® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Балчик
Благодаря. Hug

# 631
момичета по моя въпрос(от постовете ми от предната страница) какво да правя,дайте съвет моля ви,дали става така  Rolling Eyes
  моляяяя виииии,нямам никакво време Sad

Ако поне кажеш за коя държава става въпрос, някой би ти помогнал евентуално ! И също на какъв адрес искаш да го адресираш, на хотел ли където ще бъдете, при ваши приятели... Дай повече инфо !

# 632
момичета по моя въпрос(от постовете ми от предната страница) какво да правя,дайте съвет моля ви,дали става така  Rolling Eyes
  моляяяя виииии,нямам никакво време Sad

Ако поне кажеш за коя държава става въпрос, някой би ти помогнал евентуално ! И също на какъв адрес искаш да го адресираш, на хотел ли където ще бъдете, при ваши приятели... Дай повече инфо !
  аз не казах ли  Embarassed ,то така съм се шашнала  Crazy
за Кипър става въпрос и е домашен адрес,при наши приятели.

# 633
В пощата ти пазят 20 дена пакета и отделно имаш към седмица две в зависимост кога ще пусне пакета продавача според мен мини през пощата и ги предупреди ако са ти познати пък дори да не ги предопредиш 20дена трябва да те чакат пакетчетата там,така че не рискувай да не да стане така,че ти да се върнеш и твоята пр да ти праща колетчета от там  Peace освен ако не стоиш там примерно месец  Thinking за по - малко време според мен няма смисъл  Embarassed

# 634
В пощата ти пазят 20 дена пакета и отделно имаш към седмица две в зависимост кога ще пусне пакета продавача според мен мини през пощата и ги предупреди ако са ти познати пък дори да не ги предопредиш 20дена трябва да те чакат пакетчетата там,така че не рискувай да не да стане така,че ти да се върнеш и твоята пр да ти праща колетчета от там  Peace освен ако не стоиш там примерно месец  Thinking за по - малко време според мен няма смисъл  Embarassed
да,повечко време ще стоим,определено ако ги поръчам сега,ние ще пристигнем там преди пакетите,като цяло въпросът ми беше дали е възможно да си ги получа от тяхната поща,понеже ако са на моя адрес в България ние ще сме заминали и ще минат и 20 дена докато се върнем,а най-важното е че тези неще ми трябват за там.

# 635
Може да пишеш на продавача, че искаш пакетите да са за твой приятел подарък и да ги адресира с името на твоята приятелка и техния адрес . Пък като се замисля може и нищо да не му пишеш, а просто да добавиш адреса и името на твоята приятелка към адресите в Ибей акаунта и при плащането да избереш нейния адрес.  Peace

# 636
  • Пловдив
Не може ли приятелка или роднина да ги получи тук и после да ти ги изпрати.

# 637
  • на пистата
искам да си взема градински лампи,които събират слънчевата светлина и вечер светят.как да търся

# 638
Може да пишеш на продавача, че искаш пакетите да са за твой приятел подарък и да ги адресира с името на твоята приятелка и техния адрес . Пък като се замисля може и нищо да не му пишеш, а просто да добавиш адреса и името на твоята приятелка към адресите в Ибей акаунта и при плащането да избереш нейния адрес.  Peace
това ми беше идяеята,да сложа нейният адрес,а да оставя само моето име

# 639
MiSs CApRiCe , по-добре напиши нейното име, за да нямаш ядове!
Аз напр. имам няколко пощенски адреса в моя Ибей акаунт , един е на братовчед ми , за когото поръчвам , адреса е в друг бълг. град. Друг адрес е на сестра ми с нейното име в Германия, абе пълен миш маш.

Ти от какво имаш притеснения, че приятелката ти няма да ти даде пакетите  Mr. Green или, че ще си имаш проблеми с Ибей заради разл. адреси и имена?

# 640
искам да си взема градински лампи,които събират слънчевата светлина и вечер светят.как да търся
Аз ги разглеждах в дом и градина, като напиша SOLAR-ще се ориентираш след това;

# 641
  • София
Трябва да върна едни обувки, проблема е, че при доставката бях дала адрес на транспортната фирма, а сега като й ги връщам ще бъдат от Бг и с моя адрес, дали ще е проблем  Rolling Eyes

# 642
Ти от какво имаш притеснения, че приятелката ти няма да ти даде пакетите  Mr. Green или, че ще си имаш проблеми с Ибей заради разл. адреси и имена?
  Joy  Joy  Joy разсмя ме,мерси,че малко съм луднала покрай това заминаване  Crazy
за тия от Ибей се притеснявам,дали ще ми отидат нещата там и дали ще мога да си ги взема,нищо друго не ме притеснява  Simple Smile

# 643
  • Петрич
Много мо ля за помощ-раяснение. Спечелих на търг един продукт с платена доставка. От същия продавач купих още една стока с безплатна доставка. Първата платих без проблем (цената е в GBP), втортата обаче в пей пал остана със статус Unclaimed (цената и е AUD, ако има значение изобщо, че са различни валутите Rolling Eyes ), а в Ибей ми излезе иконка пясъчен часовник. Въпросът ми е трябва ли да пиша нещо на продавача или той трябва да си приеме парите сам и не се занимавам повече с това? Не съм се сблъсквала с това досега, може ид а сте обсъждали, но съм пропуснала. Благодаря предварително.  bouquet

Продавачът е само със 7 оценки, всички положителни. Пише, че е от Малайзия, но ще се окаже май китайче. В пей пал е регистриран като Hang Kang Laughing

П.П пак да се върна на болния си въпрос- како става с Маринатранс? Има ли последен курс, няма ли? Никаква не се показва, нещо се крие в миша дупка. Направо ще се изям с парцалите от яд, ако не си получа нещата. Mr. Green
Ами марина мен лично ме посъветваха да отворя кейс  и после като си получа нещата да го затворя.Нямало проблем.и нищо повече като информация, има ли няма ли курс ,кога е и така.Моля се наистина да ми пристигнат нещата че имам едно кашмирено палто и ще се изям от яд.Но с тях определено бях дотук. Peace

# 644
  • Бургас
MiSs CApRiCe , по-добре напиши нейното име, за да нямаш ядове!
Аз напр. имам няколко пощенски адреса в моя Ибей акаунт , един е на братовчед ми , за когото поръчвам , адреса е в друг бълг. град. Друг адрес е на сестра ми с нейното име в Германия, абе пълен миш маш.

Само искам да посъветвам всички да внимават с повечкото адреси!
Аз имам няколко в профила си, като ползвам моя или на Габко. От миналата година ми стои и адреса на Е., но от тогава не съм пращала на техния адрес.
И какво се оказва? Плащам си аз разни неща (около 3-4) с доставка до БГ, слад като съм питала продавачите и започвам да си ги чакам. Минава месец и повече, нито едно от нещата не е пристигнало. Почвам да питам по ред  Simple Smile, те ми ги пратили на адреса на Е.  Shocked Като имате предвид, че той не ми е праймъри, нито е избран в момента на плащане. И, отгоре на всичкото, са ги пратили на стария адрес на Е., та сега са едни размотавания как да си взема пакетите най-накрая. Дори и още не знам какво всъщност е пристигнало и какво - не.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт