LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 945
anny_, малки пакети или колети са поръчките ти от 22.06?

# 946
  • близо до морето
anny_ и аз се чудя много за тези чаршафи какво ще ни пратят за 0.15 цента. На предните намаления нали ни прекараха с едни, че и не бяха ефтинки 8Е. На картинката беше едно, но ни пратиха разцветката на долния чаршаф. И си мисля че сега ще ни пратят сини пликове със калъфки.  Crossing Arms

П.П и на всичко отгоре тогава имах 3 блокирани суми заради тези чаршафи, защото ми ги отказаха. По голяма вероятност има да получите чаршафи ако ги пускате по 1бройка, в смисъл да ги разделите в самата поръчка (да кажем 3 пъти по 1бр.)  Peace

# 947
  • София
Добре де, по кое време пускат пак едноеврови неща? Че и аз се вредя за нещичко.  Laughing
Към обяд между 13:30 и 15:00 горе долу  Peace
По спомени, по времето на зимните намаления в събота и неделя няма ще изненади. Така , че не хранете особени надежди, но все пак това е La Redoute и всичко може да се очаква!

# 948
 Joy Шели, за 15 цента каквото и да ни пратят (ако ни пратят) нямаме право да мрънкаме, освен, ако не се поръчали 1 камион  Laughing  Hug

Захарче, малки пакети са, по 1.50 и другото май е повече, всечко е заради прословутите купи, те тежат поне 1 кг сигурно...отивам да си ги взема и да видим дали ще съм доволна  Grinning

Ради, по 15 цента Wink Ако са тези от линка/снимка, който съм пуснала, аз съм сигурна, провери си и ти в суивито ище видиш, че е такава цената  Peace Но ако е този сладурския плик ще е мн хубавооо  Heart Eyes

# 949
  • Пловдив
Тези подходящи ли са за малък дивак, за есента, когато ще е на годинка и пет месеца или са тежки?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-a-lacets-bebe-gar … mp;sizecode=00024

Благодаря   bouquet

# 950
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-coussin.aspx?productid=3 … e=1&pos=9_n_n
някой беше показал това - пише, че е възглавница. но дали е или е само калъфката за него.

# 951
  • Къде ли не...
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-coussin.aspx?productid=3 … e=1&pos=9_n_n
някой беше показал това - пише, че е възглавница. но дали е или е само калъфката за него.

Калъфка е, coussin е възглавница, а това е Housse de coussin.

# 952
anny_, чаршафите бяха по 0.25 и са горен плик и калъф за въгл.

Моите бяха по 0,15 за размер 200х200  Crazy И се надявам да е горен чаршафа  Mr. Green

Калъфка е, coussin е възглавница, а това е Housse de coussin.

Жалко  Whistling макар,че очаквах че е само калъфката,интересно че браузъра ми го превежда само 'възглавница',а не споменава нищо за калъфка .

# 953
Имам 2-3 неща който не се фактурирани към общата сметка (non facture) следователно няма да ми изтеглят пари за неща,които няма да дойдат, нали? newsm78

# 954
  • Къде ли не...
housse e плик, и оттам- за чаршаф,възглавница и т.н.

# 955
  • На брега на реката
Тези подходящи ли са за малък дивак, за есента, когато ще е на годинка и пет месеца или са тежки?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-a-lacets-bebe-gar … mp;sizecode=00024

Благодаря   bouquet
Мен ме вълнува дали отговарят на нашата номерация, но ми трябва за 2 годишна госпоЙца  Simple Smile

# 956
  • близо до морето
Имам 2-3 неща който не се фактурирани към общата сметка (non facture) следователно няма да ми изтеглят пари за неща,които няма да дойдат, нали? newsm78
Няма да ти изтеглят парите, но сигурно ще са блокирани.

# 957

И ще получим ваучери ли?  Sad Или ще ни отблокират разликата в сумата? А има ли значение дали с карта или през Пей Пал плащаш?

# 958

как разбирате,че подаръка ви е отказан?

# 959

И ще получим ваучери ли?  Sad Или ще ни отблокират разликата в сумата? А има ли значение дали с карта или през Пей Пал плащаш?
И ако са ваучери някой знае ли до колко време ще ни ги пратят? И ако ни отблокират разликата в сумата ще се отбележи ли в суивито или не  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт