LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 795
Момичета,този код за 5 евро 41831 на какви цени върви?Опитах с това  

http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-a-talon.aspx?productid=3 … mp;sizecode=00038 ,

но не намаля .
Тоя код май намаля от първоначалната цена

Мерси !

# 796

Номер 40  ....26 см е стелката, нося по принцип 41, идеални са ми тези, уголеменички са май... Rolling Eyes

# 797
Ееее, тъкмо ми се задейства кодът от покана и сега си влизам в кошницата, където си ми стоят артикулите, намалени с него на по 15-20 евроцента, и какво да видя: артилуките са си на нормалните цени, а на кодчето сладко малко ненагледно ми пише: Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.

П.П: Извинявам се, поправям се, зацепи! Отидох до пощата си, отворих писмото от тях с кода, копирах го и хвана. Ще получа инфаркт накрая с този Ларедут, не стига дето ми изчезват безследно артикули от кошницата....

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 16:45 от Art0fRali

# 798
  • София
На накой хваща ли му се нещо евтинко от AM.PM за бд и там plat care... да сподели артикула  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-garnissage-rectangulair … e=1&pos=3_n_n
възглавница 2е
и при мен това важи. 10 Х Peace
имам върната поръчка от 10.06 на 21.06 върната във Франция  Rolling Eyes - е как стават тез работи написах им едно гневно писмо ... не, че ще хване дикиш де.  Whistling

# 799
  • София
имам върната поръчка от 10.06 на 21.06 върната във Франция  Rolling Eyes - е как стават тез работи написах им едно гневно писмо ... не, че ще хване дикиш де.  Whistling
Е как успяха за 11 дни да дойде, че и да я върнат  ooooh!

# 800
А как разбра че е върната??

# 801
  • София
момичета, за първи път поръчвам от ларедут и не съм наясно, четох доста в темата.
въпроса ми е когато пуснах поръчкатами дойдемейл със съдържанието на всичко което съм поръчала ама съм зле с френския и моля ви преведете ми това...
Vous pouvez consulter l'état de votre commande sur le site www.Laredoute.Fr .Pour cela, cliquez sur "Suivre mes commandes" sur la page d'accueil du site puisLaissez-vous guider.
 незнам дали са ми пратили нещата и... какво трябва да се прави . Embarassed Embarassed

# 802
Момичета, получих чек на имейла на новия си акаунт на стойност 10 евро, но кода стои: 00000. Пуснах преди 2 дни поръчка от него. Кога ще получа номера на чека? Такава ли е практиката или при мен нещо са объркали?

# 803
  • София
А как разбра че е върната??
влязох да видя имам ли някякви ребмурсеманти и гледам 11.75 евра нот д`авоар за поръчка № .... от 10,06 върнат колет на 21,06 така поне пише в описанието, защо ми връщат парите. супер тъпо и нереално .  Crossing Arms
ей го:
Date de remboursement     Type de remboursement            Montant du remboursement            Mode de remboursement           Commande
le 21/06/2010                      Retour du colis                          11,75 €                                            Note d'avoir 382420878             N° 20101610543827du 10/06/2010 
 да не би аз да не съм разблала  Rolling Eyes

# 804
  • София
Съвсем правилно си го разбрала. Само аз не разбирам каква е тая малоумщина  Shocked То минават няколко дни докато се накумят да пратят поръчката, после ако ще и в двете посоки да пътува със самолет пак е стояла 3-4 дни макс в бг. Нали пращат първо, второ, трето известие, чакат 20 дни и т.н.  newsm78 Защо да я връщат?

# 805
Имам запитване.
Тези референтни номера, които се раздават тук, на някой хващали ли са му се? На мен нито веднъж досега.
И: този детски пуловер на сините раета с жълтата яка, който изпуснах ( #Cussing out ), появявал ли се е след изчерването му? Да знам дали да губя надежди...
Thanks

# 806
  • София
момичета, за първи път поръчвам от ларедут и не съм наясно, четох доста в темата.
въпроса ми е когато пуснах поръчкатами дойдемейл със съдържанието на всичко което съм поръчала ама съм зле с френския и моля ви преведете ми това...
Vous pouvez consulter l'état de votre commande sur le site www.Laredoute.Fr .Pour cela, cliquez sur "Suivre mes commandes" sur la page d'accueil du site puisLaissez-vous guider.
 незнам дали са ми пратили нещата и... какво трябва да се прави . Embarassed Embarassed

# 807
  • Пловдив
С преводача излиза ето това:
Можете да проверите състоянието на поръчката си на сайта www.Laredoute.Fr. За да направите това, кликнете върху "Следвайте заповедите ми" на началната страница на сайта puisLaissez ръководство ви.

Не виждам нищо притеснително...... На първа страница би трябвало да има обяснено, как да провериш състоянието на поръчката. Не изпращат уведомителни имейли, когато изпращат поръчката.  Peace

# 808
Имам запитване.
Тези референтни номера, които се раздават тук, на някой хващали ли са му се? На мен нито веднъж досега.
И: този детски пуловер на сините раета с жълтата яка, който изпуснах ( #Cussing out ), появявал ли се е след изчерването му? Да знам дали да губя надежди...
Thanks

Хайде стига спамите с тези реф.номера. Явно се хващат веднъж на 1000 пъти. Ровите се в сайта,и това е. Евентуално някой линк от форума да се хване. А когато наистина пуснат нещо хубаво и на безценица-последното нещо е да пробвам реф.номера,вместо реалните наща,които се сменят и се изчерпват за минути.
И още нещо- имам 2 еднакви поръчани панталона от днес и от преди седмица- с различни реф.номера са Simple Smile

Биби,супер абсурдно е това с връщането. Даже до днешна дата не са изтекли 40 дни(от БГ поща май това беше срокът),а от Ларедут май беше 20 дни. Търси си правата и успех  Peace

# 809
  • София
Благодаря ти, значи ако са ми изтеглили пари от картата всичко е наред ?
а ако са ми изтеглили повече пари отколкото е поръчката ми по причина, че са се изчерпали някои нещата докато я обработят какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт