® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тази седмица вторник и неделя Peace

# 481
Тази седмица вторник и неделя Peace

Супер. Мерси. Hug
А всяка седмица различни дни ли са? Имаш ли идея другата седмица кои са дните?

# 482
  • София
Незнам дали всяка седмица са различни,за другата седмица не съм питала,надявам се че нещата ми до неделя ще са при тех Laughing

# 483
Привет!

Оправих си нещата. От ПП са ми дръпнали 3 пъти по 1,5 евро, но няма кой да ми го отрази в онлайн банкирането! Confused След като звъннах в Райфайзен, благоволиха да си оправят нещата. Също и едно плащане за един килим, купен преди седмица - чак сега го отразиха.
Надявам се вече да нямам проблеми. Верифицирах си картата в ПП, вече мога спокойно да пазарувам.

Сърдечно благодаря на Stryper, която се притече на помощ и плати всичките ми сметки. Heart Eyes
Също и на Kölsches Mädel  - за предложената помощ!  Hug

Спечелих невероятни дрешки за малката, два чифта обувчици на Clarks, както и една официална рокличка за смешни пари. Същата я бях гледала за 35 - 40 лири в един сайт. Осигурих тоалета за кръщенето, спокойна съм.  Laughing

В момента гледам кошари за игра. Всички са с надпис : Pick up only: Free
Това означава, че продавача държи да се вземе артикула лично от дома му или, че само ако се вземе от там, ще е безплатно? Дали мога да пиша на продавача с молба, да ми изпрати артикула за моя сметка до англ. адрес?

# 484
И аз чакам едни нещица от Марина, до сега не съм имала никакъв проблем с тях, бързо ми изпращат нещата, щом пристигне бусът. Сега  реших да погледна кога са ми изпратени джиджавките(че са от китайски продавач) и изненадка - This user is no longer registered on eBay. Аз отворих веднага диспут в пейпал(защото от евау нали така съветват) и го ескалирах в клайм. Обаче има ли изобщо вероятност да си получа обратно парите, щом като китайчето вече не е регистрирано  Thinking Писали сте нещо по въпроса в предишни теми, но не успях да го открия  Embarassed
Аз пак да питам-дали има шанс да си получа парите обратно? Confused

# 485
Имаш.Пусни диспут в пейпал и ще стане. Скоро имах такъв случай и ми върнаха парите.
Обаче мен ме е яд на едни тарикатчета. Поръчах скрийн протектори за телефон и от 06,06 до сега не съм ги получила. Писах им, пуснах диспут и нищо......никакъв резултат от никъде. Не ми е за сумата от 1.60 GBP, но не е коректо. През това време получих от Китай за 10 дни без проблем.

# 486
  • Бургас
Самоцитирам се, за да питам пак  Embarassed Да отказвам ли транзакцията? Диспутът е затворен, а те ми пишат да откажа транзакцията, за да затворят диспута. Много странна работа...  Thinking

Днес май ще напиша първите отрицателни оценки...  Simple Smile

Първата ще е на Баролас, освен ако не се смиля и реша да е неутрална. Пратиха ми едни маратонки, които определено не бяха нови, с кутия. Бяха просто отвратителни! Мръсни, пожълтели и миришещи ужасно! Както и да е, върнах им ги, като имах условие да ми върнат паричките и това, което съм платила за връщането. Така... Маратонките бяха общо 21.5 паунда, връщането към 7 паунда. Вчера ми пишат дали съм била съгласна на 20 паунда. ??? Направо онемях, набързо им спретнах едно писъмце, та ми върнаха цялата сума. Без малко, щото ПейПал са си удържали, но карай...
Днес ми пращат искане да канселирам транзакцията, защото вече ми били върнали сумата. Ама аз нещо не зацепвам защо. Така ли се прави?  Thinking

...

А пък с един друг се разправяме от сума ти време. Доставката му до Англия е 3 паунда, питах го колко ще е до БГ-каза "4 паунда". ОК, наддавах, спечелих си нещото и тоя ми праща инвойс за 5 паунда.  Shocked Но, аз реших да ми го прати до англ. адрес и 3 пъти го моля за инвойс, но не... Той човека само си повтаря, че трябвало да платя. Накрая, вчера И-бей са ми пуснали кейс за неплатена стока, трябва да платя до 17-и. Пак му писах с молба за нов инвойс, той ми пише, че толкова струвало. Е как ще струва 5 паунда, като в листинга си пише 3?! Напоследък само на такива попадам, пфууу...
Сега какво да го правя и него? Освен да се оплача на И-бей.

# 487
Здравейте момичета и момче ( май имаше едно тук  newsm78  Simple Smile ) От няколко месеца не съм пазарувала и не ви следях , сега пък свеки е във нас и съм под зорко око  Mr. Green Как то и да е.  Имам няколко въпроса, които искам да ми раздъвчате.
Научих ся да пазарувам в ибей от вас, доста четох, задавах тъпи въпроси и т.н. минаха почти 3 години.  Не съм много наясно със всичко, но пак доста неща научих. Та вчера се събрахме една компания на масата и от дума на дума се заприказвахме за ибея.  Mr. Green От там почнахме малко спорим  Laughing защото едно момиче почна да коментира нещо което за мен не беше понятно  #Cussing out  Тя имала голям стаж в ибей 8 години, и хиляда пъти повтори да не спорим със нея защото била член на клуба в ибей. Та въпроса ми е какъв е този прословути клуб за който аз невежа не съм чувала?  Айде, после други въпроси ще задам  Thinking

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:23 от Alyona

# 488
Мимита, може спокойно  да потвървдиш канселирането на транзакцията. По този начин Баролас не дължи комисион на Ибей за публикуването и продажбата на продукта.

А по втория : опитай се да пишеш директно до Ибей да им обясниш ситуацията!

Alyona , абе да ти кажа честно и аз не знам за такъв клуб, но дори и въпросната персона да е член на такъв клуб, какво от това ?! Да не би да е веща по всички въпроси !!!

# 489
  • Бургас
Мимита, може спокойно  да потвървдиш канселирането на транзакцията. По този начин Баролас не дължи комисион на Ибей за публикуването и продажбата на продукта.

...

Ммм, значи това му бил зора на тоя...  Laughing Ами добре де, аз нещо май не зацепвам, но какъв е смисълът от това упражнение, освен това, че той няма да плаща такса?
Диспутът е затворен, паричките са ми върнати, очаквам ги в картата ми тези дни. А той ми пише, че така щял да се затвори дипутът.

# 490
Kölsches Mädel  точно това всъщност ме подразни  Laughing , защото уж имала 8 години стаж , уж била някакъв си член там , а за снайпер за пръв път била чувала. И как почнала да ми обяснява , че се занимавам с незаконни хакерски програми, и как по същия начин мога да наддавам през ибей и изобщо не разбирала за какво служат тези снайпери.
Не ми се спореше, защото там бяха свекър и свекърва , а тя е любимката им.  Whistling

# 491
Мимита, ако не му потвърдиш, той ще види пари от Ибей през крив макарон. Ибей трябва да е сигурен, че наистина транзакцията не е извършена. А това , че диспутът едва тогава се бил затварял , предполагам , че ти го казва за да му съдействаш. Може обаче и да бъркам, не съм била страна в такава ситуация.

Alyona хахха, ми така е! хакерки страшни сме се събрали тук  Mr. Green!

# 492
И аз да се оплача: купих едни очила преди 10 дена. Платих си ги надлежно, обаче от продавача ни вест, ни кост. Писах му няколко пъти да ми каже какво се случва със стоката, обаче той въобще не си прави труда да ми отговори. Мисля да изчакам последния курс на Марина, за да видя дали все пак ще получа нещо и смятам да повдигна направо клейм. Егати и некоректното отношение. Адски съм възмутена  #2gunfire.

# 493
Продавача не е длъжен да те информира каквото и да било след като е платено , в смисъл, да ти известява кога ги е пратил, да го отбелязва в и-бей и т.н. Това си е единствено и само ако той има желание. Единственото некоректно в случая е, че ти питаш, а не отговаря, но затова може да има много причини. Пък и съм забелязала, че повечето не го правят. Първо си провери при превозвача за стоката, за да не се окаже, като подвигнеш дипут, че очилата са при тях.

# 494
Здравейте момичета и момче ( май имаше едно тук  newsm78  Simple Smile ) От няколко месеца не съм пазарувала и не ви следях , сега пък свеки е във нас и съм под зорко око  Mr. Green Как то и да е.  Имам няколко въпроса, които искам да ми раздъвчате.
Научих ся да пазарувам в ибей от вас, доста четох, задавах тъпи въпроси и т.н. минаха почти 3 години.  Не съм много наясно със всичко, но пак доста неща научих. Та вчера се събрахме една компания на масата и от дума на дума се заприказвахме за ибея.  Mr. Green От там почнахме малко спорим  Laughing защото едно момиче почна да коментира нещо което за мен не беше понятно  #Cussing out  Тя имала голям стаж в ибей 8 години, и хиляда пъти повтори да не спорим със нея защото била член на клуба в ибей. Та въпроса ми е какъв е този прословути клуб за който аз невежа не съм чувала?  Айде, после други въпроси ще задам  Thinking

Ох, ще умра от смях просто... Тази девойка много си е повярвала.  ooooh!
Става въпрос за ей това: http://hub.ebay.co.uk/community
Това е форумът на Ибей и всеки може да влезе в него, да задава въпроси, да пуска нови теми. Не е никаква привилегия да пишеш у форумчето им, след като имаш регистрация в Ибей.
Ама остави я, нека се мисли за велика.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт