Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 68

• 34 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ийи Гюнар пичолар! Hug Hug Hug Hug Hug
Попеее, тури Пламката на пости и молитви, че много е сОгрешила. Mr. Green
Уж ми е снаха...по чужди мъже се заглежда. Айде Бурак го преглътнах като свеки, ама да не прекалява. Naughty
Как се вика:"Пусна я под одъра, тя се качи отгоре..." Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Остави детето да се наиграе,за да е мирна на стари години Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

айде нема нужда от пости...... Naughty

Пламка,давай смело и наред Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
  • КиТ

Уж ми е снаха...по чужди мъже се заглежда. Айде Бурак го преглътнах като свеки, ама да не прекалява. Naughty

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ами вече няма да влизам в наща тема след 23 часа,че те прекаляват Crossing Arms ooooh!

Остави детето да се наиграе,за да е мирна на стари години Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Зизу  smile3534 smile3534 smile3534
Съгласна съм с попа напълно Peace

# 48

Лелеллелееееее...попа подкрепя грешниците... ooooh! ooooh! ooooh!
Чеки тогава и аз да сОгрешим...па кво толко така кат се пенсионирам ще седим мирно. Joy Joy Joy Joy Joy
Аз съм толко праведна...не смея да погледна в страни, а то кво....не било грях. #Crazy
Атакааааааааа...по пакетите!!!!  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540hahaha hahaha hahaha hahaha

# 49

Много то4на приказка!!! Peace Подкрепям напълно,на кой когато му е времето,да ходи да се забавлява! Laughing  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 50
  • КиТ

Лелеллелееееее...попа подкрепя грешниците... ooooh! ooooh! ooooh!
Чеки тогава и аз да сОгрешим...па кво толко така кат се пенсионирам ще седим мирно. Joy Joy Joy Joy Joy
Аз съм толко праведна...не смея да погледна в страни, а то кво....не било грях. #Crazy
Атакааааааааа...по пакетите!!!!  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540hahaha hahaha hahaha hahaha

tooth tooth tooth tooth tooth
Как няма да ме подкрепя Thinking,че аз съм уникат Sunglasses Mr. Green bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
А не поглеждаш,признай си хитро лисицо....,че иначе ще научим от друго място Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing
Е ти пък чак пък толкос hahaha hahaha hahaha hahaha,сега те загубихме минимум за 2-3 месеца вече щом започваш всички пъкети Joy Joy Joy Joy Joy

Е виж и Марица ме подкрепя  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 Аз имам две села и косър зад мен newsm47

# 51
Е, чак сега се огледах у Бурак... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не му бех фенка...ама кат знаеш толко...търси ми сега хралупата. smile3533 smile3534 smile3534 smile3534

# 52
Пламка,  Grinning  Hug

Забравих да кажа,относно коментарите в по-предните теми за носа на Бахар.
Аз мисля,4е не го е коригирала,само 4е в "Двама завинаги" е по-закръглена,отколкото в "Езел".И оттам май идва леката разлика.
А тоя филм за двамата не мога да го гледам.Пълна нелепица,много ме дразни.Гледах 2 серии и се отказах,много негативи,много реване,тюхкане и напълно разли4ни манталитети и приви4ки.Не мога. Crazy

# 53
Пламка,  Grinning  Hug

Забравих да кажа,относно коментарите в по-предните теми за носа на Бахар.
Аз мисля,4е не го е коригирала,само 4е в "Двама завинаги" е по-закръглена,отколкото в "Езел".И оттам май идва леката разлика.
А тоя филм за двамата не мога да го гледам.Пълна нелепица,много ме дразни.Гледах 2 серии и се отказах,много негативи,много реване,тюхкане и напълно разли4ни манталитети и приви4ки.Не мога. Crazy

Peace  Разгеле, една съмишленичка! И аз нещо не можах да се закрастя по него, дори и заради Седеф, щото иначе я харесвах

# 54
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И аз не успях Peaceтегавичък ми дойде,и доста безмислен.....но като се има предвид че и на Езел намирам кусури кво да кажа за другите филми Joy Joy Joy Joy Joy Joy

зизано, колко пакета имаш по план да покориш за следващата петилетка Joy Joy Joy Joy Joy Joy
не за друго ама да не ти се сгади душичке златна Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Пламка,гледам ти си на пангара Grinning
Добре,че дедо поп е добросърдечен Grinning

# 56
Кое е това момичееееееееееее?

# 57
Прилича ми на Бурчин(Азад)

# 58
  • КиТ
Е, чак сега се огледах у Бурак... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не му бех фенка...ама кат знаеш толко...търси ми сега хралупата. smile3533 smile3534 smile3534 smile3534

tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Аз не го крия по хралупи,щото му имам доверие,че теб нЕма да погледне Naughty Wink Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пламка,гледам ти си на пангара Grinning
Добре,че дедо поп е добросърдечен Grinning

Кво говориш,ние овършахме всички теми с Зизу,гоним се гоним и после се оправяме по скайп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

И на мен не ми хареса тоя двама завинаги,щото прочетох как ще свърши Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing,не ми се гледа 2 тъжен край Rolling Eyes

# 59
Прилича ми на Бурчин(Азад)

Емка,  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт