LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте!
Идея защо като си отворя кошницата не ми изкарва всичко на цял екран? Като бъг е. На мястото на кутийките за маркиране на артикула за триене най-вдясно е бяло.Като резнат в пейнта. Thinking Излизах и влизах на няколко пъти в акаунта си, но без ефект.

# 886
  • София
И аз да попитам как ги добавяте в кошницата като не са налични  newsm78
Още когато сме ги видели за 1е ги слагаме в количката и дори да са в червени правоъгълници не ги изтриваме от неч,а просто ги рифрешваме и чакаме момента  Wink
А каква е файдата за такива като мен,които не са си напълнили кошницата с тях навреме?И ги развявате из темата непрекъснато тези референтни номера,при положение,че са абсолютно неизползваеми.Почти всички,които пейстнахте в темата опитах да добавя!Нито един артикул не влезе в коша така!
Ама както стадо овце си блеем в един глас,нищо че е безсмислено...продължавайте!  Laughing

# 887
И аз
И аз да попитам как ги добавяте в кошницата като не са налични  newsm78
Още когато сме ги видели за 1е ги слагаме в количката и дори да са в червени правоъгълници не ги изтриваме от неч,а просто ги рифрешваме и чакаме момента  Wink
А каква е файдата за такива като мен,които не са си напълнили кошницата с тях навреме?И ги развявате из темата непрекъснато тези референтни номера,при положение,че са абсолютно неизползваеми.Почти всички,които пейстнахте в темата опитах да добавя!Нито един артикул не влезе в коша така!
Ама както стадо овце си блеем в един глас,нищо че е безсмислено...продължавайте!  Laughing

И аз си мислех така...преди да ми се хванат..после си мислех,че няма да се фактурират..но се фактурираха  Rolling Eyes

# 888
Вчера сутринта пуснах пликове и калъфки по 1 евро с референтни номера и естествено са ми отказани  Sad

# 889
Вчера сутринта пуснах пликове и калъфки по 1 евро с референтни номера и естествено са ми отказани  Sad
Еми не знам....аз пускам максимум по 2 неща .... не повече и си е ок  newsm78

# 890
  • София
Предлагам Алекс да пусне анкета по повод тези жизненоважни референтни номера!  Mr. Green

Или съм претръпнала вече съвсем или просто морския бриз ми е размътил мозъка,та не мога да се присъединя
към това дебнене и преследване на непотребни артикули... Rolling Eyes

# 891
Какво означава "рифрешваме" EmbarassedМоля да го обясните по простому Laughing

# 892
  • София
Обновяване на страницата.

# 893
aйви,как рефрешваш неналичните неща в кошницата,как ги вкарваш в кошницата като не са налични?
Отговарям и на Арвен.
В момента имам заредени 3 кошници, в които поне половината от нещата се дублират. Естествено, всичко е червено. Но днес в 13. 50 пуснах кошницата, която бях заредила вчера по същото време. След което до 14.50 /погледнах, понеже бързах да излизам/ си пълних въпросните 3 кошници с нещата, които бяха налични днес- първо по референтни /почти нищо не се хвана от това, което ме интересуваше/, а после директно от Албанците, но не от линка, който препраща към ниските цени, а диретно по категории, клик от ниска към висока и т.н.
Във всяка кошница имам по 25 артикула. Вероятно при следващото зареждане поне половината няма да са налични. Трия ги и поръчвам това, което са пуснали, а ако не ме устройва, не поръчвам.
Т.е. нещата са влезли в кошницата, когато са били налични по референтен или в сайта, но вие сами знаете колко бързо се изчерпват и докато ги събереш, вече не е останало какво да поръчваш.

# 894
`щото скоро не съм писала да питам:
1. Има ли някой получил поръчка от 22/23 Центовото намаление  newsm78
Днес и вчера мяркам постове и момичета пишат, че имат получени поръчки от тогава, но ми се струва, че нещата не са от тез баш намалените  newsm78
2. Прословутите чаршаВи от 30 ст всъщност какво са??? Долен син чаршаф+калъвк/и за възглавница или горен плик с калъвка/и?
туй нещо, но на друга цена  Laughing
http://prikachi.com/images/710/2288710U.jpg

п.п. Да, Пепи

# 895
т.е . зареждане на страницата отново така ли?

# 896

Почти всички,които пейстнахте в темата опитах да добавя!Нито един артикул не влезе в коша така!
  Laughing[/b]

Много си права! Днес по референтен не можах да сложа почти нищо, но пък нещата се задържаха достатъчно време в сайта, за да се разходя и заредя.

# 897
Предлагам Алекс да пусне анкета по повод тези жизненоважни референтни номера!  Mr. Green

Или съм претръпнала вече съвсем или просто морския бриз ми е размътил мозъка,та не мога да се присъединя
към това дебнене и преследване на непотребни артикули... Rolling Eyes

И аз така- абсолютно  съгласна !!!То не бяха чекмедженца от перденца , закачалки и метални тръби?? #Crazy
  Все стоки от  първа необходимост, без които  не се живееее

# 898
  • София
т.е . зареждане на страницата отново така ли?
Да. Peace

... директно от Албанците, но не от линка, който препраща към ниските цени, а диретно по категории, клик от ниска към висока и т.н.
.
Точно по този начин и аз търся по принцип.
Логиката ти е желязна,както винаги!   bouquet

# 899
какво означава -   Disponible sous 12 semaines

Общи условия

Активация на акаунт