True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
А, Анка хич не е хилава, хич, ячка е, всичко си има (освен гърди, ма нищо, де).

Анче, Анче... да ти имам ролята, да ти имам.  Mr. Green Ух, как й завидях  Blush

# 436

Анче, Анче... да ти имам ролята, да ти имам.  Mr. Green Ух, как й завидях  Blush

hahaha

# 437

hahaha hahaha hahaha smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ми как да не й завиди човек - все левенти я опрашват. Скоро Ерик после Алцидчо Simple Smile
Изобщо няма спирка.

# 438
  • София
  Определено е много забавно във вашата темичка  Heart Eyes

# 439
  Определено е много забавно във вашата темичка  Heart Eyes

Mr. Green Имай предвид, че в момента сме в необяснимо затишие...   bouquet

Айде да излизат субтитрите и да гледате, че да коментираме, макар че няма кой знае кво да се коментира,, освен 'ах' и 'ох', както видяхме Grinning

# 440
Въх, субтитрите до 2-3 дни щели да са ОК  Shocked Гаси диетата дето ще я държа, би. От 27.06 съм без Вълчан  Crossing Arms

# 441
Въх, субтитрите до 2-3 дни щели да са ОК  Shocked Гаси диетата дето ще я държа, би. От 27.06 съм без Вълчан  Crossing Arms

Ух кату в книгата Вълчан много забавен мър Simple Smile
Много добре го описват ... Simple Smile А верно това със родилния белек на бута ме зарадва много и много се смях Simple Smile

# 442
Белега да не го е имало и във филма...да не съм го видяла...
Ама кажете-не започнаха ли да се държат като в книгата-Ерик -същия...Алсид и той,за върколаците да не говорим...краля...Пам..
Франклин само е друг.
Бил и той...само дето не се виждат много ясно щенията за секс на Суки ,както е в книгата...

# 443
Въх, субтитрите до 2-3 дни щели да са ОК Shocked Гаси диетата дето ще я държа, би. От 27.06 съм без Вълчан  Crossing Arms

Eee, прекаляват вече!  Crossing Arms

Това с родилния белег на Алсидко аз поне не го чух в епизода, ама съм си глуха и хич не чувам Алсид точно като "говори" на Суки с мислите си. Много ме е яд, за което. Sad

Ками, май наистина има нещо такова. Ерик започва да показва емоции, Алсид е 1:1 направо! Бил обаче не, то си има бая разлика между литературния Бил и филмовия...

# 444
  • София
  Тъй като съм нова, простете въпросчето, но за коя книга става въпрос?  Embarassed
  Вече обмислям да гледам серията и без субтитри...

# 445
Ами има разлика в книгата Бил направо си е мислел да зареже Суки заради Лорена. Не че го отвличат той отива при нея. Прави секс с нея защото го иска и си мисли да се раздели със Суки. Но Лорена го предава и така... Докато във филма той е с Лорена за да предпази Суки  newsm78 макар че не разбрах как точно това ще спаси Суки ама ...
А за бялото Simple Smile може би пак го прави заради Суки .. Ако Ерик изчезне от пейзажа Суки ще е свободна от вампири Simple Smile А знаем, че Ерик само дебне как да я гепне и да я е..е:) Ама повече като гледам сега само разсъждавам по вашите писанки хахаах Simple Smile

# 446
Млъкни, Уомо, и в книгата го поотвлякоха Бил  Mr. Green (или аз съвсем не съм внимавала, което е много възможно, разбира се)

Е, как ще я спаси, изгледай отново първите три епизода и ще видиш какво има предвид той с действията си, засега. После ще видим....

Тъй като съм нова, простете въпросчето, но за коя книга става въпрос?  Embarassed
  Вече обмислям да гледам серията и без субтитри...

За третата книга говорим, Aila. Нали знаеш, че сериалът е правен по поредицата книги на Шарлейн Харис? Ако не знаеш, вече ще знаеш  Grinning

# 447
Аз внимавах като четях бе Simple Smile
И субтитрите са готови. Преглеждат ги за грешки и ще ги пуснат. Simple Smile

Да гледала съм ги ... Казва че любовта носи само болка и затова ще мине към Мисисипи, но какво му казва Лорена:
- Би направил всичко за да защитиш / тука не се сещам за думата/
И той й каза, че тя го е научила че връзка като тази между вампир и човек носи само мъка на двамата.
Пак ще гледам обаче може аз да бъркам.
В книгата го поотвлякоха мила, но той отиде при Лорена и се обади на Пам да й каже че се връща а не на СУки и смяташе да я зареже Сука.
После обаче го отмъкнаха и Лорена помогна.  Twisted Evil Аз шъ гледам пак филма а ти марш пак на книгата.  Whistling

# 448

Супер, айде гледайте, че след малко ще почна да си говоря сама  hahaha

# 449
  • гр.София-Красна поляна

Супер, айде гледайте, че след малко ще почна да си говоря сама  hahaha
hahaha hahaha hahaha
Ма има ли субтитри вече би? newsm78
Въх, субтитрите до 2-3 дни щели да са ОК  Shocked Гаси диетата дето ще я държа, би. От 27.06 съм без Вълчан  Crossing Arms
Айде сега Като да видиш на Вълчан беше ли му убаво на диета.
Ся ти се връща да знайш. hahaha

Пуци,ский кво намерих в коментарите за ИК.
,,Едуард не може да лети. ,,
 hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 19:42 от zisska

Общи условия

Активация на акаунт