабелна.близо до плажа,но не до ММЦ-то и слава Богу,актуални цени не знам,тогава платихме в разгара на сезона 70лв за двойна стая.

Общи условия

Активация на акаунт