® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
И аз да се оплача: купих едни очила преди 10 дена. Платих си ги надлежно, обаче от продавача ни вест, ни кост. Писах му няколко пъти да ми каже какво се случва със стоката, обаче той въобще не си прави труда да ми отговори. Мисля да изчакам последния курс на Марина, за да видя дали все пак ще получа нещо и смятам да повдигна направо клейм. Егати и некоректното отношение. Адски съм възмутена  #2gunfire.
Ти очакваш да ги получиш за 10 дни с посредник ли?
Ако е така - няма как да стане  Laughing
А иначе наистина продавачът не е длъжен да ти "каже какво се случва със стоката".
Праща ти я и толкоз.
Просто си я чакай със следващият курс на Марина (последния).
 Hug Hug Hug

# 496
Здравейте момичета и момче ( май имаше едно тук  newsm78  Simple Smile ) От няколко месеца не съм пазарувала и не ви следях , сега пък свеки е във нас и съм под зорко око  Mr. Green Как то и да е.  Имам няколко въпроса, които искам да ми раздъвчате.
Научих ся да пазарувам в ибей от вас, доста четох, задавах тъпи въпроси и т.н. минаха почти 3 години.  Не съм много наясно със всичко, но пак доста неща научих. Та вчера се събрахме една компания на масата и от дума на дума се заприказвахме за ибея.  Mr. Green От там почнахме малко спорим  Laughing защото едно момиче почна да коментира нещо което за мен не беше понятно  #Cussing out  Тя имала голям стаж в ибей 8 години, и хиляда пъти повтори да не спорим със нея защото била член на клуба в ибей. Та въпроса ми е какъв е този прословути клуб за който аз невежа не съм чувала?  Айде, после други въпроси ще задам  Thinking

Ох, ще умра от смях просто... Тази девойка много си е повярвала.  ooooh!
Става въпрос за ей това: http://hub.ebay.co.uk/community
Това е форумът на Ибей и всеки може да влезе в него, да задава въпроси, да пуска нови теми. Не е никаква привилегия да пишеш у форумчето им, след като имаш регистрация в Ибей.
Ама остави я, нека се мисли за велика.  Laughing

АА и аз по тоз въпрос да попитам май преди 8г неможеше да се плаща през Пей Пал от Бг?....или нещо греша...

# 497
Не грешиш никак, дори.
Може да се плаща с Пейпал от преди 3-4 години, не помня точно.

# 498

АА и аз по тоз въпрос да попитам май преди 8г неможеше да се плаща през Пей Пал от Бг?....или нещо греша...

Това не е пречка. Моята регистрация е от 2001 или 2002 г. Аз играех, а когато спечелех плащаха познати с ПейПал акаунт.

# 499
  • София
Мацки,много моля някой желаещ на Лични да ми обясни от къде се взимат тези санйпери и как се действа,че съм пълен абориген.
Рових,четох ама нищо не става.Намерих само това,но незнам работи ли?Вие какво ще кажете

http://www.snipeswipe.com/
Регистрирах се и в

https://www.goofbay.com но незнам какво да правя след регистрацията
А 3 търга вече загубих с моето ръчно наддаване,тъй като не успявам да реагирам в последните 5 секунди,явно ми е бавен нета и ще се пръсна от яд,че загубих страхотни дрешки за малката Cry

# 500
Ти очакваш да ги получиш за 10 дни с посредник ли?
Ако е така - няма как да стане  Laughing
А иначе наистина продавачът не е длъжен да ти "каже какво се случва със стоката".
Праща ти я и толкоз.
Просто си я чакай със следващият курс на Марина (последния).
 Hug Hug Hug
[/quote]
Дааа, права си - много бързам  Laughing. Ама понеже очилата са за моя хубавец и както се досещаш той направо ме побърка, защото продавача въобще не отбелязва в Ибея дали ги е изпратил. Нищо, ще чакам и ще се надявам да пристигнат. Нали надеждата умира последна  Laughing.

# 501
Реално с посредник получаването е между 20 дни и 1 месец.
Преди този срок е рано за притеснения и диспути.
Имам поне 10 неотбелязани като изпратени артикули, пък си ги нося всичките отдавна.

# 502
Платих една чанта на 1-ви юли. Търговеца е със 100% положителен фийдбек, но само 68 оценки. Чантата я няма до днес. Отбелязана е като изпратена и вече имам оценка...
Писах миналата седмица и ми отговори това: Hi thank you for your message! Your bag has been sent you should receive it by the middle of next week. I was delayed in sending it I appoligise as I wasn't well and was unable to get to post office! I appoligise! Your bag has been sent, so shouldn't be long before you receive it!

Днес все още я няма... Rolling Eyes
Съвети?

# 503
кога ти е отговорил
според мен се е забавил с пращането,изчакай още седмица и пак го притесни с въпрос какво става,като намекнеш за диспут

# 504
На 9-ти ми отговори.

# 505
Влизам с един похвал  Mr. Green  Обувките за които давах толкова зор да участвам в търга и да спечеля са за мен  Crazy но както обикновенно става, човек като толкова иска нещо и го получи остава като че ли разочарован като го има вече  Tired  поне при мен е така. Искам искам и като го получа все намирам нещо кусур за да се разочаровам малко  Laughing . Като цяло съм доволна, но определено за тия обувки не бих дала повече от това което дадох 5,99 паунда  Mr. Green
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2706003 … ame=STRK:MEWNX:IT

от това също съм доволна, с подплънка с въздух за първи път ще ползвам подобен сутиен  Thinking
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3704042 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 506
  • Пловдив
Здравейте, днес за пръв път играя на търг, та въпроса ми е :
мога ли да играя на няколко търга, а после да купя само едно нещо?
Като се замисля сега, май не, или трябва да пиша на продавача, че се отказвам Thinking

# 507
Може да играеш и на сто, но колкото търга спечелиш, си длъжна да ги платиш.

В последно време чета постове, които ме смайват и честно казано, ме е яд, че толкова хора взеха да пазаруват от и-бей, без да са прочели 5 реда за това, какво представлява сайта, каква е политиката му и прочие.
Играели за да пробват, играели да видят как става, или пък на няколко и накрая да вземат най-евтиното. И после молене на продавача да откаже. Стига вече, вие наясно ли сте, че този продавач плаща такси за тия обяви в и-бей, да не е длъжен той да ги поема. Или пък сещате ли се, че може да продава нещата, и да му трябват пари на тоя човек. Да не говорим колко изкуствено вдигате цени на сумати търгове.

# 508
Авче, наистина е така!  Naughty  А колко е нужно да прочете човек ?! Поне в правилата на страницата на Ибей да надникне, ама не! Проба, грешка, проба, грешка, че по-лесно. Бан на акаунта и после нов! И после оплаквания по форумите, че гадните англичани не искали да пращат до Бг! Ми няма ми ! И аз да съм и аз ще зачеркна Бг от страните, където изпращам !  Crossing Arms

# 509
  • Пловдив
Ауу, колко сте лоши , човек да не попита нещо.
Опитах се да прочета , но 55 теми ми са малко множко.
Извинявам се, smile3505

Общи условия

Активация на акаунт