Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 28 050
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!
Арим, много хубаво кафенцее, а нали не си забравила, че чакаме снимки на подаръците Wink
Съни, паси се, момиче! От както си сама не си се спряла, тя работата няма да избяга!
Оле, дано минат тия контракции, и аз от няколко дни пак имам, та мисля направо да си почвам магнезия.

За прането-сега пера с персил течен за цветно и съм мноого доволна! Може би за бебчо ще взема сензитивчето. А за отделното пране на дрешки мисля, че 6-7м. са достатъчни? Или трябва повече време?

Хубава и усмихната неделя, момичета! bouquet

# 271
Здравейте и от мен!
Като видях кафенцето на Мирчето, така ми се допи - след малко ще си направя )))
Бобченка, тази количка много ми хареса (като изключим черният цвят), както и колелата ми харесват, струва ми се, че е много стабилна, но аз нали не разбирам, вие ще кажете дали е добра. Аз много искам да е стабилна количката, все пак бебчета ще са есенни и зимни )))
Хубаво е, че коментирате праховете за пране за неопитните майки ))) Знам също, че дрешките на бебчетата се гладят всичките, но има нещо, което ми се върти в главата и не мога да си спомня дали е така, бельото например обличате ли го наобратно, етикетите да са навън, а не да дразнят кожата - незнам защо си го помислих това, или съм видяла някое бебе така или някой ми е казал, изобщо не си спомням )))
А етикетите режете ли ги, аз например на собствените си дрехи махам всички, защото ме дразнят.
Приятен ден на всички  Hug

# 272
  • У дома
Здравейте от нас!

На този ден преди 7 години сключихме брак с моето мъжле, иначе от 12 години сме заедно. Ето и една виртуална почерпка (дано ми излялат картинките)

Хубав ден на всички, плажчета, разходчици.
Моята принцеска отиде на рожден ден на едно съседче, та сега съм сама и ще се опитам да пусна прахосмукачка.
 Heart Eyes Hug

# 273
     Здравейте мамита.Днес се събудих в добро настроение гледам и времето що годе е хубаво.Надявам се и деня ни да е хубав.
 Гледам че има напредък са софийската среща .Да разберам ли че остава 10.07 или ще изчакаме още малко.
 Утре сме на доктор и вече нямам търпение да си легна и да стана да видя госпожицата ни.Знам че всичко е наред и няма за какво да се притеснявам но ми е мъчно вече за малката.Не сме я виждали месец.
  За сега от мене чао.Пожелавам на всички ви хубав и усмихнад ден.Изпълнен с много положителни емоции и преживявания
Аз се надявам да отидем някаде близо до Сф с тати малко на разходка че с тоя ремонт почивка на море няма да има ама поне е така разходки от време на време

# 274
Не можах да изчета всичко, след малко се заемам с това.
Ние от три дни у нас се борим с летен вирус, първо малката, после аз и сега и баткото се включи, направо вече не знам на кой свят съм от безсъние, но май вече започнахме да го преодоляваме Praynig
Иначе преди да се натръшкаме си изкарахме добре, нали майка беше тук, походих на плаж , кино, кръчмичка  Sunglasses и после всичко ми излезе през носа ама поне преди това се разнообразих.
Позитив честито, още много щастливи години ви желая Hug
И ние на 12.07. имаме годишнина - 13 години, сега мъдря подарък.

# 275
Ради, всичко ще е наред, мила, не се притеснявай излишно. Понякога лекарите не мислят много, много какво говорят и как това влияе на психиката ни. Моят доки пък много мълчи, дума не мога да му обеля. Затова ходя и при една млада лекарка, доста приказлива, която ми обяснява всичко подробно без излишно да ме притеснява.
За контракциите - и мен ме мъчат ужасно. Едно стягане и тежест усещам,  а понякога са доста в рамките на час. Чудя се и аз дали да не пия магнезий. Имам рецептата и може би е най-добре да пия. Той трябва ли да се пие всеки ден или може да се пие и само, когато имаш контракции?
Ох, ние с моя любим изкарахме една страхотна седмица заедно. Много хубаво ни беше, жалко, че понеделник съм на работа.
За килограмите, аз също съм качила доста - 9 кг. Забременях 56 кг., а сега съм 65 кг. Rolling Eyes
Ще се осмеля да пусна снимка по бански в албумчето.  Sunglasses Приятен ден от мен!
Забравих да кажа, че диня ям до насита. Много повече от 400 грама на ден.

# 276
Pozitive, честото ! Пожелавам ви още много дълги и щастливи години семеен живот!

# 277
Може ли някой да ми изпрати паролата за албума на лични, че съм я загубила някъде!!! ooooh!

# 278
  • София
Може ли някой да ми изпрати паролата за албума на лични, че съм я загубила някъде!!! ooooh!
Пуснах ти на лични  Hug

Pozitive, честита годишнина мила   bouquet Много щастие, здраве и пътечка от цветя  Heart Eyes Прекрасна почерпка, цяла нощ не се спала, за да ни почерпиш  Mr. Green Това първото вече приготвих, но в безалкохолен вариант - направих си лимонада с изцедени лимони, мед и вода  Simple Smile

# 279
  • София
Позитив, имай милост! hahaha Честита ви годишнина и още мнооого все по-хубави Hug

Скорпионче аз на първите дрешки изрязах етикетите. После съжалих че съм си играла. Ако искаш може да махнеш само на някои дрешки, които са по-груби, пък другите като ги облечете ще видиш - може да няма нужда. Наобратно не ми е хрумвало да обличам, пък и кое бельо newsm78 А и етикетите и на бодитата и на ританките се падат най-често върху памперса..

Ама вие сериозни ли сте че от динята се пълнее Shocked

Прала съм с Тео бебе 3 кутии от малките използвах и спрях. Мислех след 4тия месец още да спра, но те стигнаха до към 6тия за моя най-огромна изненада (да не съм се объркала нещо и да сме купили втори три newsm78 ) Тогава пуснах няколко дрешки с нашите и с наш прах и след като нямаше реакция започнах да си пера така.

Ноел, попринцип магнезият се натрупва и се пие профилактично, а не при нужда.

# 280
Здравейте,мамчета!
Pozitive,много любов и сладки дечица!
GK,скорошно оздравяване.А ти как се лекуваш от тази гадост?Малката ти е много сладка и наистина имат голяма прилика с баткото.
Ради,по-добре отиди на преглед при друг лекар,че да се успокоиш.
Я,да взема и аз да се оплача..
Снощи си легнах в 00.30ч /преди това пих магнезий/и в 3.20ч човечето реши да подскача,след това кракът ми се схвана,после не можах да заспя и така до 6,30ч. SickС две думи кофти нощ!
Е,стига съм мрънкала,ами да сменя малко темата-има ли някоя мама,която да е съчетала синьо и оранжево за детска /бебешка/стая,че нещо тези цветове ми се въртят в главата newsm78
Усмихнат ден на всички!

# 281
Здравейте,
Ради не се шашкай , по-добре отиди да те вииди и друг лекар.
Pozitive честита годишнина , много любов и дълго семейно щастие   bouquet
Тини и аз съм навита за поръчка от Ларедут , ама още е рано . По нататък мисля да започвам с покупките.
Ninavn аз ходих в магазина който е до Била на пазара , няма голям избор на кошари. и къде ходи ?
Варненки някой знае ли магазин за килими по-евтинички във Варна?

# 282
здравейте,

аз съм като разбита днес. будя се всяка нощ, но снощи беше.... в 2,30 скочих в 3,30 ванеса стана да ме търси, легнахме и започна да се чеши под мишниците (намазала се с ролката против изпотяване на баща си) почнахме да се мием  да я мажа с кремче да мине сърбежа. към 4 легнахме, а тя иска да ми държи ръката и така изкарах до 5,30 когато тотално се разсъних, а тя заспа и отидох да готвя за да може сутринта да съм готова и да можем да излезем на разходка, а не тепърва да готвя. в 9 обаче вече бях труп и ги изритах с филип навън за да си почина аз.

чета оплаквате се от контракции. аз имах много проблеми с тях пиех по 6 магерота на ден и много лежане (резултат 11 качени кг без много да съм яла Sad ) сега откакто съм в пловдив наблягам на фрешове (в метро има много хубави портокали за фреш по 79ст. за килограм) задължително 1 в седмицата риба, а понякога и 2 пъти и всеки ден орехи, бадеми и лешници (яките са мазни, но са с полезни мазнини от които има нужда организма и са богати на магнезии , желязо и витамини от Б групата) пия и когато се сетя по 1 капсула зелена енергия. резултата е , че вече нямам контракции, а ходя по няколко часа на ден и хемоглобина също се е качил, а не пия нито желязо нито магнезии успях с полезни храни да си поддържам баланса в организма и съм много доволна. също вече не качвам кг Simple Smile хапвам си както преди, но се движа по много и резултата е налице.

# 283
Диянче мерси за пожеланията, относно цветовете на мен много ми харесва синьо и оранжево и синьо и жълто също, нашата детска стая е в синьо и жълто.
Цвети много килими има срещу метро, но не съм сравнявала цени.
За обща поръчка и аз съм навита, но и аз мисля от август да започвам, първо трябва да видя какво имам и какво ще ми трябва(няма да е много)
Относно праховете, до 1г. перях с Тео бебе, сега вече с нашия, но още  пера отделно - на малката изцяло, а на баткото отделям само бельото, като гледам май докато не го оженим все така ще е Mr. Green страх ме е от пустите гъбички

# 284
Като се роди Симона изгладихме всички дрешки първия път след като ги купихме и изпрахме и приключих с гладенето  Mr. Green Повече дрехи не съм гладила. По същия начин процедирах и със стерилизирането. като купехме шише или биба нови, ги стерилизирахме първия път и от там на татък не.
Етикети не съм махала никога. Ако има дрешки с отпечатан етикет, предпочитам, но и да не е, никога не съм рязала. Или сме попаднали на детет с не претенциозна кожа, или максимата "колкото повече го пазиш, толкова повече се изнежва" е вярна, защото проблеми не сме имали нито с етикетите, нито с не-гладенето.

От както навърши Симона 8-9 месеца, перем всичко заедно и наше и нейно с тайд.

Общи условия

Активация на акаунт