True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Демс, би  hahaha hahaha hahaha Ти като мойта баба на времето отива на работа с автобус позакъсняла и се радва, че всички я гледат, пък тя била  по комбинезон под разкопчания шлифер  Joy

# 211
Здрасти, банда  Hug
Браво, бе, Деми  Joy

Гледайте ся, който пил - пил, вчера е бил полета за Сибир  hahaha hahaha
Сега сериозно, туй от вчера, сам Сашко заминава от Л.А.-ското летище

# 212
  • София
О супер, Алекс е сам ама докога? Дали се е оттървал от Парцала, та Трайкова да е спокойна

# 213
Точно така, за Иркутск лети Сашо.  Twisted Evil

# 214
Точно така, за Иркутск лети Сашо.  Twisted Evil
hahaha
Направо за Северния полюс, само дето ще му е студено с тези дрешки Mr. Green
Абе Кате, уби ме тъз твойта баба Joy
Туй като баща ми дето, тръгнал на разходка след баня с намотаната хавлия на главата, тип тюрбан и се чудел що хората го зяпат така втрещено у главундерата newsm78

# 215
Олеле, вие и двете сте лудо семе, бе!  Joy Joy Joy Не, че аз не съм ходила на училище по пантофи, де...

# 216
Аз пък имах клиентка-младо девойче,която си беше сложила на кока-вместо специалните фиби тип пръчка-четка за зъби.Но тя може и съвсем нарочно да си я беше сложила,че е малко шматка hahaha hahaha
Алекс-май го гони махмурлук...отвикнал е на шведските маратони по пиене,то това в САЩ-алкохол ли....добре,че навсякъде по света има Хайнекен Mr. Green Mr. GreenАз с нея се спасих в Гърция,че това тяхното бира ли е?

# 217
Другарки, представям ви първа част от нАучния си труд ИК срещу Здрач

Не ме бийте много Blush Сега допичам втората част.

# 218
Ирино мър  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Е не е истина. Стигнах само до екологията и се разсъних, а щях да приспивам дечурлята  hahaha hahaha Оставям си те за следобедната закуска  hahaha hahaha

# 219
Ма Като, би, то не е смешно, то е много академично, би!  Mr. Green

# 220
Тъй де! И аз туй виждам

# 221
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Много е академично Пуци,много. Joy
Джейсън-контейнер. hahaha

# 222
втора част

Вадете пушките, ше умра достойно!  Mr. Green

Понамирисва ми на трета част, тъй кат гледам...

ПП Фраснах и двете части у клубЪ, да й е по-лесно на Трайкова да ги прочете и после да ме застреля Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:22 от ИрПуц

# 223
Пуцее, Пуцее, бравос, Пуце!  Hug  Напомни ми защо не си падам по сагата   Embarassed (малко си я овикала онаа кривата, можеше повече, ма т'ва си е мое мнение)

# 224
Пуцее, Пуцее, бравос, Пуце!  Hug  Напомни ми защо не си падам по сагата   Embarassed (малко си я овикала онаа кривата, можеше повече, ма т'ва си е мое мнение)

Бе, то... не е хич малко  Whistling  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт