Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 68

• 34 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност това интервю е отдавна.Незнам защо са го публикували
с дата 06/07/2010г.Няма какво да допълня Peace

# 181
В такъв случай ще те черпя, Емка, готви се за края на месеца...  Peace

# 182
  • КиТ
В такъв случай ще те черпя, Емка, готви се за края на месеца...  Peace

Няква среща ли намирисвам  Thinking  Rolling Eyes  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Аз чакам,да кажете кога идвате към Варна и съм там!!! Wink Peace
Да не хукнете към София сега Crossing Arms

# 183
Бланче,някаква изненада готвиш,а? Laughing

# 184
  • In a strange romance
Привет, мили дами  Езелки!  Hug Hug Hug Hug HugИмам едно питане за 30 епизод. Защо онзи с кецовете уби приятеля на Омер от затвора, а след това и надзирателя (всъщност, него уби ли го)? Още не съм гледала 31, може би там става ясно. Thinking

# 185
mimi_b,не става ясно в 31-ви епизод.Аз имам само едно обяснение и то е,че кецът е ангела на смъртта.

# 186
Изненадите нямат край, да....  Joy Joy Joy Joy Joy Ще видим, ще видим...

А моето обяснение е, че кецът ликвидира всички свидетели, тоест хората, които биха могли да хвърлят свелина върху онези години в затвора, когато започва всичко... Друго, което ми хрумна още като гледах серията, е, че кецът така върви след Али, че накрая именно Али може да бъде обвинен в двете убийства... Даже си мислих, че това е по-вероятното, защото ако беше за ликвидиране на свидетели, то кецът би убил хората ПРЕДИ срещата им с Али, а не след това ...  А третият вариант е изобщо да няма обяснение, това все пак е дизи и не всички въпроси намират накрая отговор. Някои неща се правят само заради драматизма, а и имаше нужда да се позасили присъствието на кеца в тези серии докато нещата ескалират до сцената с приклещването на Езел и вуйчо. Така излезе, че кецът е по следите им, винаги на крачка зад тях, докато дойде моментът да се срещнат лице в лице.
Обаче да кажа, че съм гледала само до 31-ви, може после да става по-ясно, макар че доста се съмнявам за 2 серии да разплетат всички работи, дето ги забъркаха.

# 187
Кеца е победител в многобоя. Само ходи и трепа народа  Joy Joy Joy
Най-много се ядосах за Бахар... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 188
  • КиТ
Изненадите нямат край, да....  Joy Joy Joy Joy Joy Ще видим, ще видим...

Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Трябва някой и да трепи нали знаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Joy Joy Joy Joy Joy

# 189
Здравейте!  Hug Hug Hug

# 190
Кеца и на мен не ми е ясен,той освен да убива май-друго не може  newsm78

# 191
Той е супермен. Наръгват го после става и тръгва наново хАХХАхА  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
doh doh...Изненааааааааадааааа...едвам намерих темата!

# 193
doh doh...Изненааааааааадааааа...едвам намерих темата!
Като влезеш във форума,кликвай на "нови отговори на моите публикации"

# 194
  • КиТ
Смисъл,че темата е отишла на 2-ра страница Wink Peace......напоследък,често се случва понеже е лято Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт