® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Мноооооооооооооого благодаря!!!

Да, знам, че чрез превозвачите е по-евтино, но още не съм събрала кураж  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes да се пробвам и така.
Или по-скоро се предпазвам от самата себе си, като разчитам на факта, че виждайки по-висока цена за доставка до тук, съвестта ми ще заговори....... Да видим колко време още ще действа обаче  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Доколкото се познавам - схемата е на изчерпване  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 616
Явно още не си харесала нещо много, много. Тогава и за миг няма да се поколебаеш да използваш посредник, за да го имаш. Party

# 617
Проблема в случая е ,че се чудя защо не ми звъннаха newsm78
Няма никакви изисквания за телефона-дано да може с мобилен,че аз така или иначе нямам домашен ooooh!
Tia_e, на мен ми звъняха на мобилен от съпрота, когато подозираха, че някой ми е разбрал паролите и ми е пипал по акаунта - първо чатихме, казаха - сега ще ви звъннем, добре ли е, аз казах да и ми се обадиха за 1/2мин. за да видят аз ли съм и всичко беше ок.

дано и при теб се наредят нещата  Peace

# 618
  • София
Да ви помоля за съвет!
Питах една анг. "дама" дали е възможна комбинирана доставка на няколко нейни продукта, тя ми отговори че няма проблеми и сега като спечелих 4 продукта от нея ,тя ми прати комбинирана фактура , но стойността на доставката е сумата от 4 те без никакво отстъпка.
Какво да я правя, би трябвало да ми намали?

п.п. Писах и ми намали доставката на половина!
Много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 13:23 от iankampanova

# 619
Може да и напишеш едно напомнително писъмце. Виж ,какво ще ти отговори!

# 620

Някой да е купувал лаптоп от И-бей?
Важат ли в БГ международните гаранции?

И, ако може да ми препоръчате английски сайт за лаптопчета, още по-добре!

bouquet

Вземала съм 3 броя лаптоп но беше преди година и незнам дали ще открия магазина......изключително точно с куриер дойде и тр. номер имаше!А единия беше от частно лице и пак нямаше проблем!

от тук беше http://myworld.ebay.co.uk/buyista
пратих на англииски адрес!

Тиа досега 2 пъти са ми званяли на мобилния без проблем на Мтел е и е изписан без код за бг т.е. 0888........

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 12:28 от mmagyca

# 621
Здравейте!
Имам спешна нужда от помощ. Регистрирах се в ибей, харесах си едни пердета, за които пише, че е възможно да се доставят до България, но никаква информация за цената. Писах съобщение на продавача, но от 3 дни никакъв отговор.
Другото е, че нямам нито кредитна, нито дебитна карта. Възможно ли е да купя нещо, за да не го изпусна, а до 2 дни да си извадя карта и да го платя.

Съжалявам, ако са ми тъпи въпросите, но ми е спешно.

# 622
Само за картата да кажа: имам 3 карти на различни банки и все за около 7 дни са излизали....та ако още не си подала заявление за издаване по добре питаи продавача дали ще те изчака!
А за др. въпрос ако не ти отговори можеш да ползваш посредник!

# 623
Трябва да ми е готова картата от Уникредит, не съм я видяла - дебитна е, казаха, че ще мога да я регистрирам в ПЕй Пал. Притеснява ме, обаче, че продавачът е с висок рейтинг, но не ми отговаря на въпросите.

# 624
Някой да е купувал лаптоп от И-бей?
Важат ли в БГ международните гаранции?

И, ако може да ми препоръчате английски сайт за лаптопчета, още по-добре!

bouquet

Вземала съм 3 броя лаптоп но беше преди година и незнам дали ще открия магазина......изключително точно с куриер дойде и тр. номер имаше!А единия беше от частно лице и пак нямаше проблем!

от тук беше http://myworld.ebay.co.uk/buyista
пратих на англииски адрес!

Тиа досега 2 пъти са ми званяли на мобилния без проблем на Мтел е и е изписан без код за бг т.е. 0888........

аз го изписах с кода 00359 886 ** ** **, дали не е заради това?

# 625
Tia_e  Ами немога да ти кажа дали е заради това ето ти лайфчата пиши им и кажи че си в Бг или знам ли?
https://cschatlb-na.corp.ebay.com/chat.asp?profile=15

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 13:30 от mmagyca

# 626
Ами немога да ти кажа дали е заради това ето ти лайфчата пиши им и кажи че си в Бг или знам ли?
https://cschatlb-na.corp.ebay.com/chat.asp?profile=15

Много ти благодаря!
Пиша в чата в момента.
Освен това, в описанието на стоката пише, че може да се плати в рамките на 7 дни.
Дали да не го купя... Не знам

# 627
момичета по моя въпрос(от постовете ми от предната страница) какво да правя,дайте съвет моля ви,дали става така  Rolling Eyes
  моляяяя виииии,нямам никакво време Sad

# 628
  • Балчик
Много мо ля за помощ-раяснение. Спечелих на търг един продукт с платена доставка. От същия продавач купих още една стока с безплатна доставка. Първата платих без проблем (цената е в GBP), втортата обаче в пей пал остана със статус Unclaimed (цената и е AUD, ако има значение изобщо, че са различни валутите Rolling Eyes ), а в Ибей ми излезе иконка пясъчен часовник. Въпросът ми е трябва ли да пиша нещо на продавача или той трябва да си приеме парите сам и не се занимавам повече с това? Не съм се сблъсквала с това досега, може ид а сте обсъждали, но съм пропуснала. Благодаря предварително.  bouquet

Продавачът е само със 7 оценки, всички положителни. Пише, че е от Малайзия, но ще се окаже май китайче. В пей пал е регистриран като Hang Kang Laughing

П.П пак да се върна на болния си въпрос- како става с Маринатранс? Има ли последен курс, няма ли?  Направо ще се изям с парцалите от яд, ако не си получа нещата. Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 21:04 от Джемма

# 629
Много мо ля за помощ-раяснение. Спечелих на търг един продукт с платена доставка. От същия продавач купих още една стока с безплатна доставка. Първата платих без проблем (цената е в GBP), втортата обаче в пей пал остана със статус Unclaimed (цената и е AUD, ако има значение изобщо, че са различни валутите Rolling Eyes ), а в Ибей ми излезе иконка пясъчен часовник. Въпросът ми е трябва ли да пиша нещо на продавача или той трябва да си приеме парите сам и не се занимавам повече с това? Не съм се сблъсквала с това досега, може ид а сте обсъждали, но съм пропуснала. Благодаря предварително.  bouquet
Пиши на продавача да си провери сметката в ПейПал. На мен наскоро ми се случи същото. Оказа се, че продавача има проблем с мейла си. Артикула беше закачен за негов стар мейл и системата не можеше да обработи плащането. След няколкодневен чат той си оправи проблема и срещу името му в ПейПал директно (автоматично без да се налага да канселирам плащането) излезнаха правилните му имена и статус Verified. В Ибей часовника си остана, обаче на View payment всичко си беше ОК. Успех  Hug.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 08:34 от tina_bambina

Общи условия

Активация на акаунт