True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Зиз няма проблем след 17.30 съм фрии Simple Smile пък и гаджето е у сесия така, че тея дни не съм заетка Simple Smile

и зареждам дефрибилаторите, че Цец е решила да довършва Катето Simple Smile

# 196

Ухаааааааааа  newsm53 newsm03 smile3544

Като мари... нидей лъжи това нещо със салати не се прави  Thinking нещо си ни пързулнала за диетката.

# 197
То, салати, салати, ама... и на вълчето ехо може да му викаш салата  Mr. Green Ката да си каже  Whistling

# 198
Айде, да не остане някой пренебрегнат едно ВИДЕО С РАЙЪН

Приятни сънища!  Hug

# 199
  • Срещу планината:)
Едно *хлъц*  -горещоооо -  съвсем естетски гледам на вълчо,нали се подразбира  smile3519

# 200
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

# 201
Добро утро!

smile3544

Уоми
, би! Как ще е само от салатки тоз дувар, би?! Не става само с яденеее  Blush Тренинг му е майката. Коремна преса - сядам на крачищата с купичка с марулки, Вълчо се надига - муш едно листенце в муцунката и пак си полягва. После пак се надига - муш още едно листенцееее .... и тъй сме градили дувар  Heart Eyes

Ех, че ми липсвахте  Hug

Хахахаха, Райан колоездил, би! Юхууу, трябва да му звънкам да направим една кушия с колелетата. Ма тая де се кукна да се вози - що не му седна на ... рамката, би?!  Laughing

# 202
  • гр.София-Красна поляна
Като мър,дека одиш вчера цял ден би? Thinking
Да не си била за калипетрански кайсий,а? hahaha hahaha hahaha

# 203
 hahaha Нищо калипетренско на ща у нас вече  Crossing Arms
Ходих на гости на едно другарче във Врна, с което деляхме една квартира. Припомнихме си студентския живот, ееееххххх  Crazy Като се върнахме се тръшнахме да гледаме кинце с милото. Така и така знаех, че няма да има епизодче, та....

# 204
Дубрютру!

Като, и ти на нас ни липсва вчера   bouquet

Коремна преса - марулка, коремна преса - марулка, викаш, а?  hahaha

# 205
Kату ако е немало и някой пръст към марулкаТА шъ мъ извиняваш ама не ти вярвам  Crazy

Ето един Ерик за Трайкова / без П/

Всички  останали http://thevampireclub.wordpress.com/2010/07/05/true-blood-nuevas … -la-3a-temporada/

# 206
ДУ(доброутро Laughing)
Мацки как сте бии, аз не можах тия дни да се логна, защото Калочне ми беше малко болничко, ама сега съм на линия Grinning

# 207
Оу, Демси! Добре ли е вече младежа?

# 208
Оу, Демси! Добре ли е вече младежа?
Уж, мерси че попита.
Я да ви споделя нещо смешно.
Абе ходя си аз да бягам почти всяка вечер у парка, и си нахлупвам една шапка на кратуната за удобство, и гледам аз все ме зяпат мъжете и си викам, еййй бравос, Убава съм Flutter Вдига ми се самочувстивето и тонуса. Викам на мъжа ми - да  знаеш явно още хващам окото на мъжете, много ме зяпат у парка в кратуната(майтапя го), а той - ами как няма да те зяпат като съм ти дал да сложиш шапка - уникат с автографа на Шумахер. Бутикова е - вика, и струва 50 евро..... В главата ли те зяпат - пита ме той, и аз му викам - ами, да и той - ами това зяпат.....И верно огледах го мъжурята дет' ме зяпат, все у шапката киризят, ама аз нали съм си недоскиф и си мисля, че на мен се любуват..... hahaha hahaha

# 209
 Joy Joy Joy Е, бива ли мъж ти така да ти подрязва крилцата на суетата!

Общи условия

Активация на акаунт