True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро бииии Гугита,
как сте днес в този мрачен ден?
Искам да ви питам няма ли някаква организация за гледане на Затъмнение, че нема с кой да ида на кино да го гледам newsm78

# 286
  • гр.София-Красна поляна
Има би Деми.
Пуци и Дю ще ходят в неделя там дет гледахме Мисия Лондон би.

# 287
Има би Деми.
Ииии, Пуцо, ще ме приютите ли към вашто соаре Crazy

# 288
  • гр.София-Красна поляна
Има би Деми.
Ам чи как би. Wink
Мен ме излъгаха,че ще го гледат на Стамбулийски та можеше да отскоча за по едно питие ма сега няма. Crossing Arms

# 289
Има би Деми.

О, йеее! Но пак си помисли сигурна ли си, че искаш? Гарантирам ти,ч е като видна "фенка" на Рабита ще се издразниш жестоко.
Много ще се радвам, потвърди ми до довечера, ще утре мосю С ще пращам за билети.

Зисо, не съм виновна аз, лейтенанта е. Тя се спря финално на СЦС, пък аз не ритам, щото ми е по-близо  Mr. Green

# 290
  • гр.София-Красна поляна
Зисо, не съм виновна аз, лейтенанта е. Тя се спря финално на СЦС, пък аз не ритам, щото ми е по-близо  Mr. Green
Айде сега....нали. Crossing Arms

# 291
  • Срещу планината:)
Мрачна сутрин,мрачна  Crossing Arms

Зисеееее не съм виновна аз,веднага ще сменим координатите  Mr. Green ,но нали шефа не обича да ходи на дълги разстояния и аз се съобразявам с нея. Така,че тя да каже  Rolling Eyes

# 292
  • гр.София-Красна поляна
Мрачна сутрин,мрачна  Crossing Arms

Зисеееее не съм виновна аз,веднага ще сменим координатите  Mr. Green ,но нали шефа не обича да ходи на дълги разстояния и аз се съобразявам с нея. Така,че тя да каже  Rolling Eyes
А сегаааа,на кой да вярвам? Thinking
Споко би Дю,гледайте спокойно пък следващия път и аз ще се включа.

# 293
Аре да си останем в СЦС, да не разкарвам бедния си мъж до Стамболийски.  Tired

Чудесно е временцето днес, много ми допада.  Mr. Green

# 294

О, йеее! Но пак си помисли сигурна ли си, че искаш? Гарантирам ти,ч е като видна "фенка" на Рабита ще се издразниш жестоко.
Много ще се радвам, потвърди ми до довечера, ще утре мосю С ще пращам за билети.

Аре не я настройвай, срещу Бялата птица  Crossing Arms Аз вече си имам дразнещ момент с нея и без да съм го гледала все още  ooooh! Но се надявам положителните моменти да са много  Crazy

ПП В този ред на мисли,отново сънувах Затъмнение,и по специално Едуард. Аре да го гледам вече филма,че съвсем ще превъртя  ooooh!

# 295
Не я настройвам, тя си е настроена срещу ГБП по дефолт, сама си го каза.  Mr. Green

Кой ти е дразнещия момент?

# 296
Не я настройвам, тя си е настроена срещу ГБП по дефолт, сама си го каза.  Mr. Green

Кой ти е дразнещия момент?

От Гифче в Здрачната тема-дето Бела е награбила Джейк там на едни скали се целуват  #2gunfire

# 297
Кату Миси много за похвалата. Ама Командоршата има голяма заслуга. Без редакция изглеждаше много по зле Simple Smile
Вече долу горе съм готова със сценария за Бил Simple Smile Разбира се в стил Зисска Simple Smile
Краставички, лехички На Сука .... ще е лейка поливаща  Joy Joy Joy или нещо от сорта ... Леглото градина чакаща ревюто на зеленчуците да започне  Joy hahaha
Абе още малко ми трябва и ще пусна бомба - Бил  Twisted Evil

# 298
Еее, айде ся и ти, лейти. Знаеш, че ще го има тоя момент, кво да те дразни.

Мерси, Уоми, радвам се, че бях полезна.  bowuu

# 299
Потвърждавам за киното, само кажи кога ще е.
Я дайте насам тази цАлуФка между рабита и Тейлър бииии Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт