True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Най хубава беше сцената между Джейкъб и Едуард.....защото Рабита спеше у палатката и нямаше как о..ре пейзажа, като си отвори устата и направи скръбната мутра Twisted Evil
Тейлъре много добър актьор дано има бъдеще в киното, Ками споделям мнението ти, че Роб хич не ми тийнеджурее вече.

Я стига бе! Кому е нужно да тийнейджурее!  Crossing Arms Ама ха! Той расте, героя, де.  Joy Тейлър също вече не тийнейджурее, много зряло играе момчето.

Мани, бе, Цеце, добре, че не дойде, сигурно щеше да охилиш целия филм  Mr. Green

# 406
Аз само да се похваля успях да прочета "Клуба на мъртвеца"
На моменти се смях на глас толкова, че моя ме гледаше с притеснение Simple Smile
Ето един любим момент :

Суки преди да излезе облечена и наконтена за Клуба

"Баба ми би се хвърлила по корем върху прага, за да ми попречи да изляза в такъв вид!"
Хахах и един прекрасен комплимент от вълчо :
"Изглеждаш слюнкоотделящо"

Незнам дали така е в оригинал ама превода ми хареса   Joy Joy Joy

И още един велик диалог тук репликата е на ЕРИК :
"Едър кестенява мъж и един рус мъж, придружавани от млада блондинка с хубави цици.
Ръката на Ерик направи толкова бързо движение, че дори не успях да го забележа. Нямаше и да разбера, че  е помръднал
ако не беше кръвта по лицето на СОНИ.
- Говориш за бъдещата ми любовница, така, че внимавай какво приказваш!"
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама колко е сигурен само Simple Smile направо ме убиват двамата Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 21:46 от WomanitKa

# 407
  • Срещу планината:)
Ах филма беше прекрасен

# 408
Ах филма беше прекрасен

Sunglasses

Уоми, наистина е страшно забавна книгата.  Grinning

# 409
  • гр.София-Красна поляна
У би,ма утре имаме серия биии. newsm44

# 410
Има...има..тегля..тегля Mr. Green

Гледам гледам....майкоооо

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 07:32 от Kameliya

# 411
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Айдееее,на топлата серия молииим. Mr. Green
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=227479&hit=1

# 412
добро утро бии,
дю, само като те чух как въздишаш и ми стана едно умилително, почти забравих за о..ната игра на Рабита Laughing
има серия, ихуу, обаче кака ви е с така болка в коляното, че едва върви, пусто слабеене, през носа ми излезе, вчера цял ден се притеснявах че ще изляза от форма и нема да мога да бягам. радостната новина е че всичките ми панталони ми висят, сега пак ще ходя да ги свиват, само дето пустото коляно ще ме сцепи Close

# 413
  • София
  Тегля я, но кога се очакват и субтитрите да излязат?

# 414
Добро утро! Аз изтеглих, сега записвам, заедно с Портичките, и сядам да гледам.  Mr. Green

Тегля я, но кога се очакват и субтитрите да излязат?

В най-добрия случай довечера...

Деми, внимавай, бе, човеко, ще вземеш да се увредиш за едното слабеене.  Hug

# 415
  • гр.София-Красна поляна
Абе Деми,на къде повече ще слабееш бре? Thinking

# 416
Здравейте!
Гледай новата серия! ББ: Според мен Ерик и кралицата ще се измъкнат от магистрата. Тъй като в книгата те нямат такива проблеми. Изненадах се, че Бил толкова лесно ги предаде, защото много добре знае какви ще бъдат последиците за тях. Разбирам, че остана в Мисисипи за да защити Суки, но  краля на Мисисипи нямаше представа за кръвта.......Вярно, че сега трябва да очернят Бил, но за мен лично си беше изненада.....Смятам обаче, че Суки ще помогне на Ерик. Според мен тя ще му каже че кралят на Мисисипи стои зад върколаците и Ерик ще го натопи пред магистрата, един вид че го изнудва да продава кръвта като държи Бил! От спомените на Ерик става ясно, че вампирите отдавна търсят върколаците, които пият кръв, и залавянето на господаря им ще е голямо преимущество за Ерик! Така вместо да предаде Софи Ан, ще прецака Ръсел. В книгата Ерик също се нуждае от помощта на Суки, но се страхува от Кралицата, накрая все пак нещата са благоприятни за него. В сериала историята е друга, но според мен това е най-логичното развитие.
Това все пак са само моите предположения!

# 417
А въй въй въй въййййй!  Thinking Трусно за вярване, но става все по-добър сериала.

Аз не искам нищо да предполагам, засега само се наслаждавам  Mr. Green

# 418
  • гр.София-Красна поляна
Абе защо така тука от известно време сме много неактивни бре? newsm78
Е и Ката я няма... Thinking
Трайкито отиде при свекито та се невиде.

Цирка вече има спирка. Mr. Green

# 419
Граучи и моята мисъл върви на там....Дано сме прави Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт