True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Ама тая Деби е много тъпа  бе. Обаче не разбрах как върколаците се преобразиха заедно. Много ми хареса края как тримата, Лорена, кралят и Бил пият кръвта на стриптизьорката. За момент си помислих че Бил ще отиде да види Суки ама после като видях как настървено нападна стриптизьорката. Ерик страшно много ми хареса в тази серия.

# 466
Във филма хубаво поведоха сюжета към отвличане на Бил и проблема с ви-то.В книгата така и не обясниха,защо Бил се е увлякъл пак по Лорена и защо после тя го е предала,както и тази история със задачата на бил беше тъпа.
Върколаците се преобразиха,защото е пълнолуние,а пиенето на Ви може да е било катализатор...
Ама как Алсид не предвиди това?
А сцената с Ерик и Суки,където той сънува....

Ще гледам пак със субс.

# 467
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Ади на кафетооо.

Много ми хареса серията би,нямам думи,ох. Crazy

# 468
Дубрютру!

Ками, Алсид за толкова други неща имаше да мисли, милия, че сигурно е забравил за пълнолунието. Мен пък и сестра му страшно ме изкефи  Mr. Green

# 469
  • гр.София-Красна поляна
С.- Всички ли вампири могат да летят?
Е.- Всички ли хора могат  да пеят?

hahaha hahaha hahaha

# 470
С.- Всички ли вампири могат да летят?
Е.- Всички ли хора могат  да пеят?

hahaha hahaha hahaha

Joy Велико, да.

# 471
  • гр.София-Красна поляна
Обаче до колкото разбрах краля си пои върколаците с Ви от векове. Rolling Eyes
И как накисна Пам Бил,че той е продавал вито,нали го няма та е най-удобен. #Cussing out
Дет вика Ян Биби,всички са много лоши тоз епизод.

Аз за днес съм си оставила Портите. Wink

# 472
Леле тази беше най-добрата серия до сега, много се изкефих. Ама се изненадах, че това с целувката не беше истинско, сън ли беше, фантазия ли на Ерик ThinkingТо вместо тя да е омаяна от него заради кръвта, обтаното стана. Кефи ме  Джесика-сервитьорка Mr. Green, сега братчето на Сам, трябва да застъпи на бара.

# 473
Добро утро,
гледах и аз серията, както винаги уникални диалози Grinning
Вълчо е мегаяк Heart Eyes Памито накисна Биля, за да отърве кожата, ама интересно стана, а Биля сутеньор бил, а, мисля, че сега предстои да видим другата - по-тъмната му страна. А Ерик си е направо яко захапал по Суки, влюбен вампир много му ходи да играе hahaha Доколкото имам спомени по книга той спасяваше Суки от някакъв бар, тя се беше натресла там, амам какви ги диреше там не беше много ясно newsm78

# 474
Ох да кажа и аз
Няколко неща ми харесаха
1-во Нова черта от Ерик : Нямах представа, че толкова много държи на Пам. Става ми все по симпатичен.
Магистрата ми е супер противен... Ама много противен.
Вълчо леко тук ме издразни. Малко по помрачен му е образа отколкото в книгата ама там дето вика на Суки
Поне да си облека фанелка ми идвашще да му извикам вместо нея:

- Ако зависи от мен никога повече няма да сложиш дреха върху себе си Simple Smile  Joy

Все повече ми харесва играта на Анчето. А пресата й беше много добра.

И как тънко започват да пробутват чуствата на Ерик с фантазиите му с това, че му се иска та да разпознае аромата му  Joy
И сега какво от топящ Бил стана натопен Simple Smile

Ааааааа крошето великооооооо Simple Smile
zisska искаш ли го на гифче мила Simple Smile Веднага ще се постарая да ти разкрася подписа Simple Smile
Според мен Лорена и краля са идеална комбинация... прекалено идеална всъщност.
И Пам много добра игра особено на веригите като я бяха вързали прекраснааааааа.

# 475
Олеййй, олеййй....още не съм гледала...не съм ви изчела...и няма да го правя докато не видя за ко става въпрос  Blush Само снимчиците на бейзболистчето ми скиф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, Цеце, Цеце...

# 476
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Уомии,искам го,искам го,ооо дааа.  Hands Clap

# 477
Доколкото имам спомени по книга той спасяваше Суки от някакъв бар, тя се беше натресла там, амам какви ги диреше там не беше много ясно newsm78

Беше в бара "Клуба на мъртвеца" по покана на краля на Мисисипи. Предната вечер бе счупил крака на един от вълчовците отървавайки нея и Алсид и ги "покани" да отидат и на другата вечер. Бе ноща на пълнолуние и в бара бешпе и преоблечен Ерик. Дойдоха фанатици от онази църква и щяха да убият вампирка Бетси нещо си приближена до краля. Но Суки го предотврати и тогава кола се оказа в нейното тяло. Алцид избяга да гони нападателите превърнат във вълк, а Ерик под друго име някакво я взе на ръце и я изкара навън в лимозината на краля.
Краля ги покани във неговата къща, а там измъчваха Бил и беше супер подходящо защото през деня Сука с кръвта на Ерик в себе си го измъкна Simple Smile.
Тук вече незнам как ще е при положение, че Бил работи за него.  newsm78

# 478
Ха и относно бара на Сам, се сетих за горката Тара, умрях от смях като Франк върза и букета в ръцете и. А Ерик много задобря в този сезон, как държи на Пам, не я послуша отиде и беше готов да се жертва вместо нея.

# 479
  • гр.София-Красна поляна
Нали Пам му е дйете. Wink

Общи условия

Активация на акаунт