LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   2
Отговори
# 870
 Момичета, бях питала за един панталон ... ето най-сетне го намерих Wink Някой друг също питаше за него и искаше линк Simple Smile Цък върху снимката Simple Smile

Аз също не съм доволна от детските намаления ...

А за нефактурираните поръчки от обяд ... фактурираха ги преди около час Simple Smile Аз се бях стреснала че няма да ми я обработят, защото беше за малко пари (но над 10 с обработката й)

# 871
След еуфорията от първите поръчки, дойде време и на големите разочарования. От 5 поръчки са ми отказани всички 1 еврови неща, как пък не оставиха поне 1, няма да получа нито 1 подарък- и те са ми отказани.

А върхът е, че на поръчка пусната с БД , в последствие ми е начислена доставка.  smile3515

Ако плащах с пейпал можеше ли да избегна допълнителната доставка newsm78

Това от днес ли?!
Егати! С кой код ти добавиха доставка?
Изразих се неточно- какъв код използва  за поръчката, на която са ти начислили доставката?

# 872
Хвърлила съм око на римските щори - имам спомен, че Шоколина беше поръчвала такива - с всички необходими механими ли идват? Peace

Правилно си спомняш. Simple Smile То няма много механизми по тях - една дървена пръчка, плат и въженца за повдигане. Доколкото си спомням си пристигаха с халкичките за закачане. Peace

Може ли линк за тях  Simple Smile

# 873
  • насън...
здравейте,

благодаря на всички, които споделяте реф., кодове и линкове...страхотни сте   bouquet
аз да помоля за реф. номер на кутиите за съхранение...мерси.. Peace

# 874
На мен са ми фактурирали всичко само без две неща за 1е  Hug

# 875
Нали като рифрешвам не наличните неща в кошницата,ако се появят в сайта ще ми се актуализират веднага като налични за 1е?

# 876
здравейте,

благодаря на всички, които споделяте реф., кодове и линкове...страхотни сте   bouquet

9069208

# 877
Нали като рифрешвам не наличните неща в кошницата,ако се появят в сайта ще ми се актуализират веднага като налични за 1е?
Точно. Това е една от действащите стратегии- пълниш кошницата и в точните часове, горе- долу 10 минути преди момента, започваш да рефрешваш. Събереш ли 10-ина продукта /за 10 евро Wink/, пускаш поръчката. Останалите, разбира се, ги изтриваш, след което залягаш на "пусия" и почваш да пълниш кошницата с референтни номера, а впоследствие и с наличните в сайта стоки, които те интересуват. Разбира се, те се ограждат с червено доста бързо, но ти си знаеш, че това са нещата, които ще пуснеш със следващата поръчка, без да си трошиш пръстите с референтни в 13.30 или... в 4 сутринта ли беше?
Изпробвано на предишните намаления. Тези...хайде да не бързам да ги коментирам, все пак още не са започнали.
Една доза Алка Зелцер- много обичам да си чета темата за размяна на подаръци, добре се отразява на картата ми  Wink.

# 878
  • насън...
здравейте,

9069208

мерси мини... Hug знаех си, че ти си човекът!  Grinning

# 879
aйви,как рефрешваш неналичните неща в кошницата,как ги вкарваш в кошницата като не са налични?

# 880
  • близо до морето
тази нощ дали ще има нови намалени неща и по кое време? Rolling Eyes
По принцип на предните намаления пак пускаха в 4 часа сутринта събота и след това чак понеделник на обед. Значи има вероятност и този път да е така.  Peace
За реф. номера да кажа че има голяма полза да се търси по тях. На предните намаления се снабдих с доста неща точно по този начин, даже някой от артикулите се изчерпваха преди да са им показали снимките в сайта. След като 2 дена не са пускали един артикул, това незначи че след 1 седмица няма да го пуснат пак.

Пуловерите на раета не са ги пускали по реф. номер все още и аз ги следя.  Peace

# 881
Точно. Това е една от действащите стратегии- пълниш кошницата и в точните часове, горе- долу 10 минути преди момента, започваш да рефрешваш. Събереш ли 10-ина продукта /за 10 евро Wink/, пускаш поръчката. Останалите, разбира се, ги изтриваш, след което залягаш на "пусия" и почваш да пълниш кошницата с референтни номера, а впоследствие и с наличните в сайта стоки, които те интересуват. Разбира се, те се ограждат с червено доста бързо, но ти си знаеш, че това са нещата, които ще пуснеш със следващата поръчка, без да си трошиш пръстите с референтни в 13.30 или... в 4 сутринта ли беше?
Изпробвано на предишните намаления. Тези...хайде да не бързам да ги коментирам, все пак още не са започнали.
Една доза Алка Зелцер- много обичам да си чета темата за размяна на подаръци, добре се отразява на картата ми  Wink.
Чакам да се хванат тези от 13:30...дано ги дочакам

# 882
И аз да попитам как ги добавяте в кошницата като не са налични  newsm78

# 883
И аз да попитам как ги добавяте в кошницата като не са налични  newsm78
Още когато сме ги видели за 1е ги слагаме в количката и дори да са в червени правоъгълници не ги изтриваме от неч,а просто ги рифрешваме и чакаме момента  Wink

# 884
А референтния номер на килима, който пуснаха...

Общи условия

Активация на акаунт