® E-bay - тема 55

• 35 612
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Mersi!  bouquet

# 91
  • на пистата

Пък да се похваля , току-що платих ей таз рокличка:

като пристигне да се похвалиш и да кажеш за качеството,че и аз ги гледам от няколко дни,но ме притеснява качеството.

# 92
Имам няколко неща на Karen Millen и всичките са страхотни. Heart Eyes

# 93
И друго имам ли право да пусна диспут за неполучена стока ако продавача твърди че е пратил и има доказателсво от пощата  Thinking  newsm78

Що за въпроси? Rolling Eyes
Той продавача всичко може да твърди, първо.
Второ, ти повдигаш диспут, в който не обвиняваш него, че не го е пратил, нали така? А, че ти не си получил нещото, за което си платил.
Отваряте диспути за неполучени стоки. Кураж, ти веднага, защото ще ти изтече 45-дневният срок, и ще пиеш една студена вода. Пишете просто и ясно- еди  кога си спечелих търга, платено е еди кога си, продавача казва , че го е изпратил на тая дата, но аз не съм го получил(а) до този момент.

Преди това, пишете все пак на продавачите, че ще отворите диспут за неполуена пратка. Някои така веднага връщат парите.

Аз имам два отворени диспута, и двамата продавачи ми отговориха, че са пуснали стоките, ама... от Англия до Лондон не ми се вярва за 30 дни да не стигне до адресана Габко! При положение, че получих неща пуснати на 21юни! Не мога да получа 2 бански костюма спечелени на 31 май, аман!

# 94
Здравейте, рядко пиша в темата, но ще помоля някой да ми помогне ако може.
Преди дни получих едни обувки, за които пишеше, че са 6 номер, а като ги получих бяха 5 ooooh! Писах на продавача и той иска да му ги върна за да ми върне парите. Проблема е в това, че ги получих с една от фирмите доставчици на пратки от Англия и сега идея си нямам как и колко ще ми струва да ги върна обратно и дали изобщо си заслужава разправията Tired Та може ли някой да ми даде съвет какво да правя Crazy

# 95
И друго имам ли право да пусна диспут за неполучена стока ако продавача твърди че е пратил и има доказателсво от пощата  Thinking  newsm78

Що за въпроси? Rolling Eyes
Той продавача всичко може да твърди, първо.
Второ, ти повдигаш диспут, в който не обвиняваш него, че не го е пратил, нали така? А, че ти не си получил нещото, за което си платил.
Отваряте диспути за неполучени стоки. Кураж, ти веднага, защото ще ти изтече 45-дневният срок, и ще пиеш една студена вода. Пишете просто и ясно- еди  кога си спечелих търга, платено е еди кога си, продавача казва , че го е изпратил на тая дата, но аз не съм го получил(а) до този момент.

Преди това, пишете все пак на продавачите, че ще отворите диспут за неполуена пратка. Някои така веднага връщат парите.

Аз имам два отворени диспута, и двамата продавачи ми отговориха, че са пуснали стоките, ама... от Англия до Лондон не ми се вярва за 30 дни да не стигне до адресана Габко! При положение, че получих неща пуснати на 21юни! Не мога да получа 2 бански костюма спечелени на 31 май, аман!

Ескалирай ги, и двата.

амаринова зависи от обувките, но препоръчано, над 10лв ще ти струва със сигурност.

# 96

Пък да се похваля , току-що платих ей таз рокличка:

като пристигне да се похвалиш и да кажеш за качеството,че и аз ги гледам от няколко дни,но ме притеснява качеството.

Ще се похваля, дано само има за хвалене. Че и размерите на магия избрах, абе цяло чудо ще е всичко да е ок.

Авче аз отдавна я гледам марката, но не съм имала повод да си купя нещо . А скоро знам,че отвориха магазин в Сердика Мол, но не съм стигнала дотам да ги видя "на живо."

# 97
амаринова  имах подобен проблем едно бюстие обявено като ново го получих с бримка и онзи ми каза да го върна за да си получа парите аз му казах,че не ми се занимава и искам само половината,но той не та не ... и не ми се занимаваше с диспути,защото малко преди това бях прочела някакви нови правила Алекс1 ги беше публикувала за стоки не отг на описанието си. Поставих му една отрицателна оценка,защото в 10 писма той обвиняваше мен,че при отварянето на пакета аз съм направила бримката да бе да.. Та моя съвет е ако не си дала мн пари поискаи от нея частичен рефунд и тук ги продай  Peace

# 98
Ами да, не са много пари, все пак са детски обувки Peace Ще и поставя отрицателна оценка и повече няма да се занимавам. Определено няма как да ги върна, а тя си настоява да и върна обратно за да ми върне парите. Ще настоявам поне пощенските да ми върне Peace

# 99
Момичета какво означава това
    * Value: £5 off on a single item
    * Voucher code:SUKEBP3BRSB43W
    * Issued to:sisike4i
    * Valid until:17 July 2010*

# 100
Момичета какво означава това
    * Value: £5 off on a single item
    * Voucher code:SUKEBP3BRSB43W
    * Issued to:sisike4i
    * Valid until:17 July 2010*

Имаш ваучер, въвеждаш кода SUKEBP3BRSB43W на прозорчето за ваучери и ти се приспада 5лири от покупката(но само от продажната стойнст, не от доствката). Използай го до 17.07.2010. Peace

# 101
Ами да, не са много пари, все пак са детски обувки Peace Ще и поставя отрицателна оценка и повече няма да се занимавам. Определено няма как да ги върна, а тя си настоява да и върна обратно за да ми върне парите. Ще настоявам поне пощенските да ми върне Peace

Всяка отрицателна оценка ще й подбие рейтинга. А това, че предлга да върне парите е честно. Аз бих написа, че съм в Бългрия и пощеските ще са поне 6 лири. Ако обувките са за малка стойност може да предпочете да върне парите без връщане

# 102
  • Сливен
Помагайте  Praynig
Опитвам се да пусна обява с прословутите дънки на Firetrap на половинката, но стигам до момента с обаждането по телефона за да ми дадат кода ... и разбира се нещата зациклиха. Имам само мобилен, а те не искат такъв, натискам опцията  No thanks, verify my identity аnother way , но пак въртележка --  Choose your method of payment,  PayPal и следва Call me .
Как да продължа и да прескоча това, т.е. как да си получа този confirmation code newsm78

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 19:56 от ninabo

# 103
  • Варна
Какво обаждане, какъв код?

Като пиша обява, метода за плащане Пейпал си е чекнат и няма нужда да се пипа.
Я обясни?

# 104
  • Сливен
Явно има проблем в самия Ибей, защото много трудно вървя, т.е. ми приема маркираните полета. Първия проблем при Create your listing  срещнах когато трябваше да посоча пощенските на  Domestic postal services/независимо че съм посочила че изпращам от България/ въобще няма опция International postage. Както и да е сложих друг куриер и 4 паунда и продължих. Натискам продължи и отивам на Review your listing, тук всичко е ок, отново натискам продължи и стигам до Sign in: Create a Seller's Account, вкарвам си паролата и след това  ми дава Choose your method of payment и вече стигам до момента Confirm your identity by phone #Crazy
Сега ми идва нещо на ум, по принцип не държа пари в картата си, вкарвам преди конкретно плащане, но вчера направих няколко и е възможно да съм на нула, но все си мисля че поне 1 паунд трябва да имам, това е таксата, която ми иска, а ако съм на нула дали това е проблема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт