True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Оооо, Майло от Маската ли е, би, сладурин мамин  Heart Eyes Тук по кината постера на филма беше много як - The MaskaTA  hahaha

Или е Майло, или е братчед му, ама ква беше породата...  newsm78

Постера кефи  hahaha

Мър, Като, мър, тук видя ли http://www.facebook.com/photo.php?pid=6028649&id=147582313622
джак ръсел териер

# 346
Командорша съжалявам, че ви причинявам това

Всъщност не, не съжалявам !  newsm48 smile3534

Пунах ти го и на скайп ама не знам кое ще видиш първо Simple Smile А и другите да пооплакнат очи с твоето мече.

# 347
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Аз тази нощ бях жена на Борис Дали и пеехме в дует. Crazy
Май почам да прихващам от вас и да сънувам разни щуротий. Laughing

# 348
Добро утро! Hug

Ооо Зис, освен манекенка си имаме и чалга фурия в Гугуткен клуба вече hahaha
Добро утро дами, да минава по - бързо петъка, та да пристъпим към уикенда Heart Eyes

# 349
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Ооо Зис, освен манекенка си имаме и чалга фурия в Гугуткен клуба вече hahaha
Добро утро дами, да минава по - бързо петъка, та да пристъпим към уикенда Heart Eyes
Точно тъй. hahaha
Язе ше певам на микровоня а Трайкито ше се разхожа с чаша в ръка по подиума. hahaha hahaha

# 350
Оооо, Майло от Маската ли е, би, сладурин мамин  Heart Eyes Тук по кината постера на филма беше много як - The MaskaTA  hahaha

Или е Майло, или е братчед му, ама ква беше породата...  newsm78

Постера кефи  hahaha

Мър, Като, мър, тук видя ли http://www.facebook.com/photo.php?pid=6028649&id=147582313622
джак ръсел териер

Точно! Мерси много   bouquet

Ха добро утро, значи.  Mr. Green Браво, Зисе, който пее, зло не мисли  hahaha

# 351
Добро утро!
Невероятен сън изсънувах - цял филм. Ама много ми е познат, та май съм го гледала вече  Wink
Та значи имам аз две сестри - едната приличаше на Еленка Дневникарска. Другата по-малка от нас. Действието се развива около болница в града ни - явно някой познат  е там. След това се намирам в някакъв апартамент и там е Робърт Дауни  Shocked Само че той е прикрит вампир. Но явно иска да ми намекне, че не всичко в него е наред. след това става ясно, че е преследван от зли върколаци в главната роля ей тоя от Гарвана  Shocked И само аз мога да го унищожа щото притежавам някаква сила, при която светвам цялата и върколаците умиргат. Агаси фентъзито, а  newsm53 Та по едно време кучето ни Доматикс /май беше на Астерикс кучето/ изчезна и аз докато го търся разбирам, че някви зли вещици отвлекли малката ми сестра. Тръгвам да я спасявам - а тя затворена в друг апартамент. Там луди мацки /вещици обаче/ купонясват. Аз влизам, намирам сестра си е шепа шипки и ги изяждам /шипките, не сестра си/. А ония изпадат в ужас, щото тия шипки ми дават сила. И като заблестях и ги понатръщках сите злобили  Mr. Green След това се крием със сестрите в едни параки в болницата от върколаците. Гледам - две луни /пълнолуние/. Станаха кървави и се появиха върколаците. Хилотят ми си, че не съм можела да развия силата си и аз така се ядосах, че взех да медитирам. Па като заблясках отново, разхвърча се козина и четина, а Робърт Дауни подскача от радост около мен... и се събудих  TiredДнес няма да гледам филми  Naughty

# 352
  • гр.София-Красна поляна
Като,Катеринооо луда си ти,луда. hahaha hahaha hahaha
Пуци,спешъли фор Трайкито ше певам ,,Добро ютро пияницееее,, hahaha

Светле,виждам,че четеш  Whistling ,драсни янкой ред де.
Как сте, що сте,има ли бебе вече....

# 353
  • Срещу планината:)
 Joy  Joy  Joy   Кате,Катеееееееееее

# 354
Като мор,днес ти си с трофея за шантав сън Crazy hahaha

# 355
Катоооооо! Сядай веднага и го напиши тоз сценарий, да не се изгуби!

# 356
Кате   rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Сериозно предлагам да записваш и да водиш съновен дневник. Пу да съм ти агент  Joy
И като натрупаш солидни записки може да намерим връзки из Холивуда да го екранизират Simple Smile
Охх бая бюджет ще им трябва с тия герой в съня ти Simple Smile никак не са им малки хонорарите. Ама  Naughty

# 357
И като натрупаш солидни записки може да намерим връзки из Холивуда да го екранизират Simple Smile
Охх бая бюджет ще им трябва с тия герой в съня ти Simple Smile никак не са им малки хонорарите. Ама  Naughty

hahaha hahaha
Мани, и 20 минутки да задремуцам - сънувам - затова обичам да спинкам, а милото се цупи
Но пък рядко сънувам такива филми  Laughing

# 358
Добро утро  Hug
Кате, мър, Кате, браво на тебе  Joy Joy Joy
Великолепен сън  hahaha hahaha hahaha

Нали знаете, вчера излязоха официалните номинации на наградите Еми. Ние сме номинирани в категорията Най-добър драматичен сериал "Outstanding Drama Series"  Sunglasses

# 359
Нали знаете, вчера излязоха официалните номинации на наградите Еми. Ние сме номинирани в категорията Най-добър драматичен сериал "Outstanding Drama Series"  Sunglasses

Къде виждат драма в тая история пък тези хора, би  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт