® E-bay - тема 55

• 35 546
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Мирама, страхотни са покупките ти. За колко я спечели ризката на Джордж? Аз имам вече 2 подобни и са ми от любимите ризки.

# 721
Моля, помогнете: искам много да си купя малък артикул от е-bay - но не ме допуска с български адрес, как да сменя адреса с този на габко, например. Досега не съм работила с фирми посредници - какво трябва да направя по отношение на тях?

# 722
здравейте,
тъй като съм много боса в пазаруването по интернет, а си харесах един телефон
http://cgi.ebay.com/Brand-New-SAMSUNG-MONTE-S5620-unloced-/18053 … em2a08c4b511#shId
някой може ли да го поръча вместо мен и да микаже колко е доставката, защото тук пише, че за USA е безплатно ама за България не мога да разбера дали вообще може да се достави. Много ви благодаря!!!

# 723
  • Плевен
Не може да доставя  Peace

# 724
Гледам, че е от Латвия, може и да доставя.  Peace

# 725
Помисли си дали си заслужава - 101 $ е само телефона, като сложиш и доставка... Тук са по около 300лв с валидна гаранция  Peace
Иначе телефона е хубав, взех си такъв преди месец и съм доволна  Peace

# 726
  • Плевен
Грозното пате ,ако го пита може и да доставя.Въпросът е,че в сайта е посочил ,че доставя само до ЮСЕЙ Simple Smile

# 727
Здравейте момичета, ваучерите в Ибей само за една покупка ли важат, или докъто им изтече срока?

# 728
Дами, някой получил ли си е нещата от Марина Транс от пристигналия днес курс?

# 729
Дами, някой получил ли си е нещата от Марина Транс от пристигналия днес курс?
Да..... Преди два часа ми донесе нещата. Общо взето много съм разочарована. Единия панталон леко ми е тесен, другия ужасно широк и т.н.
Нищо интересно, но се радвам, че дойде всичко.

# 730
  • София
И сега да питам " ПАТИЛО" ,
Спечелих един колан за отслабване, платих го и след това продавача реши че не му е изгодна и реши да развали сделката .
Аз отказах!
В следващият момент той ми писа да отида да си го взема от адрес, от моя страна последва отказ, защото съм му платила 8 лири за доставка.
И така, въпросния продукт не е доставен, писах отново и той е категоричен да отида на адреса да го взема.
Вчера му писах че ще го докладвам и ще искам наказание!
Какво да правя от тук на татък?
Не може постоянно да отказват спечелени търгове и то защото не им е изгодно! Twisted Evil

# 731
iankampanova , нагли хора!
Да не би да е имало цена за пощенските pick up?
Ако няма отваря диспът за неполучена стока, като приложиш и неговите писма.

От МТ си получих днес нещата, по Еконт. 5 пратки ми ги няма.  Tired

# 732
  • София
До колкото разбирам , няма пощенски ,  pick up
GBP 8.00
United Kingdom
Other 48 Hour Courier

# 733
Здравейте момичета, ваучерите в Ибей само за една покупка ли важат, или докъто им изтече срока?

Не съм получавала от мнооооого време, позабравила съм ,какви бях точно условията. По принцип обаче си пише в самия ваучер! Логичното е да важи за една покупка, но да не те заблуждавам.

iankampanova , пускай веднага диспут !!!

Моля, помогнете: искам много да си купя малък артикул от е-bay - но не ме допуска с български адрес, как да сменя адреса с този на габко, например. Досега не съм работила с фирми посредници - какво трябва да направя по отношение на тях?

Преди няколко страници сме обсъждали как да се смени адреса в Ибей за да избегнеш ограниченията.
Относно фирмите посредници: избираш си някоя фирма- Габко, Алезар, Емпреса  и се информираш за условията им.

Вчера си получих поредните пратки за бебока . Малко похвал :

- Мамас&Папас
 MOTHERCARE
 Tiny Ted
MOTHERCARE

# 734
Да се оплача , че този път ядох дървото с покупиките. Получих нещата от последния курс на МТ, липсвам ми боксери и сутиен на Келвин Клайн. По грешка съм получила пуловер черен на DIVIDED - 34 номер, с жълта и червена лента. Ако някой го познае - да се обади, името на пакета е V.Ivanov.

No най-големия ми яд, е че роклята за сватбата на Карен Милън ми е малка.  Sick Сега ще пиша и ще моля да ми я сменят, като ще си поема разходите разбира се. Иначе роклята е страхотна, но така сексапилно се е впила в мен, че всяко движение ми е адски трудно, за сядане и дума да не става. Cry Толкова ме е яд и се чудя защо не поръчах по-голям номер.
Уффф, дано се наредят нещата, че нямам нерви.

Общи условия

Активация на акаунт