True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Хехех, Зисе, цялото ви фемили сте големи бухалки, би  hahaha Ша съм ти верна до гроб, само ни мЪ бийте с Билиту  Praynig  Joy
Аз се подготвям за обедния сън на децата, спущам щори и кепенци и започвам насладата  smile3534
Уоми, аз ша си избарам гифчета, душко  Hug Фана ли някой сублимен момент, от който да ми се вдърви душичката

Не съм още, Ир, след малко ще припадам  Wink

# 511
  • гр.София-Красна поляна
hahaha

Хм, Ката започва да ме притеснява - да не би да е загледала епизода и да е припаднала, и сега да няма кой да я свести  Thinking
Ми незнам би Пуц. Thinking
Ако искаш мога да отърча до там да скивам,а?

# 512
Хехех, Зисе, цялото ви фемили сте големи бухалки, би  hahaha Ша съм ти верна до гроб, само ни мЪ бийте с Билиту  Praynig  Joy
Аз се подготвям за обедния сън на децата, спущам щори и кепенци и започвам насладата  smile3534
Уоми, аз ша си избарам гифчета, душко  Hug Фана ли някой сублимен момент, от който да ми се вдърви душичката

Не съм още, Ир, след малко ще припадам  Wink

Мто половината епизод е все такъв момент  Whistling

Немой се разкарва, Зисе, тя се обозначи  Mr. Green

# 513
  • гр.София-Красна поляна

Немой се разкарва, Зисе, тя се обозначи  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Нали,да не се разкарвам все едно е в другия вход. Joy

Ой,Като,Като недей припада ти.
Недей припада ти,че Пуцито ши са притесни.
Ши кара Зиска с метлата да лети,с метлата да лети,
да те провери.
Ако при Петьо идеш ти,Вълчо кой ше го следи
диетата да спази,тоз дувар да опази.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 14:31 от zisska

# 514

Немой се разкарва, Зисе, тя се обозначи  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Нали,да не се разкарвам все едно е в другия вход. Joy

Ой,Като,Като недей припада ти.
Недей припада ти,че Пуцито ши са притесни.
Ши кара Зиска с метлата да лети,с метлата да лети,
да те провери.
Ако при Петьо идеш ти,Вълчо кой ше го следи
диетата да спази,тоз дувар да опази.

Зисе, Зисе, поете ти народен  smile3532 smile3532 smile3532
Кате, душко, приятно оцеляване  Crazy Hug

# 515
# 516
В Герои,сестрата играеше онази девойка в цирка,коятто виждаше бъдещето като татуировки по нея.
Магистрата и той играе там-лош.
иииииииии да бе сетих се за мацката с татуировките ама чак като ми каза  Hug
пък мистър денко го знам  Laughing

# 517
Низнам за сериала дали шъ умиргам, ама с вас в темата някой ден ще умра от смях без майтап.  hahaha hahaha hahaha
Ох да набарам аз оная ми ти сцена с Иънчо дето си развява заразавата ако не си го турна на гиф пък на  Crazy

Катунка
цък зА голяма снимка

И две от фотосесия която аз не съм виждала за тебе не знам

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:18 от WomanitKa

# 518
Баси късата серия  Shocked Агаси чудото...Въй, туп  smile3544 Малеее, малеее....ох  smile3544 Въх, дувар и чудо, брех... Край, загубих си речника Ох, златин мамин Вълчанин. Ма де я намери тъз грозната Деби, бре, пуууу. Баси кучката нечистокръвна. То и на булдог не мяза даже, би. Ама Суката вери хард с тая визия, изкърти ме направо
А Билиту напарво вдига рейтинг - от мекото и добродушно вампирче къв мен стана, брех, брех...smile3544
Ерик големи полети този епизод  hahaha Обаче ме разтопи като видях как страда заради Пам  Heart Eyes
Джейсън обра точките като навря оня Кю някой си Би-58 в левия джоб на билярдната маса  hahaha hahaha Браво на нашето момче  Hug
Тара пък как можаха да й натресат тоя изперкал вамп  newsm78 Кво ще се случва там незнам.
И накрая - парчето, с което завърши серията е трепач  Peace

Уоми
, страхотно фото, мерси   bouquet

# 519
Сори за втория пост, но да подчертая, че ще се трошат пилешки крилца  Crossing Arms

# 520
Ухх айде малко дувари, че ви изоставих

я да видим кой шъ познае кой е тоз жребец. И тука пк той лош, много лош и хоп кой къде са го хванали  Shocked

Да видим някой ще познае ли чий е този ммм.... отг. grant bowler

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:48 от WomanitKa

# 521
Аз като чуя дувар и първо за Егс се сещам Joy

Аз не можах да изгледам спокойно серията вчера ,че бързах и попревъртах...а и без субс.А днес съвсем малко успях да гледам на спокойствие,чта момента с Джейсън го врътнах,ама дано довечера успея да гледам всичко.

# 522
  • София
Сори за втория пост, но да подчертая, че ще се трошат пилешки крилца  Crossing Arms

ИСкаш да кажеш фейски, нали?

# 523
Като, радвам се, че си оцеляла, макар и с трайни увреждания  Mr. Green  love001

Айде, ЩТ в акция...  hahaha Сети се и ти, че тая тема е фатална в смехово отношение  Joy

Ох, връщам се при Мечо.

# 524
Баш тъй, Джес  Sunglasses
Ир, благодаря за загрижеността  Blush Ще се посъвзема по тъмно чак, че още съм изплезила език  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт