Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 28 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добро утро!

ГК,още е в кувиьоз не е при мама тати но се надявам скоро и това да се случи!  Praynig

Смехоранче,ти пък снимки то не съм си правила нищо кой знае какво  Grinningсешоарче,леко ме филира,че ми е много гъста косата и боя! Hug

# 496
Добро утро и от мен!
B_dbk,много приятно посрещане сега имам чувството ,че денят ми ще е чудесен!Дано е така и не само моя ,а на всички вас  Hug
Тини,много кофти история,но лекуващата все ще намери начин да те оправи/едва ли не е имала бременни пациентки/.
Олето,тъкмо си мислих да предлагам срещичка тази седмица,че и ти да можеш да се включиш,пък то....Нищо ,друг път.
Зеленоочка,количката е супер.Но аз ще ползвам от племенника ми/май е Кенгуру/.Снаха ми каза,че е много удобна,пък то на харизан кон зъбите не се гледат Wink
Приятен ден и много положителни емоции!Отивам да правя банички,после по задачи и пак ще се върна при вас. Simple Smile

# 497
  • София
Добро утро
днес съм се успала, май  ooooh! Сънувах нещо приятно, но не се спомням  Mr. Green
B_dbk, мерси за кафенцето и закуската  Hug

Ааа, това масажче и нас ни заинтригува и ще се случиииииии  Joy
Успех на тези, които са на прегледи днес!
Лека работа на работещите и не се преуморявайте  Hug
А на нас - почиващите прохладен и слънчев ден!
Днес трябва да отида при личния лекар за направление за преизбор на АГ, че лекарката ми в Токуда се разболя и няма да се върне на работа докато родя и сега ще съм при друга.
Ставам да си взема сутрешното душче, после ще метна в тавата едно пайче с праскови (че го отлагам от няколко дена вече), после и нещо за обяд и хукваме с милото за количка.
Чао сладурки, до по-късно  Heart Eyes

# 498
  • София
Ооооо Мирче,пайче а  Party Mr. Green
ДА вземеш да ми оставиш и на мен едно парче  bowuu Blush
Весело и приятно моткане по магазините! Hug

# 499
Доброоо Утро мацки Simple Smile

Желая ви успешен и хубав ден Simple Smile

Ние след мъничко ще се оправяме да излизаме навън,че то с тази мойта калпазанка вкъщи седи ли се  ooooh!

# 500
Хубав ден и от мен.
Тръгвам на работа и оттам ще ви нагледам по-късно. Аз си мислех, че като сме без малката ще имам време да си почина, да пооправя къщата, а то стана повече бачкане, че нали си нямаме други грижи  ooooh!. От утре почват едни безкрайни интервюта, че ще назначаваме нови хора.    
П.С. Погледнах си лентичката. От днес започва обратното броене на оставащите дни  Simple Smile

# 501
  • София
И ние се оправяме за разходка Simple Smile

# 502
Момичета  срамните ми устни са подпухнали/уголемени/, имам малък сърбеж, но няма течение. Тези дни ще посетя моята лекарка,мислех в понеделник, но от 2 дни съм така и се притеснявам, та ако нещо още утре да отскоча. На вас случвало ли ви се е?

# 503
Здравейте  Hug,

Аз нещо съм изстинала, носа ми тече, а пък преди два дни ме заболя корема и имах малко разстройство.  Cry Вероятно е летен вирус, дъщеря ми също вчера я боля коремче и имаше разстройство. Обаче аз нещо се притесних, да не е токсоплазмоза, тъй като преди това хапнах малко шпек Перелик... На етикета пишеше , че е пушено месо, но не зная дали се обработва и по друг начин термично преди това... по принцип много рядко ям шпек или луканка, яйцата ги пържа или варя, когато станат твърди, млякото също го варя по много.. Нямам контакти с котки, само този салам ме притеснява.  Praynig

# 504
АРИМЧЕ-мн гадно че трябва да сменяш АГто Simple Smile Приятна разходка из магазините и после да снимаш покупките
ЦВЕТИ-да ти кажа честно , на мен като ми изчистиха зъбният камък, като че ли ми се разраниха венците-преди си ми бяха по-добре.Сега от време на време прокървъват като си мия зъбите, но не е кошмарно(Аз ползвам Лакалут и съм доволна ).
А за зъбчето , мн се надявам да издържа без да ми правят нищо докато родя, ама е мн дразнещо-едно такова ми дращи по езика.А за микрото - щом е ОК няма от какво да се притесняваш според мен.
ДИАНЧЕ- я хвърли по една баничка , не се скръндзи Simple Smile
ОЛЕТО- ееее мн гадно , за кога се отлага почивката???Поне важните неща си свършила
Аз за тоя масаж нещо не съм разбрала явно, мислех че се прави от външната страна - ама че съм шматка
Приятна разходка на всички-че май бая сте днес дето ще се шматкате Hug

# 505
Добро утро на всички!
Ние пак сме на работа, мислех, че хората ще намелеят през лятото, но съм грешала!
Масажчето много ме заинтригува, но си нямах работа и споделих с душкото ми и сега той през 5 минути само предлага да пристъпваме към процедурата.  Embarassed
Мъничкият доста ме подритва и много се вълнува като чуе гласа на баща си, не съм вярвала, че толкова ще му влияе.
Успех на всички, които са на прегледи днес.
Лек ден!

# 506
Добро утро!
Калинче,браво все такива добри новини да чуваш и да родиш както желаеш!
Аз за нормално раждане повече не ща и да чуя ... Tired

Милла,за коланите след раждане -тези на Чико ги има в големите бебешки магазини,навсякъде ,но е малко трудно да се определи размера предварително ,а са 70лв.Има и на мн други фирми ,аз ще се поогледам за някоя др фирма да си взема,че и от аптеки чувам купуват и доста по -евтини.Поразгледай преди да вземеш,иначе колан си трябва !

Вчера моята бебка хич не ме риташе,направо се изприщих,защото в последно време е мн активна.Та чак като си легнах започна със силните движения и баща й се радваше с ръка на корема ми.Та защо така, спала ли е цял ден newsm78,не съм била в движение ...Вчера бях на плажче,да ви кажа мн съм доволна от банския за бременни ,дето покрива корема, като е мокър банския и държи едно хладничко... Blush

На тези ,които заминават на море-приятна почивка и да се пазите.На мен ми липсва чужбинска почивка ,всяка година пътуваме ,ама сега няма как,миналата година по това време бяхме  в Англия и Шотландия на обиколен тур 10дена,носехме само дълги ръкави ,а то жегааааа.Тази година ще обикаляме по черноморието!
Хубав ден на всички!

# 507
  • София
Облаче,според мен е вирусче не се притеснявай но все пак ако толкова те е страх се консултирай с лекар!  Hugно няма ищо сериозно не се притеснявай! Hug

М9м9,не ми се е случвало подобно нещо но иначе вече си седи подпухнала определено  Blush LaughingДАно няма нищо сериозно! Praynig Hug

# 508
Добро утро мамчета!

mama - Smehorana  Hug От 17:45 съм на преглед, а за доктор ми препоръчаха Чалманов ( май) в Шейново, но още не сме се свързали с него... Към края на седмицата ще имам повече инфо Wink

♥Димяни ♥ - само сешоарче, ама метни някоя снимчица дее  Grinning
Тини - уффф много кофти това със зъба! Дано не те боли и да ти го оправи, а не да го вади...Малкия дърпа здраво от мама  Flutter
Бебзз - какво стана с документите за магистъра???
Евче - щом са ти казали, че е нормално да е ниско плацентата сега, значи не се притеснявай  Peace Ще се вдигне, къде ще ходи  Laughing

Данитка -  Hug Приятна разходка
Хейли - кой не ти дава да си вземеш кученце душице???

Оххх исках да кажа и питам още нещо, но ми "изкочи" от главата  Mr. Green Отивам да метна едно постно грахче за вечеря да е готово и после съм тук...ще чета  Tired

Цункиии

# 509
♥Димяни ♥, дано..  Confused  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт