Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя размера на сутиена и слиповете си, като използвам измерванията на гръдната, подгръдната и надгръдната обиколка за сутиена и талията и ханша за слиповете?
Какви са размерите на слиповете, ако мъжът носи панталони 48?
Как да избера правилния размер чаршаф за леглото си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя размера на сутиена и слиповете си, като използвам измерванията на гръдната, подгръдната и надгръдната обиколка за сутиена и талията и ханша за слиповете?
-
Какви са размерите на слиповете, ако мъжът носи панталони 48?
-
Как да избера правилния размер чаршаф за леглото си?
-
Как да избера правилния размер на облеклото от френски уебсайт?
-
Как мога да разбера какво означава съобщението „Вашата поръчка е регистрирана, но изисква ръчен контрол“?
Някой да има с не фактурирана поръчка от днес?
в поръчката имам няколко неща, но най-много държа на едни пердета от кръглите цени, бяха по 5 евро и на единия ми акаунт ми ги даде изчерпани, а на другия бяха налични в кошницата, макар че ги нямаше никъде в сайта и сега чакам с нетърпение да ги фактурират (не че е гаранция, че по-късно няма да ги откажат) 

че още му се чудя