® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Победителка, работата е, че не сме лоши, затова и продължават всеки ден подобни въпроси. Не искам да го приемаш толкова лично, поста ми е за всеки с подобни въпроси.
Естествено, никой не се е родил научен как се пазарува в и-бей. Нормално е да се задават въпроси, и тук винаги се отговаря доста търпеливо, и се влиза в положението на всеки. Аз, когато започнах да пазарувам в и-бей, преди да попитам каквото и да било обаче, изчетох всичко от първият пост. То е предостатъчно, и така сама се регистрирах, както и в ПП, сама си верифицирах акаунта, сама разбрах какво е снайпер, как се ползва и прочие, и сама разбрах какви са правата ми, и какви задълженията. Това е предостатъчно за да пазаруваш без проблеми. От там насетне , човек се сблъсква с още неща, и естествено става с питане. Но да не си направи човек труда да прочете няколко линка, не го разбирам. Хората, които са ги събрали в първият пост, те си ги знаят, направили са го за нови потребители, да им е по-лесно. И това, че не се четат е просто неуважение, към тези, които са си направили труда да са в полза на някой.
И като поседиш малко в редиците на и-бей, ще видиш как заради разни постъпки ала "Продавалник"-а, вече почти никой не иска да изпраща до България, защото на хората им писна от нашенски изпълнения на дребно. Едно време никой не ми отказваше да достави до България, сега почти никой не се навива. Или пък искат такава цена, че аз да не се навия. Вчера ми поискаха 20 паунда шипинг, за парфюм от 50мл. Mr. Green

# 526
gal, за goofbay-отиваш на my snipes-add snipe и въвеждаш item number, номера можеш да видиш отдясно на търга,където е и инфото за продавача. След това си потвърждаваш,че това е нещото, за което ще играеш (confirm) и въвеждаш макс. сума,до която да наддава, както и колко време преди края на търга

# 527
Да кажа по темата - може ли да се отвори диспут, при поставен фийдбак - може. Peace
Миналата седмица нали пусках 4 диспута, по грешка бях поставила фийдбак на една от стоките.
Но нямаше никакъв проблем, спечелих диспута и ми върнаха парите, независимо,че имаше оценка от моя страна.

# 528
  • София
gal, за goofbay-отиваш на my snipes-add snipe и въвеждаш item number, номера можеш да видиш отдясно на търга,където е и инфото за продавача. След това си потвърждаваш,че това е нещото, за което ще играеш (confirm) и въвеждаш макс. сума,до която да наддава, както и колко време преди края на търга
Благодаря, оправих се аз  bouquetЕдна мацка ми помогна Laughing
какво да направя като чета и забравям,освен това съм на вие с английския и с компютрите,ама се мъча, кво да правя Mr. Green
Довечера ще заложа един даже Mr. Green

# 529
  • София
Кьолщес, аз ли съм в грешка?
Ново правило ли е, че ако поставиш оценка не можеш да отвориш диспут?
Не че казвам да поставя, без да я е получила.Просто информативно.  Rolling Eyes

Аз съм пускала диспут след положителна оценка, но на вече пристигнало нещо. Просто сандалките изглеждаха супер и сложих оценка, а после детето като ги обу - два различни номера бяха...
Ако си сложил оценка, значи си го получил. След оценка не е логично да пуснеш диспут за неполучена стока...
Редактирам се: можело значи, сега видях, че Vi4ito вече го е правила...

# 530
здравейте, случаино някои да знае дали е пристигнал буса на емпреса?

# 531
.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:05 от Azalee

# 532
Привет момичета, имам малък проблем дайте някакъв съвет- спечелих един търг миналата седмица, продавача не спира ежедневно да ме пита дали съм получила пратката, мислех днес да му пиша че сме във ваканция, но пък получих това-
hi sorry really not wanting to pester you but if you can please leave me feed back i cant get the money from my paypal until done as the money is needed to pay for items bought please understand thanks
малко съм объркана как да постъпя newsm78
Aз също поръчах миналата седмица една Motorola за подарък за Р.Д. на мъжа ми от едно страшно мило момиче,обясни ми че е много заета и понеделник(мин.седмица)ми го праща със специална доставка с най-добри пожелания.Вече получавам второ съобщение от нея пита ме дали има проблем,че неможела да си вземе парите...адски ми е кофти знам че пратката пътува към мен и явно парите и трябват но как да и сложа ощенка без да съм видяла телефона за който съм платила 400лв близо.Така че нямам избор колкото и да ми е кофти......  smile3515 също и за един Плейстейшън за малкия.....и той знам че утре ще е при мен пише нов,но за ''exelent condition'' съм получавала такива неща че........  ooooh!  Whistling

