True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
Дю, ма кученце ли си, би...дюдюдюдю, още повече ша та либим  Hug Аз като една видна маймуна ша ти показвам що е туй либоф  Wink

Ох, забравих да се изфръцкам с новия си прекрасен сън - една семейна идилия в дома на сем. Манганиело  Blush Толкова успокояващ сън не съм имала от ... дни  Crazy

# 241
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Мале,какъв шантав сън сънувах.. ooooh!

Сънувам,че сме се събрали всичките гугутки и Трайкито барабар с децата долша.
Стоиме на някаква много странна гара и чакаме Дю да си дойде от някъде.
Обаче гарата много модерна,като през 2012 година, Laughing Дю трябва да кацне с кораб спускащ се
от някакъв стълб идващ от небето.Кораба идва,ние мого се вълнуваме,нарипахме сите и хоп
някакво момче застана под кораба и той го направи на пихтия.
После се пренасям в някакъв блок и чакам етърва ми да роди, Crazy обаче не само аз я чакам
а всички ние а Пуци даже обикаляше пред балкона ми с Мечо под ръка и аз само я питах дали е научила нещо.
Луда работа ви казвам,побърках се тотално. Crazy

Уоми,аз на скайпа винаги съм онлайн,даже и когато ме няма. Laughing

# 242
Зисе  hahaha Туй ши да е кораба-майка - няма друг начин  rotfImbo Ох, ох ...  Joy Joy

Я каква "крЪсУтЪ"

# 243
  • гр.София-Красна поляна
Сигур Като,незнам,може кораба майка да ми спуща тия сънища. Laughing

Малеее,таз ,,красУтЪ,, да земеш една цепеница па бой,бой да и направиш гъзо на зебра. Mr. Green

# 244
Под Кръсутътъ разбирам посланието на постера  Wink С две ръце подкрепям идеята. А иначе с удоволствие бих й демонстрирала "пияната тояга" на гърбината на туй чудо /сори, ма още съм под влиянието на шао лин от снощи  Crazy/

# 245
Ooo, привет  Hug
Въъй, Зисе, биии, мчи то 2012 година свършва света, според маите  Mr. Green, явно малко преди края сме се събирали за последно  hahaha hahaha hahaha

ии, аз видях у фейса има страница "I hate Kate Bosworth"  hahaha

Тъй и тъй проследявам маршрута на Сашето - я тука, според източника, се е приземил в Хавай, за да снима нов филм - Battleship. (Да му имам снимачните площадки, да му имам  Mr. Green) Ние в Сибир да го запратим  Mr. Green

# 246
Zisska щях ти пускам Бомбата за Лейтенанта Simple Smile ама после ме досрамя и са отказах.

# 247
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha Цеце,сигурно тоз сън е послание би. hahaha
Чи що па на мен ше я пускаш бре Уоми,аз няма да се смъртофлясам от нея би.

# 248
Dobro utro bii,
днеЗ имам много работа, та нема да се вклУчвам тука бе Гугита, обичам вА  bouquet

# 249

Не биии да направя реклама на Лейтенанта. На какво нещо издържа  Twisted Evil
Незнам вече .. кво да я правя. Най - вероятно ша са взимат други мерки  Twisted Evil

Едит: Зиска ми намали пръчките на 5 Simple Smile още малкоо и ша ги изчистя би ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 09:23 от WomanitKa

# 250
  • гр.София-Красна поляна

Не биии да направя реклама на Лейтенанта. На какво нещо издържа  Twisted Evil
Незнам вече .. кво да я правя. Най - вероятно ша са взимат други мерки  Twisted Evil
Ма тя е бетон би, от арматура е правена. Mr. Green

# 251
Ма тя е бетон би, от арматура е правена. Mr. Green

Направо... аз ще се смъртофлясам преди да й се запоти челото.
Само незнам на какво се дължи. Дали вече след дълга консумация не са си толкова на сърце или просто тя си е такава ... безчуствена би  Twisted Evil
Като не стана с това специална поръчка бутнах към екипа да ми спретнат аватара без Стефан и тва не помогна. Не знам сериозно вече ...

# 252
Добро утро, аз се успах, ма не ми пука, след като прочетох съня на Зиса  hahaha Зисо, уникална си, ба!

бетон е лейтенанта, бетон! Аз след малко пчовам да чета бомбата, пък да видим.

Уоми, мерси за бомбичката за събуждане  Heart Eyes

# 253
  • гр.София-Красна поляна
Пуци би,аз в съня си чак се учудих що дирите там с мечо да чакате
мойта етръва да ражда. hahaha
Рядко сънувам ма като го направя само откачотини сътворява мойто съзнание. Crazy

Пуци,айде и тука тресни един чай.

# 254
Ае, Уоми, де остави Стефчо на тоз твой аватар, бреее smile3506

Общи условия

Активация на акаунт