Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 603
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
А аз се завърнах от едно гости при леля ми. Та горе-долу всички се събрахме, заредих се с положителни емоции, а дребния го оставих да погостува. Най-вероятно ще сменям лекаря, видях бебо- с 3 седмици напред  newsm78 даде ми за дата 23.09. Аз мислех, че вече ми личи, но като ме видя родата всички реагираха, че просто съм напълняла, но ако човек не знае не може да предположи, че сме двама.
Много се радвам, че и при вас новините са страхотни.  Hug

# 241
Да взема да се разпиша и аз!Май почти всички сме били в хоризонтално положение  Laughing
KASIOPEQ_21-страхотна люлка,мисля,че ще ти е от голяма полза Simple Smile
tini_pini-до сега не съм поръчвала по интернет и съм ,,за,, за обща поръчка,но съм малко суеверна и ще изчакам да почна 9месец  Wink
 Мъжът ми току що се върна от риболов  и са се уговорили с брат ми да ядем шараните в тях,така че ще си поиграя тази вечер с племенника ми/2год,/А моето момче по цял ден рита топка навън,хапва набързо и пак навън та до 9,20ч,че трябва и мачовете да се гледат...
Много  Heart Eyes и  Hug от мен!

# 242
Здравейте и от мен! Ние преди малко се прибрахме във Варна. Сега съм пуснала пералня и веднага да ви видя как сте Grinning
Ivdrag,кошарата я капарирахме в магазин Quality kids fashion. Не съм я избирала по каталог, имаше я налична и ми хареса. Може и други модели да имат, но в наличност имаха към 5 кошари най-много. Същия магазин го има и в Била на колхозния пазар.
Лека и спокойна вечер от мена на всички  bouquet

# 243
Привет и от мен!Днес ми е ден за шетане и домакинстване.Хванал ме е един мерак да експериментирам нови ястия и сега бъркам нещо едновременнуо на котлона и във фурната-ммм да не ви казвам как ухае...
До скоро! Peace

# 244
  • У дома
Здравейте и от нас!

Днес си направихме страхотна разходка баба, мама и внучка (и бебче), сдобих се със страхотни сандали.
А до преди малко с майка преглеждахме бебешките дрешки от каката и се учудих (бях забравила), че има много малко розови дрешки.
Оказа се, че си имаме всичко за първите месеци, че и за по-нататък, та откъм дрехи, одеялца и леки пеленки нищо няма да трябва да купувам (най-сладки са ми чорапченцата).
Остават едрите неща - кошара, количка, ваничка, шишета и помпа.

Сега отивам да простра и наготвя.
Моето мъжле от днес усилено жъне и ще се прибере доста късно.
Не съм ви чела назад, но после ще наваксам, дано новинките при всички са само хубави.
Много Heart Eyes и  Hug на всички.

# 245
Здравейте мамчета  Hug

След вчерашния преглед не ми се пишеше много-много... Първо, Димитров не искаше да ме гледа на ехо ( то ми свършиха безплатните вече), но аз предложих да си платя и "едвам го навих"  Mr. Green Каза, че бебчо си отговарял на седмиците ( а Марков каза, че вървим напред..), но колко тежи и колко е дълъг - такава информация нямам... После му казах, че по принцип е кротичък и че се обажда по 2-3 пъти дневно за кратко да се намести и да подритне, а той ми вика - "Ами да..Знаеш ли, че околоплодните ти води май са на минимума, но не е притеснително - тези неща се изменят  Shocked То сигурно затова не мърда много, че му е тесничко  Shocked  Shocked Да ме подсетиш следващия път да видя...." И нали се сещате как ме притесни... После за капак ми заяви, че някакво "стомахче" в главата на бебчо пък било на горната граница за размерите за седмицата, ама и това не било притеснително - да съм го подсетила и за него следващия път  ooooh! Много ме наплаши без да се усети, цяла вечер ми беше едно гадно..Нищо конкретно не ми каза, само някакви странни неща, които ги мисля..Но пък Никито днес си беше достатъчно активен и все едно ми викаше - супер съм си мамче  Heart Eyes

Следващия ми преглед е на 02ри август и незнам как ще издържа, но съм сигурна че всичко е ок, пък съм бясна, че човека дори не си направи труда да измери бебо колко е голям! Възможно ли е просто да е порастнал повечко и водите да намаляват???
За кг - + 9 съм и ми направи забележка, че не трябвало да се яде по повече от 400 гр диня на ден, че се пълнеело  Laughing Ей сега!

Оххх - сори за дългия пост  Blush

Димянии   Hug
Данитка - отчитай се по-честичко бре моме  Mr. Green

До скоро сладкишчетаа   bouquet

# 246
  • София
Ради,всичко ще е наред но ако толкова имаш притеснения напраи си една консултация с друг лекар за да си спокойна!  Hug
Аз този твоя лекар съм го чувала с една гадна история и като разбрах,че аз ще ходя при Иван Димитров настръхнах/това е моя лекар/но се оказа,че не е той!
По принцип водите не е хубаво нито да са много нито да са малко но наистина нещата се изменят!
Всичко ще е наред ще видиш! Hug

Позитив,аз също доста дрешоля изкарах от Райън като бодита,пижамки,ританки,блузки... и почти нямам сини и ще си ги износят девойките кое в къщи кое и за на вън под други дрешки и така! ОЧаква ни и голям пазар де няма как с две моми да не се напазарува здраво Mr. Green

м9м9,много е това 3 седмица напред не ти е изчислен термина правилно или?

Не до сега няхме на вън но признавам си вече ми е мнопго тежко и едвам издържам и час макар седяща на пейка! ooooh!

# 247
Radi, не се притеснявай, ще видиш, че всичко ще е наред с бебчо.
Ама тези лекари не ги разбирам, аз имам чувството, че като си платиш и ти обръщат повече внимание, ти сега казваш, че едвам си го навила за ехограф. И от къде накъде да го подсещаш, да си води документация.
А за килата, на диета ли да минем сега? Абе ужасссс
Аз не се тъпча, ям си съвсем нормално, но въпреки това си качвам.

# 248
  • София
И аз си хапвам толкова колкото ми е сладко Simple Smile
Ми няма да седя гладна я! Crossing Arms

# 249
  • У дома
Ох, наготвих, прибрах и ви изчетох и хвърлям по едно око и ухо на филма по БТВ, голям смях в началото, когато искаха да му слагат на бебето памшерси за възрастни,  hahaha така се смях.

Мами, с по-малки бебчета, какъв прах за пране и омекотител използвате за бебешките дрехи, преди съм купувала на Тео бебе, да няма нещо по-ново, че аз отдавна пера дрехите на Карина с нашия прах и не ги отделям.

Аз съм на преглед в петък и моите видеозони свършиха и доки ми каза следващия път да си платя на касата, ами не сме се виждали с бебчо от Април #Crazy
И как се е наместил сега, само в тоалетната вися, все си мисля, че ми се ходи, явно ми притиска пикочния мехур, а усещам от време на време и някакво гъделичкане ниско долу.

# 250
  • София
Позитив,аз пера от 3 г. насам само с Сано Максима както и омекотителя на същата фирма и съм страшно доволна!  Peace
Рядко ми се е случвало да изпозлвам  друг продукт и то е било само Персил Сензитив  Peace дори и нашите дрехи си пера с него!  Hug

# 251
от сано и аз сьм доволна! а омекотителите им миришат страхотно  Crazy обаче в праха на сано има фосфати, ензими и още нещо /не си спомням какво точно беше  Mr. Green/, което не се препорьчва за новородени.

ето няколко био праха, има и още в нета  Peace
http://www.bioslunceluna.com/shop/prah-za-prane-komfort-za-chuvs … -sodasan-bio.html

http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/accessories/po … on-tots-bots.html

http://family-bg.com/prX_1630.htm

# 252
  • София
Не знам какво има в Сано но до сега не съм чула някой да се оплаче от него   Rolling Eyesс някакъв проблем  и не смятам да се плаша  Peace ще си перем за сега с него пък.....знае ли човек не знае ли се  Laughing

Аз отивам да оправям малкия да спинка и след това едно душче и ще се паркирам и аз ,че много ми тежи пупата!

# 253
  • У дома
От омекотителя на Сано съм супер доволна, но не съм обръщала внимание, че има и прах за пране. Благодаря ви, момичета.
Лека нощ от нас, лягам, че снощи хич не можах да спя, дано тази вечер е по-добре  Hug

# 254
Здравейте мамета Hug.
Аз днес голямо обикаляне с малката от 10.30 до 14.30 пълна програма за нея- бънджи, лодки и други игри, нали бях на работа миналата седмица, та сега наваксвахме Simple Smile и чак към 15 се прибрахме. Маслех че ще съм скапана сега ,но не ...добре се чувствам...пу,пу Simple Smile , а предните вечери все бях зле - беше ми едни тежко,подуто ,гадно...,болеше ме кръста доста, явно работата вече не ми се отразява добре Simple Smile, така че стига толкова, по малко ако се наложи може, но не и за цяла седмица .
Ради, мила, не се стряскай, той този твоя доктор ...направоо...нямам думи, добре си е бебко, спкойно Hug!
Димяни, мила, ще се възползвам от отзивчивостта ти и ще ти пусна на лични какво съм харесала ,ако решиш да поръчваш да се включа  Hug, че май само аз досега не съм тествала този Ларедут, а всички май сте доволни от нещата   bouquet
Айде лека нощ и до утре мамета и бебковци Hug smile3524

Общи условия

Активация на акаунт