# 533
Може да играеш и на сто, но колкото търга спечелиш, си длъжна да ги платиш.

В последно време чета постове, които ме смайват и честно казано, ме е яд, че толкова хора взеха да пазаруват от и-бей, без да са прочели 5 реда за това, какво представлява сайта, каква е политиката му и прочие.
Играели за да пробват, играели да видят как става, или пък на няколко и накрая да вземат най-евтиното. И после молене на продавача да откаже. Стига вече, вие наясно ли сте, че този продавач плаща такси за тия обяви в и-бей, да не е длъжен той да ги поема. Или пък сещате ли се, че може да продава нещата, и да му трябват пари на тоя човек. Да не говорим колко изкуствено вдигате цени на сумати търгове.

хахаха същото се случва и в българското Аукро
Ужас направо

# 534
Кьолщес, аз ли съм в грешка?
Ново правило ли е, че ако поставиш оценка не можеш да отвориш диспут?
Не че казвам да поставя, без да я е получила.Просто информативно.  Rolling Eyes

Аз съм пускала диспут след положителна оценка, но на вече пристигнало нещо. Просто сандалките изглеждаха супер и сложих оценка, а после детето като ги обу - два различни номера бяха...
Ако си сложил оценка, значи си го получил. След оценка не е логично да пуснеш диспут за неполучена стока...
Редактирам се: можело значи, сега видях, че Vi4ito вече го е правила...

Може и аз да съм в грешка  Thinking!

# 535
Чантата ми пристигна! Ето я http://img801.imageshack.us/img801/3933/bptj1gcgkkgrhqehdeeuvet.jpg
Много е хубава! Голяма и удобна. А цвета е точно това златно, което са и сандалите, пасват идеално!
А предишната, която получих, не пасва на цвят и я продавам.
Както и тези обувки, които са ми малки - №7.

# 536
Луда станах да питам вече!
Понеже ползвах Марина заради отпуската все за пощенски до БГ ги питам.Никой не праща  ooooh! Преди всеки втори се съгласяваше!
Използвай Габко или някой от другите посредници. Въпреки, че не знам и Габко-то дали и кога ще излизат в отпуск  newsm78. Все пак и те са хора и трябва да почиват  Simple Smile.

# 537
  • София
Габко вече бяха отпуск,сега се завърнаха Laughing

# 538
  • Плевен
Победителка, работата е, че не сме лоши, затова и продължават всеки ден подобни въпроси. Не искам да го приемаш толкова лично, поста ми е за всеки с подобни въпроси.
Естествено, никой не се е родил научен как се пазарува в и-бей. Нормално е да се задават въпроси, и тук винаги се отговаря доста търпеливо, и се влиза в положението на всеки. Аз, когато започнах да пазарувам в и-бей, преди да попитам каквото и да било обаче, изчетох всичко от първият пост. То е предостатъчно, и така сама се регистрирах, както и в ПП, сама си верифицирах акаунта, сама разбрах какво е снайпер, как се ползва и прочие, и сама разбрах какви са правата ми, и какви задълженията. Това е предостатъчно за да пазаруваш без проблеми. От там насетне , човек се сблъсква с още неща, и естествено става с питане. Но да не си направи човек труда да прочете няколко линка, не го разбирам. Хората, които са ги събрали в първият пост, те си ги знаят, направили са го за нови потребители, да им е по-лесно. И това, че не се четат е просто неуважение, към тези, които са си направили труда да са в полза на някой.
И като поседиш малко в редиците на и-бей, ще видиш как заради разни постъпки ала "Продавалник"-а, вече почти никой не иска да изпраща до България, защото на хората им писна от нашенски изпълнения на дребно. Едно време никой не ми отказваше да достави до България, сега почти никой не се навива. Или пък искат такава цена, че аз да не се навия. Вчера ми поискаха 20 паунда шипинг, за парфюм от 50мл. Mr. Green
А на мен преди време за една малка парочистачка ,такава ръчна сложиха 120 пауна шипинг Simple Smile

# 539
Някой знае ли нещо за курса на Алезар-днес или утре...?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт