Звездни компромати-66

• 53 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Златка и аз съм я виждала на живо,хубаво момиче,симпатяга,сълзите и на мен ми идват в малко повече,ама може пък вече да е станала по-зряла в мисленето си Peace

# 421
# 422
Извратена? Laughing
Много моля, преди да ползвате дадено определение, запознайте се с истинското му значение.
Whistling Запозната съм,затова го и използвам!  Wink
Лично запозната, или шурнайката на чинката на стринка Пена ти подшушна? Whistling

# 423
Момичета, мога ли да помоля който има снимки от въпросния Пентхаус да ми пусне на ЛС? Изтървах цялата дискусия по въпроса, значи...Много ме е яд Crossing Arms Също и на тази Анджелика от ББ, които е пуснала Инфантилна, но после е изтрила  Praynig

Интересно ми стана наистина ли Барабалекс се е снимала в хард пози за това списание  Rolling Eyes

И още нещо- който е наясно, никога не съм знаела за какво Сопрано получи бан за форума? Знам, че на няколко пъти получаваше бан от Еди, който е админ, май, но после поради близките си отношения с мамма и татти пак си ползваше форума с пълна сила. Или поне това са моите разсъждения по темата. Никога не съм била от тия дето са най-в час с нещата, та да попитам  Wink

# 424
Буба, ако искаш да видиш снимките в Пентхаус на Барабалекс, тях ги няма още из нета, качени са на стари броеве. Има само корицата с нея.
За окончателния бан на Сопрано знаех, следях темата, ама забравих какво беше  Blush 

# 425
Ееееее,Магдето какво прави при тази извратената...
[/quote]

Да, Магдето е известна с това, че няма да бъде с мъж, до сватбата си. И не е наблъскана с трийсет пъти повече корекцийки от онази мръсна мръсница, извратена. Mr. Green

Бубе, да, Барабалекс е в Пентхаус. За снимките обаче няма да мога аз да помогна.

# 426
Да, бе, знам, че ги няма още в нета, ама мислех, който го има списанието да ги снима и качи  newsm78 Ако някой има такава възможност да ме счита "абонирана" и да пусне на ЛС после. Разбрах, че на Анджелика ги има, обаче, но съм изтървала. Та молбата ми е по-скоро към Инфантилна, понеже виждам, че ги е сложила и после махнала..

А Сопрано ,даже не съм следила темата и нищичко не знам. Ако някой си спомня, нека разкаже  Praynig

П.С. И ако Сопрано не го е придвидил всичко това, пък на! Нарочно е снимал жена си, защото е знаел, че ако списанието не върви, с този си ход ще накара няколко хиляди съфорумки да си го купят и така да се продаде високия тираж на броя  Mr. Green

# 427
Сопрано се самобанна. лебедовата му песен бе тема за Модераторките, с която  тема се еб@ваше с една модераторка.
Буба пускам ти ЛС с Анжелика.

# 428
Но, той имаше и други реинкарнации след това.

# 429
Кокос ли беше той?

# 430
Gaga тук прилича на човек
Гуен Стефани на 4ти юли
Дженифер Гарнър и тя на 4ти юли
Серена Уилямс
Надал
Наоми Кембъл на Сен Тропе
Хейди Клум и тя на 4ти юли
Кристиано Роналдо има момче
Риана пак изглежда покъртително  Stop
Кели Роланд на плаж

# 431
Буба пускам ти ЛС с Анжелика.

Искам и аз..

# 432
Има ли вече други снимки от списанието?  Whistling

# 433

Да, Магдето е известна с това, че няма да бъде с мъж, до сватбата си. И не е наблъскана с трийсет пъти повече корекцийки от онази мръсна мръсница, извратена. Mr. Green

Точно, пък и Магдето е с онова добро и скромно момче Красьо, не като тая извратената само с некви мафиотски чеда - Глави, Крака, каквото ѝ падне на извратения акъл  Whistling

# 434

Общи условия

Активация на акаунт